ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Aa biliorm o testi cnm bugun arkadasmda arastrdii..cok sevndm.ii cikmasina..dikis atilma sebebi rahim perdesimi? Kalp gibi oluo rahim..bende perde var doktor hamilw kalrsan dikis atarz demisti.acaba ayni seymi merak ettm..
Evet benimde rahimde derin bir perde vardı ve rahim ağzı çiftti. Ameliyatla düzeldi ama rahim ağzı geniş kaldı. Bu ameliyattan 2 ay sonra da hamile kaldım kızım 8 yaşında. Sonra tüpler tıkanmış .bu arada densiz bir dr tarafından tup açma ameliyati oldum gereksiz yere vs vs tüp bebek tedavisine başladık.

evet faruk hocanın hastasıyım. şimdi 3 günlüğüne ilaca ara verdi. cumartesi görelim dedi. dinlensinler biraz dedi. e2 de çok yüksek çıkmadı. iyi mi kötü mü bilemiyorum valla artık. sanada bol şanslar. İnşallah hayırlısıyla tutunur bebişin..
neden ara verdi igneleremi yas kac bu arada

neden ara verdi igneleremi yas kac bu arada
yaşım 32 ama yumurtalık rezervi düşük çünkü 2 kez de çikolata kistinden ameliyat oldım ve önceki 2 denemede 3 er yumurta oldu. hiçbiri döllenmedi, kalitesiz oldu. anladığım kadarıyla çok ilaç vermeden devam etmeye çalışıyor. ilaç fazla olunca da kalitesiz oluyormuş. bakalım ne olacak cumartesi

Kizlar olmadi negatif sonucu aldim.0.1..saglik olsun uzgunjm ama ilki kadar degil....

yaşım 32 ama yumurtalık rezervi düşük çünkü 2 kez de çikolata kistinden ameliyat oldım ve önceki 2 denemede 3 er yumurta oldu. hiçbiri döllenmedi, kalitesiz oldu. anladığım kadarıyla çok ilaç vermeden devam etmeye çalışıyor. ilaç fazla olunca da kalitesiz oluyormuş. bakalım ne olacak cumartesi
anladim cnm hakkimizda hayirlisi olur ins

valiente valiente hakkında hayırlısı olsun canım...üzüldüm ama yapacak birşey yok malesef.ilerleyen dönem için aklında biri ya da tedavi merkezi var mi bilmiyorum ama benim doktora kim gitse olumlu sonuç alıyor..araştırma yap istersen zeki yılmaz erciyes kartal hastanesi kayseri kadın doğum uzmanı izmir ankara ve yurtdışından çok hastası geliyor bilgili ve bilinçli bir doktor bulunduğu hastanede tüp bebek ünitesinin olmayışı sebebiyle acıbadem kayseri de yapıyor misafir doktor olarak...15yildir çocuğu olmayan 2kere tüp bebek tutmamış yakınımızda normal yoldan hamile kaldı sayesinde..genetik kan.pihtilasmasi varmış ondan dolayı kalamıyor muş meğer kimse bakmamış...benimki öneri tabi ki..

Kizlar olmadi negatif sonucu aldim.0.1..saglik olsun uzgunjm ama ilki kadar degil....
Moral bozmak yok. Yola devam. Allahtan hayırlısını istemiyor muyuz hep. Demek ki hayırlı olan buymuş. Rabbim bu mübarek gün ve kandilde isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

kizlar size birsey sorucam pregestan fitili bugunden ihtibaren kullanmaya basladum ben gunde 2 kere ama 8 saat araile mi 12 saat arailemi kullanim bilemedim gecte oldu merkez kapanmistir simdi

kizlar size birsey sorucam pregestan fitili bugunden ihtibaren kullanmaya basladum ben gunde 2 kere ama 8 saat araile mi 12 saat arailemi kullanim bilemedim gecte oldu merkez kapanmistir simdi
Ben de sabah 8 akşam 8 olarak ayarlamıştım. Hatta son hafta bir iki saat kaynamıştı aksattık yani :)

Ben de sabah 8 akşam 8 olarak ayarlamıştım. Hatta son hafta bir iki saat kaynamıştı aksattık yani :)
kizlar bakin simdi benm ptesi transfer var dr bana cumadan ilaclara fitle basliyodun dedi bugun basladim bende ama transferden sonra 3 letiyo fitilleri bana ptesi sabahi fitili atip geliiosun dedi benmde kafam karisti ve toplanmiyo su kafa panik oldum yanlis bisey yapmak istemiyorum ve ptesi sabahi 7 30 da hastanede olucam 7 de fitil aticam bense saat 1 den 1 e basladim fitile

Back
X