Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm iste bende sirf bu yuzden kibrisa gttim..senn adina ck sevindm cnm..bisey sormak istiyorum..sen transfer gununu 0 sayarak 8.gununde test yaptn dimi??bende erken yapicam sanrm dayanamam biliorm cok sabirsizmm.4 tane transfer olduya bana eger cogul olduysa belki cikar diorm..aynen canım ya beklemek çok zor ben şimdide değer yükselecekmi diye bekliyorum bu türkiyenin salak salak kısıtlamalrı yokmu deli oluyorum 1 tane nedir sırf bu yüzden batuma gittim doktorumda tanıdık türk zaten hastanenin ortağı direk oraya gitti 3 tane transfer etti fiyat iki katı ama şansım artsında fiyat önemli değil
bendede aynıları oluyor dünden beri karnımda ağırıyor kasıklarıma bişeyler batıyor ayyy canım inşallah pozitiff olurr yaaaaKızlar bugün 1dk kadar karnimla kalbim arasında çok garip bir sancı oldu.hemen geçti ama böyle bişey yaşadınız mi birde hafif bıçak batıyor gibi ağrılarım var benim sağ ve sol kasık üstünde karnin altinda.sizde de var mi oldu mu böyle şeyler?annem bana bebek yeleği başladı orguyle kafam dagilsın diye..
Yok bankaciyim ben 7yildir calisiyrm , iznim sıkıntı iste.. oyle hemen cikamayiz da. Opu izin surem disina tasarsa diye telaslanmistim oldu bitti sukur transfer gununede rapor alirim diodum, o hesapladigim gibi olmicak galiba.. insallah aksam saatine gel derler, sabah yetisemem cunku. Insallah bu da rast geliryok cnm ben opu dan sonra yani yumurta toplamadan sonra oldum ohss bilmiyorum ben cok agir gecirdim benm prolaktinim de yuksek oldugu icin dostinex de kullaninca mide bulantisindan maf olmustum yoksa gectigimiz cumartesi ne guzel transferim vardi benmde cuma gunu acillik oldum ctesi sabahi dondurtmak zorunda kaldim simdi beklemedeyim sali gunu ins birgun zaman soyler dr um ama muhtemelen regl olup bittikten sonra kismet boyleymis sen calisyorsun galba aslinda isten ayrilsan senn icin deilmi ben ayrildim iyikide ayrilmisim
evet canım transfer günü 0 saydım 8. gün yaptım 4 tane transfer edildiyse coğul gebelik şansın var ve çoğıl gebeliklerde beta normalden yüksek çıkar yaptır canım ya çıkarCnm iste bende sirf bu yuzden kibrisa gttim..senn adina ck sevindm cnm..bisey sormak istiyorum..sen transfer gununu 0 sayarak 8.gununde test yaptn dimi??bende erken yapicam sanrm dayanamam biliorm cok sabirsizmm.4 tane transfer olduya bana eger cogul olduysa belki cikar diorm..
Tebriklerr cnmmm...allah tamamina erdirsi insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin..anlat biraz..kan testimi idrarmi?kacinci gun?Hamileyim kızlarr<:):):):):) ve çok mutluyummmm . ALLAH herkeze nasip etsinn...
hayırlı olsun canım yaaa çok sevimdimmmHamileyim kızlarr<:):):):):) ve çok mutluyummmm . ALLAH herkeze nasip etsinn...
Aynen ya ne paralar dokuluyo zaten hem bu konuda insanin hic aklina bile gelmio para mara..rabbim kucagimiza saglkli sihhatli wersinde hersey yerine geliraynen canım ya beklemek çok zor ben şimdide değer yükselecekmi diye bekliyorum bu türkiyenin salak salak kısıtlamalrı yokmu deli oluyorum 1 tane nedir sırf bu yüzden batuma gittim doktorumda tanıdık türk zaten hastanenin ortağı direk oraya gitti 3 tane transfer etti fiyat iki katı ama şansım artsında fiyat önemli değil
Cok sewndm hayrli ugurlu olsun..bugn 2 guzel haber aldik dewami gelsinn ins :)Hamileyim kızlarr<:):):):):) ve çok mutluyummmm . ALLAH herkeze nasip etsinn...
ben o dostinex den dolayi bir gece acilde bir gecede noral hastanede yattim cok sukur benmkide bitti sisligi idrar yoluyla atiosun zaman la bende oyle sistimYok bankaciyim ben 7yildir calisiyrm , iznim sıkıntı iste.. oyle hemen cikamayiz da. Opu izin surem disina tasarsa diye telaslanmistim oldu bitti sukur transfer gununede rapor alirim diodum, o hesapladigim gibi olmicak galiba.. insallah aksam saatine gel derler, sabah yetisemem cunku. Insallah bu da rast gelir
O dostinex öldurdu beniii, midem şiş gelen giden hamilemisin 4 aylik falan mi dio. Hamile pant. Aldim, sigmiyorummbugun dstnx bitio son, bunlar o hapin yan etkisiymis ama icmesem o da olmuomus. Birde voltran var agri kesici onu da icmiorum. 4 gundr lawb. Cikmiyorum patlayarak ölecem galiba
danone yogurt,kayisi yiyorum, dupalac.. yok arkadas gelmiooo yinede
![]()
hadi gozun aydin cok sevindim allah tamamina erdirsinCok sewndm hayrli ugurlu olsun..bugn 2 guzel haber aldik dewami gelsinn ins :)
Ücü birden tutarmisaynen canım ya beklemek çok zor ben şimdide değer yükselecekmi diye bekliyorum bu türkiyenin salak salak kısıtlamalrı yokmu deli oluyorum 1 tane nedir sırf bu yüzden batuma gittim doktorumda tanıdık türk zaten hastanenin ortağı direk oraya gitti 3 tane transfer etti fiyat iki katı ama şansım artsında fiyat önemli değil
Ya birde midem eksiyor, aci bi su geliyor agzima bazen.. midem ve karnim cok sis 7_8 kilo aldim son haftada. Gaviscon iciyorum mide icin. Yine olmadi. Umutla bekliyorum eski halime dönmeyi.. tek ben degilim demekki. Karnim gerildigi icin dik duramiyorum, iki buklum kambur durunca da sirtim agriyor gece yatamiyrm bu sefer nefesim tikaniyor. Ne bicim sey bu 7 gun oldum opu olali hala gecmedi. Acaba yumurtalari mideden gecerek mi topladilarben o dostinex den dolayi bir gece acilde bir gecede noral hastanede yattim cok sukur benmkide bitti sisligi idrar yoluyla atiosun zaman la bende oyle sistim