ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Bi yasima daha girdim:KK66:
5yil dondurma parasi olarak 1200 tl dediler bana. Ama transferim ertelendi, çözduk diye para istemezler umarim. Ilk deneme olacagi icin transfer ucreti de almazlar sanirim :)
ben dondurma ucreti 5 yilligina 500 tl odedim benmde ertelendi transferim transfer parasi vericem ben 400 tl sizinki nie bu kadar pahaliki

Bugün gittik dr. a kızlar. Çok şükür kese + yolk sac ve içinde minik kalp titreşimlerini gördük. Haftaya ctesi kalp atışı duymaya çağırdı. Ne güzel bir sevgililer günü hediyesi.. Yavrum kalbini yolladı bize :nazar::KK46: her şeyin hayırlısını istiyorum Allahtan :KK16:
Ay çok şükür inşallah bende görürüm

Eşim de morfoloji yüzde 1 di ve sayı azdı bende bişey yoktu. Aman nazar degmesin

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin direğini gerçekleştirSin. Emeklerimizi boşa çıkarmasıN. Yar ve yardımcımız olsun

Slm cnm yazmiyorum ama sizleri takip ediyorum. Cok sevindim senin adina. Masallah sana... bizde de sperm sayı sorunu var. Sizin sayiniz kac cıkmisti cnm? Birde nerde yaptirmistin?Cevaplardan sevi irim.. tesekkurler.

ben dondurma ucreti 5 yilligina 500 tl odedim benmde ertelendi transferim transfer parasi vericem ben 400 tl sizinki nie bu kadar pahaliki
yurt dışı oldugu icin belki ama sizinkide bayagi ucuzmus tup benek ücreti ne kadar odedinki ben 2500 dolar bide 1 yillik dondurma ücretini verdim 500 toplam 3000 dolari verdim geldim :KK34::KK34::KK34:

[QUOTEcu, post: 39430686, member: 633809"]Insallah cnm su an agliyorum ama gececek atlaticam insallah...0.600 cikti..[/QUOTE]
Canim çok üzüldüm bnde ilk denemem negatifle karsilasinca çok aglamistim.simdi ikinci denemem ve benim dondurulmusum yok en azindan senin o sansin varmis inş diğeray mutlu haber hayirlisiyla alirsin

Transferim 6 gunu dun adet bitiminde kahverengi leke gelirya ondan cok az geldi doktorumu aradım iğne verdi 1 tane coraspirini kesti sordum iyi haber olabilir dedi sizde oldumu boyle durum bugun 7 gunum yardım lutfen

isaret rahime cizik atiyolar bebegin koyma yerlerini belirliyolar boyle olunca tutma sansi artiyomus sizlere yapilmadimi yapilmadan mi transfer olundu
M mavi.su ben de gecen ay histereskopi oldum ve doktor rahime isaret cizdik dedi ben de ilk defa orda ogrendim tutunmasini saglamak icin dedi herhangi bi sorun yok rahiminde demisti.ben ilk denemem de tutmayinca doktor ameliyati yapalim dedi yaptik simdi de ikinci denemeyi yaptik ve beklemedeyim haftaya cuma gunu tahlil vercem ins bu sefer tutunurlar yaaa.sen bu ameliyati oldun mu ve de su anki durumun takip edemedigim icin soruyom da hamilemisin...

Transferim 6 gunu dun adet bitiminde kahverengi leke gelirya ondan cok az geldi doktorumu aradım iğne verdi 1 tane coraspirini kesti sordum iyi haber olabilir dedi sizde oldumu boyle durum bugun 7 gunum yardım lutfen
canım insallah yerleşme kanamasıdır kahverengi kırmızılaşmadıgı sürece kötü bişey değil

Back
X