ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Canım senin Yumoşlar nezaman toplanacakti son durum nedir
Çarşamba toplanacak canım 5 tane olmuştu 2 tanesi küçüktü takviye igne verdi okadar başım agrıyorki çok zorlanıyorum bugün çatlatma ignem var şimdilik kurtuluyorum.canım dr igne veya fitil verdimi?dr bana şimdiden fitil verdi çarşamba sorucam.

Teşekkür ederim canım inşallah.1 tane 5.ggün embriyosu transfer edildi
Benimkide 5.ci gun embiryosuydu. Insallah seninkide tutar. Yalniz ilk bir kac gun bol bol su ic.ve sadece tuvalete gitmek icin kalk. Cok önemli. Ilk gunler tutma ihtimali herzaman daha yuksekmis. Öyle okumustum. Tedbiri elden birakma derim.

Benimkide 5.ci gun embiryosuydu. Insallah seninkide tutar. Yalniz ilk bir kac gun bol bol su ic.ve sadece tuvalete gitmek icin kalk. Cok önemli. Ilk gunler tutma ihtimali herzaman daha yuksekmis. Öyle okumustum. Tedbiri elden birakma derim.
insallah benimki de tutar canım.bbende pek kalkmiyorum gerçi benin doktor normal hsyatiba devam edebilirsin dedi ama ben yinede dikkat ediyorum :)

Çarşamba toplanacak canım 5 tane olmuştu 2 tanesi küçüktü takviye igne verdi okadar başım agrıyorki çok zorlanıyorum bugün çatlatma ignem var şimdilik kurtuluyorum.canım dr igne veya fitil verdimi?dr bana şimdiden fitil verdi çarşamba sorucam.
Yok canım sadece toplamadan sonra vajinal Jel ve vant verdi canım fitil vermedi bana.rrminin o yumoslarin guzel güzel döllenecek ve seni hiç uzmeyecek canım. Toplamadan sonra benim pek ağrım olmadı transverdede öyle kendini biraz rahatlat canım bu bize nasip se öyle yada böyle olacak sen gönlünü ferah tut asıl heyecan transverden sinra başlıyor ;)

Yok canım sadece toplamadan sonra vajinal Jel ve vant verdi canım fitil vermedi bana.rrminin o yumoslarin guzel güzel döllenecek ve seni hiç uzmeyecek canım. Toplamadan sonra benim pek ağrım olmadı transverdede öyle kendini biraz rahatlat canım bu bize nasip se öyle yada böyle olacak sen gönlünü ferah tut asıl heyecan transverden sinra başlıyor :KK66:
Sagol canım sen şimdi böyle yazınca daha bir heyecanlandım bana transfer olsada benim yatıp dinlenme gibi rahatlıgım olamaz eşim çalışıyor bakanımda yok iki tane yaramaz erkeklerim var bakalım allah yardımcımız olsun

Mavi su ve mesa sanrm sizlerdnz ☺aklmda kaldgi sekildw yazdm☺naptnz kizlar marrta transferlenz olacakti sanrm?

Sagol canım sen şimdi böyle yazınca daha bir heyecanlandım bana transfer olsada benim yatıp dinlenme gibi rahatlıgım olamaz eşim çalışıyor bakanımda yok iki tane yaramaz erkeklerim var bakalım allah yardımcımız olsun
Benimde bakan kimsem yok eşim işe gidiyor. Sen 3.bebeği mi istiyorsun canım :)

Benimde bakan kimsem yok eşim işe gidiyor. Sen 3.bebeği mi istiyorsun canım :)
evet canım 8 ve5 yaşında iki oglum var,Annelik duygusu işte birtane daha istiyorum

Teşekkürederim Allah hepimizi mutlu etsin ilk denemede olması mucize önce Allah sonra Recai papuçcu binlerce şükür Allah her isteyene versin

Back
X