ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Evet biliorm cnm☺heyecanlsndr smdi sen test gunun ne zaman?ozamam senin 10.gun transferin oldu..banada 12.gunle 14.gun arasi dedi doktor..bakalm hayrlsi yarin doktora gtsem rahatliycam..bi hafta gecikti yine reglm insallah kist filan olusmamistr:KK43:bide ben test yaptm iki defa silik cizgi cikti bu ay:KK43:kan verdm <1.20 cikti..3 senedr 0.1 cikar hep acaba diyorum kimyasal gebelk mi yasadm..bu ay bi garip oldu insallah yarin bi sorun cikmaz:KK43:
aaa onu bilemicem normal gebemi kaldin acaba dicem ama bilemedim walla canm ben ust ustte adet olmak icin ayri ayri adet sokturucu kullandim onlar dan 1 hafta sonra anca sokuldum adet oldum zorla bugun transferin 6 gunu heycandan oluyorum oluyo

dionisya dionisya cnm massallah cici kizlarina☺allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm..doktorum hamile kalirsam banada o dikisten atabilecegini solemsti..bendeki sebep rahim perdesi dusuge sebep olabiliomsya ole demisti..zor bi islem deil galiba dimi?gecms olsn cnm.
Yok canım 15dk filan sürdü biraz kanama oldu ilk gün şimdi ise akıntı ile karışık hafif geliyor bir hafta normal dedi doktor inşallah tutar bu seferinde doktoru boşver güzelim ben istemiyorum sevmiyorum diyorsun ama Allah ol derse o da vesile olur tek isteğim ümidini yitirme olur mu ;)

kizlar bugun transferin 6 gunu galibaa pskolojim bozuldu benm biraz kendimi evet hamleyim die geceleri uykumda sayikliyorum kendimi hamile gibi hissediyorum sanki tamamen pskolojik kizlar ne yapcam ben nasil cikarim bu pskolojiden daha kesin olan bisey yok ortada bugun diyorum idarar testi yapsam cikarmi ama bu seferde morelimin bozulmasindan korkuyorum kan testi yaptursan yine ayni beklemekten baska sansim yok biliyorum ayy birilerinle konusmaya ihtiyacim var beni anlayan birilerine benide burda en iyi siz anlarsinjz kizlar

kizlar bugun transferin 6 gunu galibaa pskolojim bozuldu benm biraz kendimi evet hamleyim die geceleri uykumda sayikliyorum kendimi hamile gibi hissediyorum sanki tamamen pskolojik kizlar ne yapcam ben nasil cikarim bu pskolojiden daha kesin olan bisey yok ortada bugun diyorum idarar testi yapsam cikarmi ama bu seferde morelimin bozulmasindan korkuyorum kan testi yaptursan yine ayni beklemekten baska sansim yok biliyorum ayy birilerinle konusmaya ihtiyacim var beni anlayan birilerine benide burda en iyi siz anlarsinjz kizlar
canım seni anlıyorum benimde o test tarihim bir türlü gelmemişti ve ben dayanamayıp i. gün test yapmıştım 113 çıkmıştı.. Eğer hiç dayanamıyoran en azından pazar gününe kadar dayan sonra bi kan ver ..daha sonra zaten senin test günün 30 nisan di yine yaparsın.. ama asla ve asla idrar testi yapma lütfen çünkü şimdi asla çıkmaz.. boşunamorel bozmaya gerek yok ki. en erken kan da çıkıyo onuda 8.günden önce yapma pazar gidip yaptir duramıyorsan.. inşallah güzel sonuçlar alırız canım.

Kızlar slm herkese hayırlı cumalar..
benjm 3 gündür aşırı midem kötü özelikle sabahları aç karma midem ağzımda oluyo dün 2 muz ve leblebi ile durdum hiç yemek alamıyorum ağzıma.. sizde hangi haftada başladı benjm suan 6. haftalik normal mi erken mi psikolojik değil ama ondan eminim..

Kizlar tedaviye basliorm bugun aksam ilaca baslicam lutfen banada dua edin:(beraber gun sayalm..burasi bana cok iyi gelio:)

Kizlar tedaviye basliorm bugun aksam ilaca baslicam lutfen banada dua edin:KK43:beraber gun sayalm..burasi bana cok iyi gelio:)
Canim sen Kıbrıs'ta transfer olacaksın sanırım. daha ince konuşmuştuk 2 den fazla embriyo isteme.. inşallah bu sefer olacam Allahın izniyle canım. dualarımız tüm dileyenlere

canım seni anlıyorum benimde o test tarihim bir türlü gelmemişti ve ben dayanamayıp i. gün test yapmıştım 113 çıkmıştı.. Eğer hiç dayanamıyoran en azından pazar gününe kadar dayan sonra bi kan ver ..daha sonra zaten senin test günün 30 nisan di yine yaparsın.. ama asla ve asla idrar testi yapma lütfen çünkü şimdi asla çıkmaz.. boşunamorel bozmaya gerek yok ki. en erken kan da çıkıyo onuda 8.günden önce yapma pazar gidip yaptir duramıyorsan.. inşallah güzel sonuçlar alırız canım.
canm sen ikinci gunumu test yaptim yazmisin anlamadim walla inan seni dinledim anneme aldiriyodum idar testti seni okuyunca sakin alma dedim vaz gectim yoksa gozumu karartmistim biraz anlatsaniza sizde 6 7 gunler neler oldu bende bir batma oldumu bordaha yok gelmio arkasi

Kızlar slm herkese hayırlı cumalar..
benjm 3 gündür aşırı midem kötü özelikle sabahları aç karma midem ağzımda oluyo dün 2 muz ve leblebi ile durdum hiç yemek alamıyorum ağzıma.. sizde hangi haftada başladı benjm suan 6. haftalik normal mi erken mi psikolojik değil ama ondan eminim..
6 haftalikken mide bulantisi kusma baslamisti bende. Yagli yiyeceklerden uzak durmalisin. Ben cubuk kraker kola, ayran ile idare ettik bir iki hafta kadar. Doktorum cok yemek yiyemeyebilirsin ama mutlaka cok su ic diyordu. Sende bol bol su ic. Herkesde farkli belirtiler oluyor hamilelikte. Hic kusmayan var, Bel agrisi cok olan var, bas agrisi ceken var vs. Birde mide bulantisi icin eczaneden bitkisel bir ilac almistik. Pek bi fayda etmiyor ama istersen dene. Temiz hava almak bir müddet iyi gelmisti bana.

Cnm israr etseydin keske..ozel bi merkez degilmiydi tedavi gordgm yer?bende olmuyo saniodum ve ole kibrisa gttm.smdi pismanm..yapmio olsalar bile tam sinirdasin 34 oldgu icin kesnlkle yapmalari gerekirdi..ama vardr bi hayir bu sekilde bebegin belki daha rahat tutunur insallahh
Doktoru beni kovacak duruma getirdim ama olmadı. Hastaneler denetleniyomuş. Kandil günü herşeyde bi hayır vardır
allah allah bende doktora rica etmistim isterseniz tek koyalim biraz endiseleniyorum die doktor hayir dedi 2 koyucaz dinlemedi bile pek beni benm yasim 29
ısrar ettikte meslekten menmi olayım sağlık bakanlığının emri dedi. 1 tane koydu bakalım. Ama hiç umutlu Değilim ya.

Canim sen Kıbrıs'ta transfer olacaksın sanırım. daha ince konuşmuştuk 2 den fazla embriyo isteme.. inşallah bu sefer olacam Allahın izniyle canım. dualarımız tüm dileyenlere
Evet cnm.kibris.zaten istesemde fazlasi olmaz☺:) iki tane var sadce:)

Benimde 1. Günüm mavi su. Doktor yatmana gerek yok hayatına devam et dedi ama ne olur ne olmaz evden çıkmayım dedim. Psikoloji gerçekten berbat oluyor. Bende içimde hiçbişi hissetmiyorum

ins canm hayirli olsun evet beraber gun sayalim ama pek kimse yok galba artik ya muhabbet edelim de zman gecsin bende bunalima girdim
Bunalima niye grdn cnm aaa lutfen yapma bebs etiklenr sonra:( ben senden umitliyim vallla icimden oyle gecio..pek yanilmadm bu konuda insallahta yanilmam:)

Benimde 1. Günüm mavi su. Doktor yatmana gerek yok hayatına devam et dedi ama ne olur ne olmaz evden çıkmayım dedim. Psikoloji gerçekten berbat oluyor. Bende içimde hiçbişi hissetmiyorum
cok normal canim hissetmemen benm 6 gunum oldugu halde birsey gissetmiyorum sen nasil hisstcen :))cok zorlu bir surec bu allah kolaylik versin bizlere walla ben daha hic cikmadim disarlara cogu zman yatarak geciriyorum ben ve cok dolandigim zman sanki cok dolastin olmadi koruyamadim die dusunuyorum allahim sen yardi. et bizlere

cok normal canim hissetmemen benm 6 gunum oldugu halde birsey gissetmiyorum sen nasil hisstcen :))cok zorlu bir surec bu allah kolaylik versin bizlere walla ben daha hic cikmadim disarlara cogu zman yatarak geciriyorum ben ve cok dolandigim zman sanki cok dolastin olmadi koruyamadim die dusunuyorum allahim sen yardi. et bizlere
hayırlısı gerçekten allahım hepimize yardım etsin. sen test yaptınmı evde hiç? merak ettim sanırım ben yapıcam dayanamıcam :)

Back
X