ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

O
Ya transfer in 5.günü bugün pazar oldu bizim hemşire onceki perşembe günü toplama işlem i oldu o gunden itibaren bize 12 gun bekle gel dedi :KK17: verdiği kagittada 29 ocak tarihli 12 gun yazıyor:KK1:
ama benim bildigim transferden sora gun sayiliyo benm transferden sora 8.gunum beklemekten patladim ama yapck bsey yok sana ck erken bnce ya

kizlar yarin 9. gunum test yapsammi uff sinirlerim bozuldu yaa sürekli ağlayasim geliyor
Cnm bence 10.gunu bekle dusuk cikabilioms erken olunca..bugun bulent tras a soru sordular.11.gunu 36 iyi bi sonuc dedi ikiye katlandgni dusunirsen eger 9 .gun cok az cikablr hatta cikmaz belkide...

Cnm sen ne diosn benm hayatmi degistrdi igneleronceden gece 2 den once uyumayan ben 15 gundr 9da uyuyorm☺☺cok normal yani☺igne sureci bende cabuk gecti o yusden uyuya uyuya☺
Kızımda hiç yaşamadım ya şimdi bişey mi var acaba diyorum.demek ki normalmiş.kızım kalk diyor duyuyorum ama kalkamiyorum:-(

B
Cnm nasil 9 tane?fazla degilmi?benm sabah 1 aksam1. 9 tane olmasnn bi sebebi varmi??yani sana ozel birseymi?kimiside gunde 1 tane kullanio..neye gore karar veriolar acaba?
Benimde toplam 9 sabah 3 öyle 3 akşam 3 iki düşüğüm var normal yolla ondan olabilirmi acaba dosyama baktıysalar bilemicem yinede

Himmm olablr cnm..kesn bi sebebi vardr herkesin farkli baksana bi tan3 kullanan var iki tane 15 tane 9 tane....degisisio

benim doktorum tedaviye ön hazırlığa iki ay önce başladı bu söyleyeceğim ilaçları tüm hastalarına veriyor çünkü değerlerim normal olmasına rağmen omega 3,devit 3,elevit,b12 banada verdi haşimato olduğum içinde selenyum kullandım.şeker yüklemesi istedi şekerimde bozukluk gördüğü için matofin verdi.eşime sperm kalitesini artırmak için proxeed plus verdi.ayrıca kliniklerde anlaşmalı eczaneleri para kazansın diye bilgi vermiyorlar ama transfer dönemi ve gebelik testi ve sonrasında devam edeceğiniz climara fort bant crinone jel clexane iğne prednol hap vre antibiyotiği aile hekimliği bile yazıyor.ben climara banttan 8kutu kullandım devlet ayda bir kutunun parasını karşılıyor önceden yazdırın yada herhangi bir kadın doğum uzmanından rapor çıkartın.bunları yazdırırsanız 1000tlden fazla masraftan kurtulursunuz.

Ben iğne kullanmıyorum hic canım.hipotiroidi dolayisiyla levotiron 75 crinone 8mg folik asit ve östrojen ilacı ismini hatirlayamadigim 3 kere kullanıyorum .iki üç günde bir aspirin alıyorum onu dr söylemedi.biz genetik testi ve kromozom testide yaptirdik gittigimiz devlet üniversitesi fakültesi eşimden dolayı suphelendiler.onlardan da olumsuz birşey çıkmadı.Bende durum stabildi işinaçığı.tiroidler normal e dönmüştü zaten opu öncesinde.iki tane attılar.embriyo 2.kaliteydi ikiside.13tane döllenmiş vardı ama dondurma için kalırsa ararız dediler aramadilar benim umidimi azalttı :( Allah hayırlısı ni versin arkadaşlar inşallah Rabbim isteyen herkese versin

Cnm bence 10.gunu bekle dusuk cikabilioms erken olunca..bugun bulent tras a soru sordular.11.gunu 36 iyi bi sonuc dedi ikiye katlandgni dusunirsen eger 9 .gun cok az cikablr hatta cikmaz belkide...
ama genelde 12. gun 150 in uzerinde cikiyor uff bilmiyorum beklemektenmi sinirdenmi durup durup ağlıyorum :KK1::KK1::KK1::KK1:

normalde bende 11 subatta ogrenicektim ama kismet olmadi birdahaki aya kaldi ohss oldum dondurma islemi yapildi
Bendeeee.. 2 ay sonraya attilar transferi.. ama dondurulup cozulmuslerle tutma ihtimali daha yuksekmis. Benim icin ertelenmesi bir bakima iyi oldu psikolojim duzeldi, simdi umutluyum en azindan. Keyfim yerinde aklima da gelmiyor artik..
5.gunden 8 tane, 6.Gune gelen 3 Embriyo da bugun dondurulmus nihayet. cok iyi oldugu soylendi.
yakinda labr. Ortaminda yapay rahim de icat edilip orda kendi kendine buyuyup gelecek diye korkuyorum :KK66:
Ben elimden geleni yaptim gerisi allaha kalmis.. olacak insallah
Hepimiz icin hayirlisi hakkimizda

Ben de tüp bebek tedavisine başladım. tedavide 6. günüm iğne vuruluyorum. Kocaeli/Gebze ASM'de Prof. Aydın ARICI doktorum. Şimdilik iyi gidiyor. Ben de pko var. Rahim ince, Prolaktin yüksek. Bu sebeplerden olmayabilirmiş. İlk tüp bebek denemem.

Back
X