ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Canım dr dedim evde yaptım pozitif çıktı bana kızıyor yapma diyor.kendi kendime kan aldırdım yani.zaten hiç hoşuma gitmedi hemen ikinci tedavi için başlayalım dedi,karar verdik 3 ay bekleyecegim sonra başka bir yere başlayacagım.evet bende hiç anlamadım neymiş hormon depoladıgım için hamilelik çıkabilirmiş ama dogru deyilmiş.peki bütün tedavide olan arkadaşların durumu benden farklımı saçma onların derdi para ultrason yap dedim yok zaten negatif çıktı gerek yok.çok rahatsızım biraz vücudum dinlensin istiyorum sonrada başka yere bakacagım:)
Ultrasonu kendi kadın dr yaptıracagım pazartesi günü kan tahlil sonucumda pazartesi Allah'tan hakkıma hayırlısı olsun olsada olmasada zaten 2 oglum var hayatıma onlarla devam ederim.birde benim 2. Günü embriyo konuldu ondanda şüpeliyim 2. Günü embriyo olurmu ya hangi kalitede hangi deyerde hep ayak üzeri konuşuyoruz diyeceklerimi bastırıyor işi bitirip hemen yallah sanki.

Canım benimde evde yaptığım testte pozitif çıkmıştı bende arayip tup bebek bolum hemsiresine sordum evde pozitif çıktı diye aaa diye çok sevindi onda yanılma olmaz kanindada mutlaka pozitif çıkar şimdiden hayırlı olsun dedi ve kanimda da pozitif cikti nasıl iş anlamadım bencede sen adet olana kadar hiç ilaç fakan kullanma yinede dikkat et kendine olmasada hayırlısı boyleymis der yoluna drvam edersin ama kesinlikle başka doktora git birdaha
Haklısın canım öyle yapayım bende bekleyeyim bakalım:)

Arkadaslar hepinize merhaba. Cok girmiyorum artik buraya, son durumumu ozetleyeyim:

1 subat opu oldum, 1 nisan transfer tarihim. Kac embr.koycaklar bilmiyrm. Biseyde demediler,ben de sormadim. Ilk tup denememiz. Yasimiz 28. 5 ve 6.gunden embriyolarim var 1.kalite. tutma ihtimali yuksek dediler ama ben olumlu ve olumsuza da hazirladim kendimi. Allah bilir gerisini.

Bugun son kontrolum icin dr a gittik. Rahim kalinligi 12.6 imis. Polikistik overim var, Tiroitim de var. Normal degerlerde haplarla. Kan tahlili vs yapmadilar bugun. Gecen ayki progestrn ve e2 degerlerim iyiydi.
Simdi ciryn.. diye bi jel, estrofem hap ve p.depot diye igne verdiler bugunden test tarihime kadar kullanmam gereken.
Sizler de kullandiniz mi?

transferden sonra 2_3 gun istirahat gerekiyormus rapor verecekler sanirim. Gerci raporda tup bebek yazsin istemiyorum, is arkadaslarim bilmiyor cunku. Baska bir formul bulmam gerek ona da ;(
Peki transfer sonrasi naptiniz, tavsiyeniz var mi?
Opudan sonra 2aydir kabızım, 4_5 gunde bir gidiyorum artik lawb.ya. Gerci farketmiyrm bile kabiz oldugumu ama transferde sıkıntı olur biliyorum napmaliyim ben yaa ;((

Bir de suan gribim oksuruk vs.. ins 5 gune iyilesirim de.. korkumdan agri kesici, surup da alamiyorum. Off hep biseyler cikiyor basima..

Canım öncelikle geçmiş olsun. Umarım iyileşirsin bende tam transfer öncesi grip
Olmuştum transfer e kadar daha iyiydim. Rapor alacağından bahsetmişsin bende çalışıyorum sana tavsiyem 3 gün değil 10 gün alman. İlk 5 gün çok önemli. Sonraki günlerde de kasık ağrıların büyük ihtimalle olacak. Çalışırken zor olacağını düşünüyorum. Istirahat önemli. Transfer öncesinde ve sonrasında günde bir kivi ve ananas yemeni tavsiye ederim. Bebeğin tutunmasını destekliyormus. Kabız olmamak için çoğu arkadaş armut yemiş ama ben mevsim meyvesi olmadığı için tercih etmedim yine sana kalmış. Her öğün arasında 2-3 tane kuru kayısı çok işe yaşayacaktır. Hatta şimdiden başla düzene girsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Canım dr dedim evde yaptım pozitif çıktı bana kızıyor yapma diyor.kendi kendime kan aldırdım yani.zaten hiç hoşuma gitmedi hemen ikinci tedavi için başlayalım dedi,karar verdik 3 ay bekleyecegim sonra başka bir yere başlayacagım.evet bende hiç anlamadım neymiş hormon depoladıgım için hamilelik çıkabilirmiş ama dogru deyilmiş.peki bütün tedavide olan arkadaşların durumu benden farklımı saçma onların derdi para ultrason yap dedim yok zaten negatif çıktı gerek yok.çok rahatsızım biraz vücudum dinlensin istiyorum sonrada başka yere bakacagım:)
Canim sen kendi kadin Doktorundan randevu al acil. Ben idrar Restitution yaptim pozitif cikti de. Klinikte senle gerektigi gibi ilgilenmediklerini anlat. Ultrasonda baksin belki hala bir Umut vardir. Bilirsin sende biraz acitasyon yaptin mi hemen randevu alirsin bir iki gune. Kesin git. Birde bana kendi kadin Doktorum Klinik tavsiye etmisti cok isime yaradi bu. Tup bebek klinigi tüm evraklarimi kadin doktoruma gönderiyordu. Iki taraftan ilgilendiler. Sende Doktorunun isbirligi icinde oldugu bir klinige git bence.

Canim sen kendi kadin Doktorundan randevu al acil. Ben idrar Restitution yaptim pozitif cikti de. Klinikte senle gerektigi gibi ilgilenmediklerini anlat. Ultrasonda baksin belki hala bir Umut vardir. Bilirsin sende biraz acitasyon yaptin mi hemen randevu alirsin bir iki gune. Kesin git. Birde bana kendi kadin Doktorum Klinik tavsiye etmisti cok isime yaradi bu. Tup bebek klinigi tüm evraklarimi kadin doktoruma gönderiyordu. Iki taraftan ilgilendiler. Sende Doktorunun isbirligi icinde oldugu bir klinige git bence.
Canım bende senin gibi düşünüyorum.pzrtesi öglene kadar randevusuz gün zaten beni kadın dr göndermişti 2 yer verdi bizde birini seçtik emek boşa gitti. Sagol canım hepsini yapacagım:)

Canım öncelikle geçmiş olsun. Umarım iyileşirsin bende tam transfer öncesi grip
Olmuştum transfer e kadar daha iyiydim. Rapor alacağından bahsetmişsin bende çalışıyorum sana tavsiyem 3 gün değil 10 gün alman. İlk 5 gün çok önemli. Sonraki günlerde de kasık ağrıların büyük ihtimalle olacak. Çalışırken zor olacağını düşünüyorum. Istirahat önemli. Transfer öncesinde ve sonrasında günde bir kivi ve ananas yemeni tavsiye ederim. Bebeğin tutunmasını destekliyormus. Kabız olmamak için çoğu arkadaş armut yemiş ama ben mevsim meyvesi olmadığı için tercih etmedim yine sana kalmış. Her öğün arasında 2-3 tane kuru kayısı çok işe yaşayacaktır. Hatta şimdiden başla düzene girsin. Hakkında hayırlısı olsun.
Tesekkurler canim sagol.. kiviye dewam edeyim ozmn ;))
3Gun rapor alcam 5gun istirahat olacak. 10 gun alamam noluo sana derler, dikkat cekerim bilmiyorlar cunku tup bebek oldugunu.

mesa5 40177ember: 631488 .!.:
Günaydın kızlarer gunumle 8.günüm arada kasiklarim agriyo baskada birşey yok içimden bi ses tutmadı sanki diyor :KK43: bilmiyorum kararsızım Pztesi yapsammi ki testi
Kasik bbatması güzel işaret canm :) cikarmi bilmem ama evde yap bakalim. Adet günün ne zaman ??
Mrb kızlar benim bugün test günümdü negatif çıktı ama sadece idrarda.kan tahlili bile yapmadı gerek yokmuş.benim anlamadıgım evde pozitif çıktı niye:KK43:
yazdiklarini okudum da bana da garip geldi canm. Cok koyumu cicikti idrar tahlilin Foto atarmisin. Burda kikimsenin o ilaçlarla pozitif çıktığını görmedim. 2 gun sonra yine idarar testi yap varsa degerin yükselmiştir. Hakknda hayırlısı olsun

Kasik bbatması güzel işaret canm :) cikarmi bilmem ama evde yap bakalim. Adet günün ne zaman ??

yazdiklarini okudum da bana da garip geldi canm. Cok koyumu cicikti idrar tahlilin Foto atarmisin. Burda kikimsenin o ilaçlarla pozitif çıktığını görmedim. 2 gun sonra yine idarar testi yap varsa degerin yükselmiştir. Hakknda hayırlısı olsun
Bu gün 7.gunumdu ilk defa kasiklarimda birşeyler hissettim geçen ay 5. De regl olmuştum bilemiorum umutlanmaya korkuyom ne biliyim çok sormuş yaaa

Canım bu resimdeki test 8. Günün testi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    92,8 KB · Görüntüleme: 79
Canım bu resimdeki test 8. Günün testi
Bir arkadaş diyor evde yaptıgın testte hamileymişsin.dr testine kadarda beklememiş bebişi düşük yapmışsın dedi oladabilir bilmiyorum ama tekrar baktıracagım.tüp bebek dr herşey bitti 2. Tedavi için adeti bekliyor henüz olmadım acelesi var sanki.3 ay bekleyecegim dinlenmek istiyorum ve başka dr da deneyecegim:)

Kojol Kojol canım tekrar evde test yapar misin bi duruma göre pozitif iyi de kanama yok bişey yok nasıl neye göre düşük? Saçma.test alıp tekrar dene lütfen kan testine git muhakkak..

Bir arkadaş diyor evde yaptıgın testte hamileymişsin.dr testine kadarda beklememiş bebişi düşük yapmışsın dedi oladabilir bilmiyorum ama tekrar baktıracagım.tüp bebek dr herşey bitti 2. Tedavi için adeti bekliyor henüz olmadım acelesi var sanki.3 ay bekleyecegim dinlenmek istiyorum ve başka dr da deneyecegim:)
8.gun testin bukadar belli cikarken bence suan ikizlern bile olablr..cnm.bu doktor 2.kere para alacam.diyede bunlari yapio olablr..kan testi yapmayan yer yok..asla inanma buna bi testte evde yap

Kojol Kojol canım haberdar et hatta lütfen iki tane al testten her ihtimae karşı çift çıkarsa yarın tekrar dene tek cikarsada yarın ilk ıdrarla dene :KK39:

Back
X