Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma gunu gidicem kontrole..insallah kaliteli olurlar..buarada ben gecen ay histeroskopi oldum bide genetik test yaptrdk..senden istedilermi?
Iyi cnm smdlk..sagda 9 civari solda 4 civari yumurta varms.ama net bi sayi soleymem suan dedi..soldaki kist hem buyuk sanrm hemde yeri kotu orda daha az cunku..insallaj kaliteli olurlar..yarin tekrar kontrolum var bakalm ne dicek bu seferNasil gecti cnm kontrol?
Iyi cnm smdlk..sagda 9 civari solda 4 civari yumurta varms.ama net bi sayi soleymem suan dedi..soldaki kist hem buyuk sanrm hemde yeri kotu orda daha az cunku..insallaj kaliteli olurlar..yarin tekrar kontrolum var bakalm ne dicek bu sefer
Sanrm.yarin belli olur cnm..heyecan basladi bendeHadi insallah, sayi fena degil bu arada :) opu tarihi belli olur belki yarin?
Sanrm.yarin belli olur cnm..heyecan basladi bende
dionisya cnm nasilsn? Bugun dr gttik.yumurtalar buyumeye baslams smslk 11 tane civarnda..ama sok gecedk resmen..esim ornek vermsti..morfoloji %0 ileri hareketlide sifir
yanls hatrlio olablrm ama sanki sizdeki sorundami morfolojiydi..cok moralm bozuldu benm bugun
hersefwrinde baska birsey cikio
( normal yolla olmasi imkanszms zaten...insallah tup bebekte sorun yaratmaz kafam cok karsti
(((((((
dionisya cnm nasilsn? Bugun dr gttik.yumurtalar buyumeye baslams smslk 11 tane civarnda..ama sok gecedk resmen..esim ornek vermsti..morfoloji %0 ileri hareketlide sifir
yanls hatrlio olablrm ama sanki sizdeki sorundami morfolojiydi..cok moralm bozuldu benm bugun
hersefwrinde baska birsey cikio
( normal yolla olmasi imkanszms zaten...insallah tup bebekte sorun yaratmaz kafam cok karsti
(((((((
Anliyorum, heyecanla bekliyorum bende guzel haberlerini :)
Canm.cok saol biraz rahatladm.ama ne bilim dun baya kotu oldm.butun gece uykuda bile aklmda uyaniorm dusunuorm...yani bugune kadar nasi yoktu da bi anda oldu..anlamiorm hayrlisi kismet...belkide gecen seferkiler o yuDen tutunamadilarCanım benim morfoloji bizde kötü idi ileri hareketli 4-5taneydi inşallah bişey olmaz embriyonunk kalitesi farkediyor o da 3.kaliteye kadar sorun teşkil etmiyor diye biliyorum benimkızlarda 2.kaliteli embriyo idiinşallah kısmet olur canım benim sen kafana da takma çok moralinin yuksek olması önemli lütfen herşey nasip illaki yazdıysa Rabbim alnına kucağına yavrular verecek sen inan ve güçl ol bitanem
Cnm hayırlısı olsun. Bana dr 8-9 tane var demişti 14 tane topladılar.gonlunu ferah tut.guzel haberlerini yaz.Kizlar yarin opu var heyecan basladi...simdlk 12 civari folikul var mm farkli farkli insallah kucuklerde yetirisr yarina..gece ignemi vurdum catlatma ignesini..yarin sabah 11 de opu..lutfen bana sans dileyin kizlarrr cok heyecanliyim![]()
Sqol cnm teskkrederm..insallah guzel haberleri yazmak nasip olur..senjn ikizdi dimi kac haftalk?cinsiyetler bellimi kizdi sanki ikiside?Cnm hayırlısı olsun. Bana dr 8-9 tane var demişti 14 tane topladılar.gonlunu ferah tut.guzel haberlerini yaz.
İkiz cnm. Evet ikiside kız.Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda,Sqol cnm teskkrederm..insallah guzel haberleri yazmak nasip olur..senjn ikizdi dimi kac haftalk?cinsiyetler bellimi kizdi sanki ikiside?
Kizlar yarin opu var heyecan basladi...simdlk 12 civari folikul var mm farkli farkli insallah kucuklerde yetirisr yarina..gece ignemi vurdum catlatma ignesini..yarin sabah 11 de opu..lutfen bana sans dileyin kizlarrr cok heyecanliyim![]()
Kizlar yarin opu var heyecan basladi...simdlk 12 civari folikul var mm farkli farkli insallah kucuklerde yetirisr yarina..gece ignemi vurdum catlatma ignesini..yarin sabah 11 de opu..lutfen bana sans dileyin kizlarrr cok heyecanliyim![]()
Amin cnm benm insallah :)cikinca yazarim sonucuKuzum inşallah istediğiniz gibi olsun hepsi kaliteli güzel yumos olsun..İyi şanslar canım Allah zorunuzu kolay e tsin darısı embriyo yerleştirme ve hamilelige
Amin cnm allah bagislasin cnm saglikla gelsin kizlarin☺İkiz cnm. Evet ikiside kız.Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda,