ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

valiente valiente senin dondurulmuşlar kıbrıstamı? neden kıbrısı tercih ettin özel değilse paylaşabilirmisin?
Cnm cikolata kistim var benm..yasim 28 1 tane embriyo sans dusuk olur diye kibrisi sectk orda sayi problemi yok.ama sonradan ogrendmki hemen hemen her yer yapio 2 tane..sans iste daha sonra ogrendm.simdi iki tabr donmus oldgndan oraya gtmek zorundayim cnm

Cnm cikolata kistim var benm..yasim 28 1 tane embriyo sans dusuk olur diye kibrisi sectk orda sayi problemi yok.ama sonradan ogrendmki hemen hemen her yer yapio 2 tane..sans iste daha sonra ogrendm.simdi iki tabr donmus oldgndan oraya gtmek zorundayim cnm
inşallah kıbrısta olur buralarda aramak zorunda kalmazsın herşeyde bi hayır vardır.

valiente valiente sen nerde oturuyosunki ben walla burda sizlerden duydum iki embryi transfer olmuyo falan die bana kimse olmiyo falan tek koyucaz falan die yani kimse bisey demedi tam tersine ben endiselendim dr a kendim dedim tekmi koysak die doktor kabul etmedi

canm sen ikinci gunumu test yaptim yazmisin anlamadim walla inan seni dinledim anneme aldiriyodum idar testti seni okuyunca sakin alma dedim vaz gectim yoksa gozumu karartmistim biraz anlatsaniza sizde 6 7 gunler neler oldu bende bir batma oldumu bordaha yok gelmio arkasi
bebisim idrar testini 6 haftalik olunca yaptırır sin amca çıkar..şimdi 7. günlerde be de hiç belirti yoktu hatta olmadı heralde diyordum meraklı kocamanin sayesinde 8.gun kan testi yaptirdik 113 çıkmıştı. pazar günü yaptir bence zaten çok embriyo olduğu için çıkar az da olsa..sonra yine 30 nisanda yaptırıp Doktoruna söylersin o ayrı. ama belirti hiç arama bede hiç yoktu ama suan Niğde bulantısından ölücem inşallah sende yaşarsın bunları

6 haftalikken mide bulantisi kusma baslamisti bende. Yagli yiyeceklerden uzak durmalisin. Ben cubuk kraker kola, ayran ile idare ettik bir iki hafta kadar. Doktorum cok yemek yiyemeyebilirsin ama mutlaka cok su ic diyordu. Sende bol bol su ic. Herkesde farkli belirtiler oluyor hamilelikte. Hic kusmayan var, Bel agrisi cok olan var, bas agrisi ceken var vs. Birde mide bulantisi icin eczaneden bitkisel bir ilac almistik. Pek bi fayda etmiyor ama istersen dene. Temiz hava almak bir müddet iyi gelmisti bana.
saol canım bilgin için tşk ederim gerçekten.. migde bulantısıni kesmekte ve ilaç kullanıp olmasın diye ugrasmak pek iyi değilmiş heralde.. inşallah seninde yavruna kavuşmanı dilerim

valiente valiente canım hayırlısı olsun arkadaşım Allah kolaylık versin inşallah buraya gerek kalmaz Allah ol dediyse begenmedigin doktor bile başarılı olur inancını yitirme kuzum... M mrymbeyaz34 canım bende 9.hafta olmuştu normal olacak artık 12.haftaya kadar yükselen hormonlar ve kandaki bhcg maximum seviyeye geçecek bu da bulantı yapacak sarı leblebi kraker mide asidini alır progesteron hormonu aliyorsundur muhakkak canım akşam yatarken al ilacı ya da yatmaya yakın vurdur igneni çünkü onun da bulantı yaptığını söyledi doktorum ayy 12.haftada da eksime başlıyor midede ben de ondan çok dertliyim kızlar ne yesem ağzımda valla :)

Teste gelince kızlar 6.gün idrar da silik çizgi çıktı ama test kesinlikle bebe time olmasın aynı gün 3 farklı test yaptım bu marka dışında hepsinde çıktı ;) 7.gün pazar di kan testine gittim özel hastaneye biraz usuttum galiba ama hamile ihtimalim var öncelikle onu kontrol eder misiniz dedim yaptılar ve benim kızlar 3.gün embriyosuydu ;)

