Arkadaslar hepinize merhaba. Cok girmiyorum artik buraya, son durumumu ozetleyeyim:
1 subat opu oldum, 1 nisan transfer tarihim. Kac embr.koycaklar bilmiyrm. Biseyde demediler,ben de sormadim. Ilk tup denememiz. Yasimiz 28. 5 ve 6.gunden embriyolarim var 1.kalite. tutma ihtimali yuksek dediler ama ben olumlu ve olumsuza da hazirladim kendimi. Allah bilir gerisini.
Bugun son kontrolum icin dr a gittik. Rahim kalinligi 12.6 imis. Polikistik overim var, Tiroitim de var. Normal degerlerde haplarla. Kan tahlili vs yapmadilar bugun. Gecen ayki progestrn ve e2 degerlerim iyiydi.
Simdi ciryn.. diye bi jel, estrofem hap ve p.depot diye igne verdiler bugunden test tarihime kadar kullanmam gereken.
Sizler de kullandiniz mi?
transferden sonra 2_3 gun istirahat gerekiyormus rapor verecekler sanirim. Gerci raporda tup bebek yazsin istemiyorum, is arkadaslarim bilmiyor cunku. Baska bir formul bulmam gerek ona da ;(
Peki transfer sonrasi naptiniz, tavsiyeniz var mi?
Opudan sonra 2aydir kabızım, 4_5 gunde bir gidiyorum artik lawb.ya. Gerci farketmiyrm bile kabiz oldugumu ama transferde sıkıntı olur biliyorum napmaliyim ben yaa ;((
Bir de suan gribim oksuruk vs.. ins 5 gune iyilesirim de.. korkumdan agri kesici, surup da alamiyorum. Off hep biseyler cikiyor basima..