İnş.canım Allah hepimizin yardımcısı olsun pozitif düşünün daima..asıl telaş tutunca başlıyo :)
Hayırlı olsun canım tedavin. Bakalım bizi bu süreçte neler bekleyecek. Artık gelsin bebegim. Kokusuyla uyanip kokusuyla uyanayım. Her seyine razıyım. Uyansın ağlasın gece of demeden kalkayım. Göğsümde uyutayım. Seveyim kimseyi sevmediğim gibi. Mutlu olayım artık, biz evlat hasreti çeken güçlü kadinlar, hepimiz mutlu olalım artık.Ben başladım canım tedaviye,bir sürü vitamin + Lucrin +Gonal F
Insallah canım. Daha önce denedin mi?subatta dondurulmus embriyo tranferi yapilcak insallah hayirlisi olur hakkimda..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. emekleri bosa cikarmasin insallah..;(
amiiiiin inşallahsubatta dondurulmus embriyo tranferi yapilcak insallah hayirlisi olur hakkimda..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. emekleri bosa cikarmasin insallah..;(
Kızlar bugün opu yapıldı 14 yumurta toplanmıs. Oncekine gore daha az ağrım var. Tranaferi beklemeler başladı. Yine heyecanım dorukta. Bakalım bu kez.ne olacak.
Hayırlı olsun canım tedavin. Bakalım bizi bu süreçte neler bekleyecek. Artık gelsin bebegim. Kokusuyla uyanip kokusuyla uyanayım. Her seyine razıyım. Uyansın ağlasın gece of demeden kalkayım. Göğsümde uyutayım. Seveyim kimseyi sevmediğim gibi. Mutlu olayım artık, biz evlat hasreti çeken güçlü kadinlar, hepimiz mutlu olalım artık.
Nette arastirdim filme gerek olmadigini soyluyorlardi doktorlar.bunu soyledigin cok iyi oldu onceligim bunu sormak olacak gidince.Rahim filmi olmadan tüp bebek yapan doktorun doktorluğundan şüphe duyarım sonuçta tüp bebekte embriyo kalitesi kadar rahim içi şekli vb.de etkili..
Canım bence sorun spermdeyse yokm cunku tupler tikali da olsa tup bebekte sıkıntı olmuyor. Ama spermde sorun yoksa kadında mı diye arastirilmasi için lazım.Nette arastirdim filme gerek olmadigini soyluyorlardi doktorlar.bunu soyledigin cok iyi oldu onceligim bunu sormak olacak gidince.
Inşallah canı. Birinci de böyleydi ama bu kez daha umutluyum. Ofis yapildi. Rahim icine ilac sikildi ve simdi ek olarak neupogen kullaniyorum. Nette araştırdın. Rabim içi bağisikligi arttıran bor oģneymis. Olumsuz.sonuç alanlarda bayagi.işe yaramış. Inşallah bende de yarar. Cok heyecanliyim.Canım 14 yumurta çok iyi maşallah, inşallah hepsi döllenir de donduracak yumurtan olur. Hayırlısı ile tuttunur yavrun veya yavruların :))) Bende rezevr azlığı var hayatta bu kadar yumurtam oluşmaz, senin adına çok sevindim :)
İnşallah canımmm :) Gelecek bebeğin gönlünü rahat tut :)
Mesela benim rahim filmimde rahim şeklim dardı t şeklinde yani tüp bebekten önce 3operasyon oldum..film çekmese boşa denerdi..hatta 3 kez cektirdim o kadar önemli ki..Nette arastirdim filme gerek olmadigini soyluyorlardi doktorlar.bunu soyledigin cok iyi oldu onceligim bunu sormak olacak gidince.
denedim canim 2 sene once.. sivi var di bende onu bile bile transfer etti o doktor..Allah iyi doktorlarla karsilastirsin hepimizi... aldirdim siviyi.. ameliyatla.. insallah hayirlisiyla tutar bu sefer..Insallah canım. Daha önce denedin mi?
Anladım canım. Kesinlikle öyle Allah iyi.doktorlar karşılaştırsın. Ben cok memnunum doktorumda. Öyle ki ilk negatiften sonra bile doktorumla devam ediyorum.denedim canim 2 sene once.. sivi var di bende onu bile bile transfer etti o doktor..Allah iyi doktorlarla karsilastirsin hepimizi... aldirdim siviyi.. ameliyatla.. insallah hayirlisiyla tutar bu sefer..
evet canim simdiki basladigim tup bebek merkezimden cok memnunum.. bu doktor da tranfer edebilirdi siviyi bile bile.. ama iste bazi doktorlar para gelsin bana die dusunuyor.. Allah yardimcimiz olsun canimAnladım canım. Kesinlikle öyle Allah iyi.doktorlar karşılaştırsın. Ben cok memnunum doktorumda. Öyle ki ilk negatiften sonra bile doktorumla devam ediyorum.
Bende sorun olmadigi soylendi farkli doktorlara gittim tek sorun esimdeki sperm azligi4
Canım bence sorun spermdeyse yokm cunku tupler tikali da olsa tup bebekte sıkıntı olmuyor. Ama spermde sorun yoksa kadında mı diye arastirilmasi için lazım.
Anladım canım. O yüzden bakılmamıştir. Zaten göğsen bey ultrasonda bile goruyor tup tikanikligini. Bana hsgden once soylemisti tikanik diye. Filmden sonra da sonuc ayni. Gereken her seyi yapar zaten.Bende
Bende sorun olmadigi soylendi farkli doktorlara gittim tek sorun esimdeki sperm azligi
Insallh cnm ya bu hastane uğur getirsin bize dualarima sizleride katiyorum nasip olur insallhAnladım canım. O yüzden bakılmamıştir. Zaten göğsen bey ultrasonda bile goruyor tup tikanikligini. Bana hsgden once soylemisti tikanik diye. Filmden sonra da sonuc ayni. Gereken her seyi yapar zaten.
Canım benim inşallah güzel sonuçlarımızı da paylaşırız. Bu kez umudum daha büyük. Dualarımdasınız.Insallh cnm ya bu hastane uğur getirsin bize dualarima sizleride katiyorum nasip olur insallh
Oncellikle hayirli olsun suan hamilesin sanirim uzun suredir girmiyordum bu siteye. bnm de ilk deneme olumsuzdu. peki ikinci denemende su bahsettigin rahme sıkılan ilac ne. ne ise yariyor ve kac yumurta dollendi kac transfer edildiInşallah canı. Birinci de böyleydi ama bu kez daha umutluyum. Ofis yapildi. Rahim icine ilac sikildi ve simdi ek olarak neupogen kullaniyorum. Nette araştırdın. Rabim içi bağisikligi arttıran bor oģneymis. Olumsuz.sonuç alanlarda bayagi.işe yaramış. Inşallah bende de yarar. Cok heyecanliyim.
Açelyammmm merhaba seni görmek ne güzel teee ekim kasım topiğimdeki mesajımı beğenmişin bugün .malesef transferim gerçekleşemedi sağlıklı çözünmedi bebişler. Şimdi yeniden başladım sıfırdan şehit dışında hemde çok zotlu günler benimle. Sen nasılsın yeniden tedavi düşünüyor musunOncellikle hayirli olsun suan hamilesin sanirim uzun suredir girmiyordum bu siteye. bnm de ilk deneme olumsuzdu. peki ikinci denemende su bahsettigin rahme sıkılan ilac ne. ne ise yariyor ve kac yumurta dollendi kac transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?