- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
Kiz insan adet tarihini bilmezmi, ben hep not ederim:) 5 hafta 3 gunluk sun:)3 sanırım kızz hatırlamıyorumki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz insan adet tarihini bilmezmi, ben hep not ederim:) 5 hafta 3 gunluk sun:)3 sanırım kızz hatırlamıyorumki
Canım ben bugün keseyi görmek için doktora gittim . Muayene olmadan önce lavaboya gittim kasıklarımda Sancı da var .hafif bir kanamam olmuş çok korktum doktor ikiz gebeliğin var dikkat etmen gerekiyor dedi tüp bebek tedavilerinde genelde oluyormuş . Bol bol istirahat ve yanında Progestan tablet ve proluton depot iğne verdi . Sen peki hangi ilaçları kullanıyorsun. Şimdi kanaman nasıl oldu. Hatta bugün işe başlamıştım ama tekrar rapor aldım. Çok korktum
Şuan çok az kanamam var bende Progestan Hap Ile proluton iğne kullanıyorumGecmis olsun canm sanada bnde cok korktum progestan tablet ve ignesini kullaniorum suanda iyice azaldi bitmek uzere isallah biter Guzel Allahim bize bagislasin evlatlarimizi sen nasilsin kanaman nasill smdi
Şuan çok az kanamam var bende Progestan Hap Ile proluton iğne kullanıyorum
Bugün bi video seyrettim. Burdan nasıl paylaşabilirim? 12 dakikalık. Muhteşem ötesi
benim bitane transfer oldu zaten de merak ettim.ayrı keselercanım ya seninki
kafamı bıraktılar insanda :)Kiz insan adet tarihini bilmezmi, ben hep not ederim:) 5 hafta 3 gunluk sun:)
Canım benim iki embriyo transfer oldu .benim bitane transfer oldu zaten de merak ettim.
Canim hayirlisi olsun, Allah bu sefer nasip etsin bebegini:)kizlar bugun doktora gittim isatetlenmem yapildi buyuk ihtimal ptesi transferim olucak
Hadi hayirlisi olsun cnm:) 2 tane var dimi?son 2 tanemi daha varmi?kizlar bugun doktora gittim isatetlenmem yapildi buyuk ihtimal ptesi transferim olucak
Canım Hayırlısı olur inşallah dualarımıZ seninlekizlar bugun doktora gittim isatetlenmem yapildi buyuk ihtimal ptesi transferim olucak
Adet sancıları gibi canım göğüslerde dolgunluk ve uçlarında acıma hissi bacaklarda Ağrı kasıklarda Ağrı oldu benimKizlar sonucu almadan once ne gbi belirtiler yasadiniz biraz bilgi verirmisnz?
ins canm cok saolCanim hayirlisi olsun, Allah bu sefer nasip etsin bebegini:)
tskkur ederim rabnimnhepimize nasip etsinCanım Hayırlısı olur inşallah dualarımıZ seninle
Cnm benm bugun 7.gunum..sen ilk kacnci gunde test yapmstn?son 3 vardi 1 kalicak senn kac gun oldu