ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Canım ben bugün keseyi görmek için doktora gittim . Muayene olmadan önce lavaboya gittim kasıklarımda Sancı da var .hafif bir kanamam olmuş çok korktum doktor ikiz gebeliğin var dikkat etmen gerekiyor dedi tüp bebek tedavilerinde genelde oluyormuş . Bol bol istirahat ve yanında Progestan tablet ve proluton depot iğne verdi . Sen peki hangi ilaçları kullanıyorsun. Şimdi kanaman nasıl oldu. Hatta bugün işe başlamıştım ama tekrar rapor aldım. Çok korktum

Gecmis olsun canm sanada bnde cok korktum progestan tablet ve ignesini kullaniorum suanda iyice azaldi bitmek uzere isallah biter Guzel Allahim bize bagislasin evlatlarimizi sen nasilsin kanaman nasill smdi

Bugün bi video seyrettim. Burdan nasıl paylaşabilirim? 12 dakikalık. Muhteşem ötesi

Canım izlediğin sitenin bağlantı adresini bize yaz cevap yazdığımız yerde üst kısımda yazıyı düzenleme simgeleri var B I U filan şeklinde orada sağa doğru 7.simge zincir gibi olan açıldığında direk kopyaladigin adresi yapıştırdın mi hepimiz tıklayarak ulaşabiliriz ;)

Back
X