ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

M mavi.su canım bugün özel bir hastaneye git ve lütfen test yaptir kan ver rahatsızım Midem ağrıyor ama gebelik şüphem var ilaç alamıyorum de zaten bugün 8.gün ben 7.gün yaptırdım çıkmıştı 3.gün embriyo idi.kendini de var sa bebisi de strese sokma lütfen Allah aşkına git eşinden habersiz bile olur hepimiz geçtik korkunun ecele faydası yok haber bekliyorum.

M mavi.su canım bugün özel bir hastaneye git ve lütfen test yaptir kan ver rahatsızım Midem ağrıyor ama gebelik şüphem var ilaç alamıyorum de zaten bugün 8.gün ben 7.gün yaptırdım çıkmıştı 3.gün embriyo idi.kendini de var sa bebisi de strese sokma lütfen Allah aşkına git eşinden habersiz bile olur hepimiz geçtik korkunun ecele faydası yok haber bekliyorum.
cnm yarin giderim die dusundum yarin ola hayr ola

dionisya dionisya sen negibi belirti yssadinpeki boylebelirtisi olmadan da gebe kalan arkadaslar varmi ltfn yazin ben nie biranda morel cokusu yasadim allahim sen yardim et ltfn

dionisya dionisya sen negibi belirti yssadinpeki boylebelirtisi olmadan da gebe kalan arkadaslar varmi ben nie biranda morel cokusu yasadim allahim sen yardimcimiz ol

M mavi.su canım ben doğru düzgün belirti yaşamadım ki ınan hafif batmalar vardı sadece takmadim olacak mi olmayacak mi ben yatmadim da İki gün zor yatırdılar beni Allah ol dediyse olur dedim Zorlanacak iş felan yapmadım arabayla yegenimi bile görmeye gittim üçüncü gündu 15dklik mesafeye kabız olmamaya gayret ettim Biz vesile sunuyoruz Rabbime ol derse olur hayırlısı ile inşallah olacak icini ferah tut olmazsa da nasip ne yapalım...inşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum..kendini uzme ;)

M mavi.su canım ben doğru düzgün belirti yaşamadım ki ınan hafif batmalar vardı sadece takmadim olacak mi olmayacak mi ben yatmadim da İki gün zor yatırdılar beni Allah ol dediyse olur dedim Zorlanacak iş felan yapmadım arabayla yegenimi bile görmeye gittim üçüncü gündu 15dklik mesafeye kabız olmamaya gayret ettim Biz vesile sunuyoruz Rabbime ol derse olur hayırlısı ile inşallah olacak icini ferah tut olmazsa da nasip ne yapalım...inşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum..kendini uzme :KK66:
aynen inan bende senn gibi takmiyodum kafaya neguzel ne olduysa oldu biranda umitsiz vakaya donustum ben ne guzel pozitiftim hep ya bende de belirti yok allahim buyuktur belkide supriz olur ins

Kızlar 3. Gün benimde. Aşırı akıntı olmaya başladı bende. Kanama falan yok. Hayırmıdır ki bu ya?

Bide Kabızlık yok ama çatlıcak derecede şişkinliğim var Allah'ım sen hepimize yardım et.

Bide Kabızlık yok ama çatlıcak derecede şişkinliğim var Allah'ım sen hepimize yardım et.
amin cnm inan bende bilmiyorum kanama iyimidir kotumudur bilmiyirum bugun dusunmekten inan hala kalkmadim yatktan kendi kendimi hasta ediyorum aslinda resmen dinliyorum kendimi batma varmi yokmu die sen sen ol sakin gunun gelmeden idrar tahlili yapim deme bana ne olduysa dun o idrar testinden aldigin negatif sonuctan sonra oldu

amin cnm inan bende bilmiyorum kanama iyimidir kotumudur bilmiyirum bugun dusunmekten inan hala kalkmadim yatktan kendi kendimi hasta ediyorum aslinda resmen dinliyorum kendimi batma varmi yokmu die sen sen ol sakin gunun gelmeden idrar tahlili yapim deme bana ne olduysa dun o idrar testinden aldigin negatif sonuctan sonra oldu
Yaptım bende negatif çıktı bendede. Ama kesin olan kan tahlili. Tutacağı varsada biz böle Şeyler yaptıkça tutmaz die düşünüyorum. Allah sabır versin bize. Çık sende yataktan hava güzel kendini yormadan hava al biraz. Moral depola.

Ama canim bu sekilde piskolojini bozmaktan baska hic bir sey yapmazsin. Surekli olumsuzluk ariyorsun, bu saglikli bir ruh hali degil ve yazdiklarindan iyi olmadigini dusunuyorum, hadi cik yataktan temiz hava al, esinle dolas . Dagit kafani tatlim.

Ama canim bu sekilde piskolojini bozmaktan baska hic bir sey yapmazsin. Surekli olumsuzluk ariyorsun, bu saglikli bir ruh hali degil ve yazdiklarindan iyi olmadigini dusunuyorum, hadi cik yataktan temiz hava al, esinle dolas . Dagit kafani tatlim.
evet o idrar testini yaptigimdan beri ruhen coktum

Yaptım bende negatif çıktı bendede. Ama kesin olan kan tahlili. Tutacağı varsada biz böle Şeyler yaptıkça tutmaz die düşünüyorum. Allah sabır versin bize. Çık sende yataktan hava güzel kendini yormadan hava al biraz. Moral depola.
ciktim ciktim yatmiyorum ya off yeter olursa olur ya olmazsa olum yok ya nebyapim ins olmustur ama :))))

Aynı şeyi söylemişiz senle. Bende ormana gittim temiz hava aldım. Oksijen depoladım. Cumartesi test Gününü bekliyorum. Gene sizlerin yaşı daha küçük. Ben olmuşum 34 gitgide umutlar tükeniyo ama hala uğraşıyorum. A
ciktim ciktim yatmiyorum ya off yeter olursa olur ya olmazsa olum yok ya nebyapim ins olmustur ama :))))

Aynı şeyi söylemişiz senle. Bende ormana gittim temiz hava aldım. Oksijen depoladım. Cumartesi test Gününü bekliyorum. Gene sizlerin yaşı daha küçük. Ben olmuşum 34 gitgide umutlar tükeniyo ama hala uğraşıyorum. A
Canim ben de 35 im yanliz degilsin:)) hakkimizda hayirlisi artik.

Ben de 35 im :) yaşa niye takılıyorsunuz.. Gayet güzel bir yaş. Olumsuzluklardan uzaklaşıp güzel telkinler verin kendinize :) :KK49:

Back
X