Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim
bu arada ben tekrar tedaviye başladım önümüzdeki ay transfer olurum benimki uzun protokoldu geçen ayın adetiyle hapa başladım dün akşam lucrini yaptım şimdi adeti bekliyorum öylede transfer olurum
bu arada ben tekrar tedaviye başladım önümüzdeki ay transfer olurum benimki uzun protokoldu geçen ayın adetiyle hapa başladım dün akşam lucrini yaptım şimdi adeti bekliyorum öylede transfer olurum
Canm bende napim valla iyiym biraz daha..ayin 25 27 gibi o civarda regl olmam lazm bende donmuslar icin baslicam belki ayni zamanlara denk gelirizguzel olur senin regl ne zaman?
Evet canim ilk denemem ve tuttu insallah sagsalim kucagimiza aliriz. Canim Denizli de yaptirdim ben burada ozel bi hastanede ve hersey dahil 4.500 tl. Hem cok uygun hemde cok iyi bi doktor. Bizi hayallerimize kavusturdu..
bende ankarada yaptırıyorum eşimde ve bende sorun yok ama döllenme olmuyor ilk denedim dölllenme olmadıgı için yarım kaldı tedavim şimdi tekfrar yapılcak ama değişik bir tedavi yöntemiyle inşallah bu sefer olur allahım tüm isteyenlere versin cok zor...