ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

İyi düşünün iyi olsun kızlar valiente valiente canım sen böyle yazdikca bir kaşık suda bogmak geliyor içimden yanlış anlama ama...Sen umutsuz olmamalisin ne kadar doktor iyi olmasa da merkez kötü de olsa sen olumlu düşün...zaten kirk zorlukla bu hali bulduk Allah aşkına hatirim varsa du negatif haline son ver....hepimiz geçtik ışte olmayacak diyosun başka bişey demiyorsun ilkinde olmadı diye şimdi olmayacak diye birşey yok nolur kuzum kasma akışına bırak biraz ne iyi ne de kötü düşün...nötr davran..
Sana katiliyorum, bu kadar olumsuz dusunmek neden, her sey bizler icin, valiente valiente yapma cnm boyle, negatif cagirma, olumlu dusunmelisin ,kendine ve sana emanet icindeki canlara bunu yapma tatlim. Her sey guzel olacak demelisin.

Sana katiliyorum, bu kadar olumsuz dusunmek neden, her sey bizler icin, valiente valiente yapma cnm boyle, negatif cagirma, olumlu dusunmelisin ,kendine ve sana emanet icindeki canlara bunu yapma tatlim. Her sey guzel olacak demelisin.
Tmm cnm ole dicemm:)dedigim gibi olmadi olmiyacak diye kendmi harap etmiorm aslnda sadce bi tuaf oldm iste bende anlamadm..ilkinde acayip hevesliydm ve inancliydim..belkide psikolojik olark bole dusunuorm yani sanki bosuna heveslenmiim die kendimi tutuorm ondan bole oldu ama s8zle konusmak cok rahatlatti suan...zzaten negatif olsada cok uzulmicem karar verdim.hayirlisi olsun:)

Tmm cnm ole dicemm:)dedigim gibi olmadi olmiyacak diye kendmi harap etmiorm aslnda sadce bi tuaf oldm iste bende anlamadm..ilkinde acayip hevesliydm ve inancliydim..belkide psikolojik olark bole dusunuorm yani sanki bosuna heveslenmiim die kendimi tutuorm ondan bole oldu ama s8zle konusmak cok rahatlatti suan...zzaten negatif olsada cok uzulmicem karar verdim.hayirlisi olsun:)
Cok sevindim boyle dusundugune:) ne mutlu bize, sen iyi ol ki onlarda iyi olsun cnmm:)))onemli olan oncelik senin beden ve ruh sagligin.Allah hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Hayirli evlatlar nasip etsin sana.

Dcu canım sana komik gelecek ama ben hep karnımı kızçelerim bana tutunun diye sevdim.hergün onlarla konuştum. Hiç umutsuZ olma yüce rabbine herzaman dua et o Hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. Ben daha keseyi bile görmedim ama içimde hep bir umut var umudunu yitirme olumlu düşün canım

Kizlar hepin cok saolun..dun gece diş agrisi basladi cok kuvvetli bi agri yoktu bole bisey anlamadm felaket agrim var ne yapicam bilmiorm..bi islemde yapilmaz ilac desen icemiorum ne yapcam bilmiorm cok kotu agriyor:(

Herkese slm arkadaslar 8+4 um bugun kanamam geldi cok korktum sukur bebegim iyi bnm gbi kanama yasayan dusuk tehditi yasayan oldumu tecrubeli arkadaslar yardm edin bi akil verin bna

Herkese slm arkadaslar 8+4 um bugun kanamam geldi cok korktum sukur bebegim iyi bnm gbi kanama yasayan dusuk tehditi yasayan oldumu tecrubeli arkadaslar yardm edin bi akil verin bna
Cnm arkadasmda oldu 8 civari hemde cok yogundu.bi gece hastamede yatti.simdi 11haftalk.durdumu kanaman?

Kanamam kahveye dondu cok cok az gelio silince oda isallh tamamen biter kasiklarimda cok hafif agrilarim oluo isallah bisi olmaz
olmaz cnm insallahda olmayacak bidaha.bol bol dua et bende ederm...kahveye dondu ve azaldiysa rahatla inanki arkadasm cok yaknz hep yanndaydm onunda bole oldu ve bitti

Mutlu Pazarlar kızlar... Tüm annelerimizin ve anne adaylarının günü kutlu olsun.. :anneadayı:Allah isteyen herkese bu güzel mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın inşallah. Olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp, güzel şeyler düşünelim.. :anneadayı::nazar::KK46::KK49::21:

masum_cat masum_cat Sağol canım tüm canlıların anneler günü kutlu olsun.. rabbim herkese isteyen herkese ju güzel duyguları tatdirsin inşallah..
Bu arada ben çok fena nezle oldum kızlar..gözlerim şakır şakır akıyor.. hiç ilaç almadım.. sadece limon ve bal karıştırıp yiyorum.. ne tavsiye ediyorsunuz.. herkese mutlu pazarlar.

Kızlar bütün anne adaylarının anneler günü kutlu olsun mutlu musmutlu bebeklerimiz olsun inşallah anne anne diye pesimizde dönen yavrularla inşallah ;)

kizlar artik pskolojimin bozuldugunu dusunuyorum geceleri gozlerimi kapatiyorum heryer bebek kiz erkk cesit cesit bebek yuzleri uykuya dalincada yine bebekler bissuru bebek aglama sesleri surekli ruyamda test yaptiriyorum hamilemiyim deilmiyim die bugun yine oldu ruyamda bile yaptirdigim kan tahlili sonucundan aldigim sonuc 0 18 diolar bana hemsire nin digeri dioki hayir o deil 50 hamilesin ben diyorum hayir 018 negatif yok kizlar ben nasil yenicem bunlari hala ruyamin etkisindeyim ben

kizlar artik pskolojimin bozuldugunu dusunuyorum geceleri gozlerimi kapatiyorum heryer bebek kiz erkk cesit cesit bebek yuzleri uykuya dalincada yine bebekler bissuru bebek aglama sesleri surekli ruyamda test yaptiriyorum hamilemiyim deilmiyim die bugun yine oldu ruyamda bile yaptirdigim kan tahlili sonucundan aldigim sonuc 0 18 diolar bana hemsire nin digeri dioki hayir o deil 50 hamilesin ben diyorum hayir 018 negatif yok kizlar ben nasil yenicem bunlari hala ruyamin etkisindeyim ben
Cnm benm ya cok ii qnliorm..yasadgmz seyler aldgmz hormonlar bizi bu hale getirio inan sabah 5 bucuga kafar uyuyamadm bende tam uyumaya basliorm sacma sapan seyler goruirm garip garip testler yapiolar bana tuttumu tutmadimi diye.ama cok sacma seyler goruorm anlatamam yani...ter icinde kaldm otle boyle deil sabaha kadar sesler gelio oldu oldu diye olmadi diye karman corman..b3ni hormonlar mahvetti acikcasi:(

kızlar merhaba. ben de medicana çamlıcada ömer faruk vanlıoğlu ile tedaviye başladım. bugün tedavinin 6.günü. işaretleme de bugüm yapıldı. 375 gonal/f yapıyorum. ama yumurtalar çok nazlı dedi doktorum bugün. 1 solda 8,5 mm 2 tane de sağda 8 ve 8,5 mm. gelişir mi acaba? canım sıkıldı biraz. 2 yıl evvel eurofertil de 2 kez denedik, ikisinde de yumurtalar kalitesiz olmuştu. şimdi sizden de medicanaya gidenler olduğunu okuyunca paylaşmak istedim. çok heyecanlıyımmm

Back
X