ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Merhaba hanımlar bir haftadır forumu takip ediyorum. Benimde transferimin bugün 8. günü. 6 şubatta transfer yapılmıştı. Sabırsızlıkla gün sayıyorum pzt test günüm. Paylasimlariniz çok özel ve cok tanıdık. Bizi ancak biz anlarız. Benimde düşük rezerv problemim vardı. İki yumurta toplandı ve iyi kalitede iki transfer yapıldığı söylendi. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sabırlar diliyorum. .

Kimin başına gelirse o anlar kolay yoldan çocuk sahibi olanlar anlayamaz yaşadıklarımızın zorluğunu..Bende söyledim abla benimi bekliyodun dedim anlamıyorum seni dedi nevar yani dedi sevinmen laxım dedi ben tedavi oluyorum sen gözüme sokar gibi çocuk yaptın dedim insanın kardeşi bile bencil oluyo bazen
demek hep aynilar benmkide 14 ve 6 yaslarinda iki kizi var allah bagislarsa benm 7 senedir olmuyo tup bebege basladim die dioki oo ben istesem hemen hamile kalirim sana yetisirim bende diorum dogru adam ceketini atsa ustune hamile kalirsin inanirim diyorum ama ben takilmiyorum ya kim dogurursa kendine dogruyo benden yigenim olarak sevmek dusuyo allah versin pes pese yapsinlar kizlar

Bende aynı şeyleri yaşadım kızlar..Ablama tüp bebek yapıcaz dedim tedavi gördük eşimin sperm düşüklüğü vardı.11 yaşında oğlu var yapmadı tam ben çocuk için tedavi olmaya başladım pat diye hamile kaldı..Anneme de dedim sen bile anlayamazsın beni kimse anlayamaz dedim eşim ve ben biliyoruz neler yaşadığımızı..Ablamın doğumuna gittim bebeği ilk bana verdiler aynı odada doğum yapan kadının bebeğini ilk ben giydirdim..Kaçtıkça daha kötü oluyor insan kaçmamaya çalışıyorum ama ablam sürekli bebekten bahsediyo çok kırıldım..Kırılmamak elde değil kaç sene bekledi benim bebek sahibi olmaya çalıştığım zamanı buldu...
Tatlimm seni cok iyi anliyorum,insan bu donem de hassaslasiyor.. belki ablan seni gordugu icin ya benim de birdaha hic olmazsa duygusuna kapilmis olabilir.. insallah sana da yom olur, sen de kendi bebegini kucagina alirsin.. uzulmemeye calis, ablan adina sen yine de mutlu olmaya calis. O da senin canın kanın.. benim ablam da bu ara kizinin resmini falan cekip yolluyor, ses kaydi falan.. bazen uzuluyorum ama diyorum o da onun yawrusu,benim yuzumden kizini sewmeyi mi biraksin. O oyle yapinca daha cok dua ediyorum allah a sen beni goruyorsun,ne kadar istedigimi biliyorsun bana nasip et diye.. bundan baska yapacak birseyim yok zaten, onlar da benim canım ,kanım.. o gozle bakmamaya calisiyorum. Kendinizi caresiz dusunmeyin lutfen,psikoloji onemli. Herkes yawrusunu sever, o da paylasmasin mi mutlulugunu benimle. Biliyorumki bana nispet yapmiyor,temiz niyetiyle anlatiyor..
Cok mu iyi niyetliyim neyim yaw ,ama boyle dusunuyorum napiim ;)

[QUOTE, post: 39421627, member: 654086"]Dcu napiyorsun canım? Ben çok heyecanlıyım ne yapacağım yarına kadar erkenden gideyim diyorum. Allahim yardım et. Olecem meraktan. Bugüne kadar hep kendime sahip oldum sabrettim ama artık iyice heyecan bastı.[/QUOTE]
Allah yardimciniz olsun vala inş güzel sonuçlaralirsiniz.ben de haftaya cuma ggünü amcam inş güzel haber yaa:)

Kızlar. Benim de yarın öğlen randevum var. Kese görmeye gidecez.ptesi gördük ama karından. asıl gün yarın. İnş her şey yolunda gider. Allah yar yardımcımız olsun hepimize:nazar::nazar:

valiente valiente canim yarin büyük gun ama sen piyasada yoksun nerdesinnnn:KK17:
Cnmmm birikti hepsi tek tek okuorm☺bugun pek bakamadm..yogundu isyeri bayabuarada cnm degerin dusmus herhalde sakin dert etme ilaclarla yukselecek insallah☺bebsin sana simsiki tutunsn☺valla yarin buyuk gun ama pek umudum yok iki gundr regl agrmda var:(goguselrm hala sis normalde inerdi ama inmedi hala...bakalm ne olacakogle arasi eve geldgmde test yaptm 10dk filan durdu cikmadi:(aksam eve geldgmde bi bakiim dedm iknci cizgi soluk bi sekilde vardi ama sacma olur bozuk herhalde...daha onceki sakladklarm oluodu 1gun hic ole olmamsti..sabahi iple cekiorm kizlarr:((