Teste gelince kızlar 6.gün idrar da silik çizgi çıktı ama test kesinlikle bebe time olmasın aynı gün 3 farklı test yaptım bu marka dışında hepsinde çıktı :KK66: 7.gün pazar di kan testine gittim özel hastaneye biraz usuttum galiba ama hamile ihtimalim var öncelikle onu kontrol eder misiniz dedim yaptılar ve benim kızlar 3.gün embriyosuydu :KK66:
walla ya cikiyomuydu ben korkudan aldirttirmadim

valiente valiente canım hayırlısı olsun arkadaşım Allah kolaylık versin inşallah buraya gerek kalmaz Allah ol dediyse begenmedigin doktor bile başarılı olur inancını yitirme kuzum... M mrymbeyaz34 canım bende 9.hafta olmuştu normal olacak artık 12.haftaya kadar yükselen hormonlar ve kandaki bhcg maximum seviyeye geçecek bu da bulantı yapacak sarı leblebi kraker mide asidini alır progesteron hormonu aliyorsundur muhakkak canım akşam yatarken al ilacı ya da yatmaya yakın vurdur igneni çünkü onun da bulantı yaptığını söyledi doktorum ayy 12.haftada da eksime başlıyor midede ben de ondan çok dertliyim kızlar ne yesem ağzımda valla :)
hadi yaa eksime de sonradan oluyo demekki . Anne olmak kolay değil demek canim bunlara razi olacağız.. senin gibi tecrübeli arkadaşlardan ufak takdikler almak bizim işimiz.. Sevgiler inşallah sagsalim bu sene yavrulamizah kavusuruz

Midede ekşime bende de oluyor. Özellikle yoğurt yedikten sonra. Ama yiyiyorum bebiş için.

Kızlar dünden beri ben bebişimin hareketlerini çok net hissediyorum.. Göbek deliğinin iki üç parmak aşağısında sanki içimde minik balık var. Dönüp dönüp duruyo. Titriyo.. Bugün 4. ayımıza girdik şükür. 15+1 günlük (16. Hafta) kesin doğum tarihimi de ptesi kontrolüm var. O zaman soracağım. :nazar:

Kızlar dünden beri ben bebişimin hareketlerini çok net hissediyorum.. Göbek deliğinin iki üç parmak aşağısında sanki içimde minik balık var. Dönüp dönüp duruyo. Titriyo.. Bugün 4. ayımıza girdik şükür. 15+1 günlük (16. Hafta) kesin doğum tarihimi de ptesi kontrolüm var. O zaman soracağım. :nazar:
Oy maşallah kuzucuga.. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin canım... zaten tam 4. ayına biterken hissedilirmis.. kasları oluştu demek minik yavrunun :)) sağlıklı hamilelikler canım :)

Oy maşallah kuzucuga.. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin canım... zaten tam 4. ayına biterken hissedilirmis.. kasları oluştu demek minik yavrunun :)) sağlıklı hamilelikler canım :)
Çok teşekkürler canım. Allahım isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.. Sağlıklı bir şekilde kulaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Ayy kızlar fena halde grip olmuşum boğazıma da inmiş bembeyaz bildiğiniz ilaç vs var mi aspirin ve parol aldım sadece katarin c kategori ama korkuyorum doktora da ulaşamadim :(

dionisya bak bunu yap canım ben grip olunca yaptım sabaha iylestjm. 2 limon şok kaseye . üstüne 2 yemek kaşık bal ve 2 çay kaşık toz zencefil ekle kari iç günde 3 defa

kizlar dayanamayip idrar testi aldirdim su en pahalilardan dijitalmiymis neymis yaptim bu dijitaldan daha once hic yapmadgim icin bir sevinc bir sevinc kendimi paraladim oldu die aglaagla maf oldum minletide ayaklandirdim hemen alip eczaneye goturduler o dijitali eczacidan kocaman bir negatifffff duydum teli kapattim eczaci demiski abi bu normal gebelikler icin hafta hafta gostergeli buu 1 haftalik sa 1 cizgi 2 haftaliksa 2 cizgi cikar bunda bu tup bebek ler icin gecerli deilki demis gununu beklesin demis ama benm yinede umutlarim bitti

kizlar dayanamayip idrar testi aldirdim su en pahalilardan dijitalmiymis neymis yaptim bu dijitaldan daha once hic yapmadgim icin bir sevinc bir sevinc kendimi paraladim oldu die aglaagla maf oldum minletide ayaklandirdim hemen alip eczaneye goturduler o dijitali eczacidan kocaman bir negatifffff duydum teli kapattim eczaci demiski abi bu normal gebelikler icin hafta hafta gostergeli buu 1 haftalik sa 1 cizgi 2 haftaliksa 2 cizgi cikar bunda bu tup bebek ler icin gecerli deilki demis gununu beklesin demis ama benm yinede umutlarim bitti
Ama sen kendini uzmek icin elinden geleni yapiyorsun canim:(( idrar testleri dogru sonuc vermiyor kiz lutfen pozitif dusun, negatis seyleri cagirma . Hakkinda hayirlisi olsun .bir hafta oldu galiba degil mi?

Back
X