ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Derman çok şükür inşallah Rabbim hayırlısı ile devamını getirir arkadaşım çok mutlu oldum sana da ağlıyorum ınan sapittim iyice mutluluk tan :)

kizlar dayanamadim ve tahlil yaptirdim bugun tfansfer günümle beraber 9. günüm beta degeri 22 galiba pozitif :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: doktorumu arayamadim bana sali yap demisti testi ama pazar dogum günüm diye o zaman yap dedi bugun yaptim kizar
Kendime olmus gbi sewindim inan ins daha da artar degerlern bebisini saglikli sihhatli alrsin kucagina test yaptm yazdn ya asagiyi okumaya korktm inan :KK43: ama ckk ckk sewndim :))

Manyak gibi ağlıyorum ya tutmayacak mi diye psikolojim bozuldu:cry:bende de lekelenme olmadı
Merhaba bu benim ucuncu deneme, ilk ikisinde lekelenme geldi ve tutmadi. Bugun 7. gün hala lekelenme yok, dürüstce söylemek gerekirse lekelenmem olmadi diye seviniyorum ben ya. O kadar üzülmüstüm ki diger denemelerimizde lekelenmenin ardindan hep kanamam basiyordu. Allaha sükürler olsun suanda kadar öyle bir sey görmedim kendimde. Belki ben yanlis düsünüyorum ama durum bu suan... Bence sende sikinti yapma kendine. Hakkinda hayirlisi olsun.

Arakdaslar tup bebek masraflari ne kadar bilgisi olan varmi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-tup-bebek-ucretleri.777380/#post-38223091
canım linkten bakabilirsin il il bilen arkadaşlar ücretleri bu başlı altında yazdık. bu arada tüp bebek mi aşılama mı diye sormuşun bana da kalırsa aşılama ile vakit geçirme derim doktorlar bile diyor şans sadece %10-15 arası aşılama da. tüp bebek ona göre 3 kat daha başarılı. evet daha masraflı ama rabbim bi şekilde yardım ediyor inşallah tez zamanda kavuşursun hayallerine kavuşuruz hep beraber....

saolun kizlar inşallah hepimiz bebisleri kucağımaza aliriz bende cok sevindim ama asil sonuç pazartesi

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-tup-bebek-ucretleri.777380/#post-38223091
canım linkten bakabilirsin il il bilen arkadaşlar ücretleri bu başlı altında yazdık. bu arada tüp bebek mi aşılama mı diye sormuşun bana da kalırsa aşılama ile vakit geçirme derim doktorlar bile diyor şans sadece %10-15 arası aşılama da. tüp bebek ona göre 3 kat daha başarılı. evet daha masraflı ama rabbim bi şekilde yardım ediyor inşallah tez zamanda kavuşursun hayallerine kavuşuruz hep beraber....
Insallah canim allah dualrimiz labul etsin asilama dan bi sonuc almadik dedigin gibi daha dusuk ihtimal asilama allahin izniyle deniycem tup bebegi cok sagol allah herkezin yuzunu guldursun

Gunaydin kizlar felaket bi adet agrim war belim ayni sekilde nerdeyse patlayip gelcek kan..o kadr kotu oldum ki sabah sabah inancimi kaybediyorum bu kuvvetli adet agrilari olunca :KK43: daha carsambaya cok war bitsin artik bu bkleyis..
Meraba ben de ilk gründen beri Bel agrisi cekiorum, sanki adet olacakmisim. Gibi ama cok sükür öyle Kanama fln gelmiyor. Ben mumkun oldugunca yatioyrum hareket etmeden.

Meraba ben de ilk gründen beri Bel agrisi cekiorum, sanki adet olacakmisim. Gibi ama cok sükür öyle Kanama fln gelmiyor. Ben mumkun oldugunca yatioyrum hareket etmeden.
Meraba bnde hep yatiyorum lawabo we ymk haric kalkmiyorm leke bndede yok ama bu agri insani negatife itiyor leke zaten olmz bnce progestan aliorm o engellio

saolun kizlar inşallah hepimiz bebisleri kucağımaza aliriz bende cok sevindim ama asil sonuç pazartesi
Senle bn ayni gun transfer yapildik demkki bnde gtsem belli olabilir :) ama ailem esim istemiolar su an acikcasi benmde cesaretim yok kismet artik