Cnmmm birikti hepsi tek tek okuorm☺bugun pek bakamadm..yogundu isyeri bayabuarada cnm degerin dusmus herhalde sakin dert etme ilaclarla yukselecek insallah☺bebsin sana simsiki tutunsn☺valla yarin buyuk gun ama pek umudum yok iki gundr regl agrmda var:KK43:goguselrm hala sis normalde inerdi ama inmedi hala...bakalm ne olacakogle arasi eve geldgmde test yaptm 10dk filan durdu cikmadi:KK43:aksam eve geldgmde bi bakiim dedm iknci cizgi soluk bi sekilde vardi ama sacma olur bozuk herhalde...daha onceki sakladklarm oluodu 1gun hic ole olmamsti..sabahi iple cekiorm kizlarr:KK43:(

Dcu canım idrar testi nde benimde çok silik çıkmıştı inşallah Rabbim müjde vermeyi nasip etsin sabah lütfen buraya yazın mutlu haberlerinizi inşallah hayırlısı olsun moralinizi bozmayın sakin ha yarın benimde kan tahlilim var yükselmiş mi bakacağız..bizi bizden iyi kimse anlamaz nolur üzülmesin kimse Allah im hepimiz hamiş olalım hepimiz sağlık la sıhhatli ömürlü olandan kucagimiza alalım Amin...

Dcu canım idrar testi nde benimde çok silik çıkmıştı inşallah Rabbim müjde vermeyi nasip etsin sabah lütfen buraya yazın mutlu haberlerinizi inşallah hayırlısı olsun moralinizi bozmayın sakin ha yarın benimde kan tahlilim var yükselmiş mi bakacağız..bizi bizden iyi kimse anlamaz nolur üzülmesin kimse Allah im hepimiz hamiş olalım hepimiz sağlık la sıhhatli ömürlü olandan kucagimiza alalım Amin...
Amin cnm benm..allah herkese herseyin hayirlisini nasip etsin..yarini iple cekiorm ama negatif olirsada soz verdm kendme uzulmicem cok..denicem denicem sonuna kadar....zaten aslnda uzuntmu yasamstm onceden belki ondan biraz frenlemis olucam kendmi..cnm seninde degerin insallah kat kat yukselmeye devam eder...dedgn gbi sadce birbirmizi biz anliyoruz...

aynen öyle ya bide demiyorlarmı bizimde zor oluyor 2 3 ay denedik diyorlar deli oluyorum sıcak yataklarında hamile kalıyorlar bizim şeyimiz milletin elinde oyuncak oldu ama onlarınkide zormuş[/

Son cümleye bayildim:KK70::KK70:
Mesela benimkini görmeyen kalmadi galiba adanadan ankaraya geniş bi yelpazem var

Cnmmm birikti hepsi tek tek okuorm☺bugun pek bakamadm..yogundu isyeri bayabuarada cnm degerin dusmus herhalde sakin dert etme ilaclarla yukselecek insallah☺bebsin sana simsiki tutunsn☺valla yarin buyuk gun ama pek umudum yok iki gundr regl agrmda var:KK43:goguselrm hala sis normalde inerdi ama inmedi hala...bakalm ne olacakogle arasi eve geldgmde test yaptm 10dk filan durdu cikmadi:KK43:aksam eve geldgmde bi bakiim dedm iknci cizgi soluk bi sekilde vardi ama sacma olur bozuk herhalde...daha onceki sakladklarm oluodu 1gun hic ole olmamsti..sabahi iple cekiorm kizlarr:KK43:(
kizim soluk cizgi gördün daha bekliyon ben hissediyorum senin pozitif ama idrar testleri bana karsi biseyleri var sirf o iki cizgiyi görmek icin dun akşam yaptım ama yine tek cizgi:63::63::63:

kizim soluk cizgi gördün daha bekliyon ben hissediyorum senin pozitif ama idrar testleri bana karsi biseyleri var sirf o iki cizgiyi görmek icin dun akşam yaptım ama yine tek cizgi:63::63::63:
Ama canmmm kimblr kac saat sonra cikti o cizgi..cok gec ciktgi icin ole dedm sekerim☺negusel soledn ole ya☺valla dedgn gbi olsn sana hediye yollarm☺

Back
X