- 22 Kasım 2014
- 276
- 290
- 63
- 44
Ok canım nasıl olursa olsun ama olsun yeterki :)progestan igne ve diger ilaclar galba bende tam bilmiyorumki ne olur nasil olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ok canım nasıl olursa olsun ama olsun yeterki :)progestan igne ve diger ilaclar galba bende tam bilmiyorumki ne olur nasil olur
hayirlisi ile insOk canım nasıl olursa olsun ama olsun yeterki :)
karinda siskinlik yuruyememe yattiginda ne saga ne sola donememe kusma idrara cikamama vsOhss nin belirtileri nasıl oluyo peki
yuruyememe asiri kusma yattiginda saga sola donememe karinda siskinlik idrara az cikabilmeOhss nin belirtileri nasıl oluyo peki
hayırlısı olsunGünaydın kızlar bugün hbr.geldi hastaneden 12 tane toplanmışdi 4 ü boşmus 8 taneye dölleme yapmışlar 8 de dollenmis doktor sonuctan gayet nemnundu şimdi bölünmesine bakacağız hergün arayıp bilgilendireceklerini söylediler :)
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur sonuda :)hayırlısı olsun
5 haftalık ken bakıldı canım
Bugün baktılar 6.haftadayim kalp atışlarını duyunca duygulandım yavrularim büyüyecek inşallah dr şimdi erken ama biri erkek biri kız gibi dedi kahin gibiRabbim isteyen herkese versin muradına erdirsin Allah çok büyük verdiğine de vermediğine de çok şükür kızlar inanın hiç yilmayin nolur hepimize kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürlü olandan versin
hadi bakalim. Heyecanla bekliyoruz :)Son beş gün test için
merhabakarinda siskinlik yuruyememe yattiginda ne saga ne sola donememe kusma idrara cikamama vs
merhaba bugün aradılar mı ne durumdaymışlar :)Günaydın kızlar bugün hbr.geldi hastaneden 12 tane toplanmışdi 4 ü boşmus 8 taneye dölleme yapmışlar 8 de dollenmis doktor sonuctan gayet nemnundu şimdi bölünmesine bakacağız hergün arayıp bilgilendireceklerini söylediler :)
Arkadaşlar benim umut dolu maceram bugün bitti genetik sonuc maalesef olumsuz hiç sağlıklı yokmuş ama ankarada olup hrs hastanesine kesinlikle gitmeyin sırf para almak için ellerinden geleni yapıyorlar ayrıca özel muayanehanesine gittiğim Dr Cemil Kaya yı da kesinlikle önermiyorum her şeyi olumlu gösterip tatlı dille konuşuyor ama işi bitince her şey boş ve hiç işlerini ciddiye almıyorlar 2 defa bize başkasının tahlili ile işlem yapacak oldular bi farketmesek doktorlar fark etmedi bile düşünün çok pişmanım hakkım geçtiyse maddi manevi helal etmiyorum
evet canım biraz önce aradılar 8 yumoşumun durumu iyimiş 4 tanesinin kalitesi çok iyi dedi onları buyük ihtimal 5.gün emriyosu ollrak transver etmeyi düşünüyruz yinede her ihtimale karşı yarın bizden hbr.bekleyin bir sorun olursa yarın transver ederiz dedi olmazsa pazartesi 5.gün olarak transver edecekler inşallahmerhaba
kusma hariç diğer belirtileri bende yaşadım ama bana dr. hiç bir şey demedi hatta tlf ile tuvalete çıkamıyorum diye sorduğumda üşütmüş olabilirsin dediler ve sonra geçti :)
merhaba bugün aradılar mı ne durumdaymışlar :)
evet canım biraz önce aradılar 8 yumoşumun durumu iyimiş 4 tanesinin kalitesi çok iyi dedi onları buyük ihtimal 5.gün emriyosu ollrak transver etmeyi düşünüyruz yinede her ihtimale karşı yarın bizden hbr.bekleyin bir sorun olursa yarın transver ederiz dedi olmazsa pazartesi 5.gün olarak transver edecekler inşallah![]()
Tskr ederim canmyuruyememe asiri kusma yattiginda saga sola donememe karinda siskinlik idrara az cikabilme
tum ignelerinmi komple 900 tl ye aldin catlatma ignesi falan koldan ignelerin hepsinimiGonal _F verdi kızlar doktor 900 ünite pen dediler 700 tl ye aldık sizce normal mi
Gonalf ten kaç tane almistintum ignelerinmi komple 900 tl ye aldin catlatma ignesi falan koldan ignelerin hepsinimi
hatirlamiyorum canm ben evde hic kendim yapmadim ignelerimi hastanede yaptirdim ilaclari hic almadim eve unuttum daG
Gonalf ten kaç tane almistin
Anladım canm saol bize bi eczane 700 dedi diğeri 600 diyinnce sinir oldum pazardan elmami alioruz yani ilaç bu kim ne koparirsa ondan sordum canm tskrlerhatirlamiyorum canm ben evde hic kendim yapmadim ignelerimi hastanede yaptirdim ilaclari hic almadim eve unuttum da
yani iyi almisin eger ayni ilaclarsa ben 1500 e aldimAnladım canm saol bize bi eczane 700 dedi diğeri 600 diyinnce sinir oldum pazardan elmami alioruz yani ilaç bu kim ne koparirsa ondan sordum canm tskrler