Insallah canim allah dualrimiz labul etsin asilama dan bi sonuc almadik dedigin gibi daha dusuk ihtimal asilama allahin izniyle deniycem tup bebegi cok sagol allah herkezin yuzunu guldursun
Bnada doktorm direkt tup bbk ddi ama istersen asilama da deneyebilirsn sansin az ama ddi bn yine denedm fakt yarida kesildi yumurtalar buyumedi ama tup bbk tedawisinde yumurtalarm gayetde buyudu en etkili yontem tup bbk ins ilk seferde bebegini kucagina alirsn

[QUorm direkt tup bbk ddi ama istersen asilama da deneyebilirsn sansin az ama ddi bn yine denedm fakt yarida kesildi yumurtalar buyumedi ama tup bbk tedawisinde yumurtalarm gayetde buyudu en etkili yontem tup bbk ins ilk seferde bebegini kucagina alirsn[/QUOTE]
Bn artik asilama yapmayi dusunmuyprum arkadasim allahizn izniyle tup bebek yapicam ama izmirde guzel bi doktor ve hastane secmem lazim ama hic bi yakinimda bilgi olan yok hangi hastaneye gidicegimi bilmiyorum :(

Insalla
Bnada doktorm direkt tup bbk ddi ama istersen asilama da deneyebilirsn sansin az ama ddi bn yine denedm fakt yarida kesildi yumurtalar buyumedi ama tup bbk tedawisinde yumurtalarm gayetde buyudu en etkili yontem tup bbk ins ilk seferde bebegini kucagina alirsn
h Insallah sende hayrli haberler sonuclar alrisin

[QUorm direkt tup bbk ddi ama istersen asilama da deneyebilirsn sansin az ama ddi bn yine denedm fakt yarida kesildi yumurtalar buyumedi ama tup bbk tedawisinde yumurtalarm gayetde buyudu en etkili yontem tup bbk ins ilk seferde bebegini kucagina alirsn
Bn artik asilama yapmayi dusunmuyprum arkadasim allahizn izniyle tup bebek yapicam ama izmirde guzel bi doktor ve hastane secmem lazim ama hic bi yakinimda bilgi olan yok hangi hastaneye gidicegimi bilmiyorum :KK43:[/QUOTE]
Tesekkurler oncelikle bnde izmiri hic bilmiorm keske bilsemde sana bi doktor soyleyebilsem ama istersen forumu iyice arastr kesn bulursun bn acibademde yaptrdim memnnum yani simdilk

Bn artik asilama yapmayi dusunmuyprum arkadasim allahizn izniyle tup bebek yapicam ama izmirde guzel bi doktor ve hastane secmem lazim ama hic bi yakinimda bilgi olan yok hangi hastaneye gidicegimi bilmiyorum :KK43:
Tesekkurler oncelikle bnde izmiri hic bilmiorm keske bilsemde sana bi doktor soyleyebilsem ama istersen forumu iyice arastr kesn bulursun bn acibademde yaptrdim memnnum yani simdilk[/QUOTE]
Sagol canim arastiricam insallah iyi bi domtorla dwnk gelirim bu sefer

hayi
Opudan sonraki iki ayı mi hastanede gecirdin?
Opu _ transfer arasinda da mi (opuda ki gibi suekli) kontrole gitmek gerekiyor?
Opu yu atlattim bitti, donduruldu embr. Adet olunca haber ver ilaclara baslayalim 2ay sonrasina transferini yapalim dediler. Iznim yok artik ;( off cok kotu oldu bu eger boyleyse
hayir opudan sonraki ilk 10 gun hastanede gecirdim ohss oldum cunki hepimizin durumu farkli endiselenme

Senle bn ayni gun transfer yapildik demkki bnde gtsem belli olabilir :) ama ailem esim istemiolar su an acikcasi benmde cesaretim yok kismet artik
benimde esim istemedi sonucu alana kadar negatif diye tutturdu aslinda benimde pek umidim yoktu ama beklemek gercekten sinirlerimi bozmustu ve agliyordum ne olacaksa olsun dedim gittim eger sen durabiliyorsan gitme bekle çünkü degwr bayagi düşük

kızlar gerçekten şunu anladım belirti yok diye üzülmeyin bendede hiç bişey yoktu sadece gece 2 kez tuvalate gidiyordum bide dünden beri belim ve karnım çok ağırdı dedim adet oluyorum ama olmadı değerimde iyi 4 gün daha olmasına rağmen o yüzden yok diye üzülmeyin inallah vardır hepimizde

Merhaba herkese benim de subat ayinda, 19 veya 20sinde transferim gerceklesecek;)
Kac embriyonuz olustu sizlerin?

Back
X