E2 düşük benim biraz sadece. Yani yumurta az gelişiyor.Ben kendim yaptim evde canim corek otunu kendin taze ogutecekmissin zaten ben sarimsak doveceginde baya zorladim ama pek ezilmedi bende sifa Allahtan oldugu kadar dedim karistirdim sadece iyice karistirip macun haline getiriyosun zaten karisinca kendiliginden oluyor. Ama hormon testlerinde falan sorunun yok demi sonra bi yeri yapalim derken digerini yikmayalim
Canim bende pko var sadece tek etkisi yumurtam gelismiyo. Bende onun icin kullandim zaten. Tabiki sifa Allahtan istersen tam tarif atayim sana ona gore yap bebisim dur atiyimE2 düşük benim biraz sadece. Yani yumurta az gelişiyor.
Çörekotu tekbaşına da işe yarıyormuş. zaten ölümden başka herşeye şifa diyor peygamberimiz. Forumda birinin yazısını okumuştum çörekotu atıyorum ağzıma iyice çiğneyip yutuyorum. Yumurtlama günüme kadar devam diyorum. Yumurtlayınca bırakıyorum demişti. O şekilde de kullanılabilir. Daha az meşakkatli :)
Geç döllenme olabilir canım dur bi. Adetten günler sonra anca öğrenenler oluyor. Umudunu kaybetmek yokKızlarbu ay olmamış belli ki olsa ince bir çizgi çıkardı. Diğerinde kaç gün önceden çıkmıştı
E2 düşük benim biraz sadece. Yani yumurta az gelişiyor.
Çörekotu tekbaşına da işe yarıyormuş. zaten ölümden başka herşeye şifa diyor peygamberimiz. Forumda birinin yazısını okumuştum çörekotu atıyorum ağzıma iyice çiğneyip yutuyorum. Yumurtlama günüme kadar devam diyorum. Yumurtlayınca bırakıyorum demişti. O şekilde de kullanılabilir. Daha az meşakkatli :)
Tamam canım iyi olur. Bi de ne zaman başlayıp ne kadar süre yapcaz onu da yazabilirsen çok sevinirimCanim bende pko var sadece tek etkisi yumurtam gelismiyo. Bende onun icin kullandim zaten. Tabiki sifa Allahtan istersen tam tarif atayim sana ona gore yap bebisim dur atiyim
Anladim canim.bende tam tersiyim ağlamam öyle.hamile oldugum ay tv de sacma sapan seylere ağladigimi farkettim.acaba hamilemiyim dedim.Agliyacak bi durum olmadiginin farkindayim ben zaten olmadi diye aglamadim anlatamamisim bende rutin o adetten once duygusallik oluyor film izlerken bile elimde degil sacma sapan sahnede aglarim meselasimdi anlatabildimmi canimcim ?
Attim canim orda detayli yaziyor :)Tamam canım iyi olur. Bi de ne zaman başlayıp ne kadar süre yapcaz onu da yazabilirsen çok sevinirim
Süpersin canım çok teşekkür ederim
Ahahhaaa yok ona bakarsak benim her ay adete yakin aaa hamileyim demem gerek cunku ota cope aglarim. Esim bile halime guler cirkin oldun şuna bak hadi aglama derAnladim canim.bende tam tersiyim ağlamam öyle.hamile oldugum ay tv de sacma sapan seylere ağladigimi farkettim.acaba hamilemiyim dedim.
Gecen gün tv de gerçekten ağlanmasi gereken bi sahne vardi.iyi adam öldürülmüstü.acıkli bi konusma yapti.tövbe ağlamadım.bu sefer de ben hamile degilim baksana bu sahnede ağlamam gerekiyordu dedim
Ne demek canim sifa olur insallah. Koca koca yumurtalar olur catlayip bebis olur insallahSüpersin canım çok teşekkür ederim
Amiiiin inşallahNe demek canim sifa olur insallah. Koca koca yumurtalar olur catlayip bebis olur insallah
Adamlar da bezmiş elimizden.ben şuram ağriyot diyor.he tamam hamilesin diyor.dalga geciyor artik.Ahahhaaa yok ona bakarsak benim her ay adete yakin aaa hamileyim demem gerek cunku ota cope aglarim. Esim bile halime guler cirkin oldun şuna bak hadi aglama dergene yaklasti diyor adamda anliyor artik napsin
Adamlar da bezmiş elimizden.ben şuram ağriyot diyor.he tamam hamilesin diyor.dalga geciyor artik.
Bu arada forumda ücümüz yaısiyoruz bu saatte.baksana kimse yok.biz boş gezenin boź kalfaları:)
Ama şimdi boşsun:)Ahaha süper yaa.
Ben işten geldim hakkımı yeme
Heee o da doğruAma şimdi boşsun:)
Valla 4 ay oldu isten ayrilali kendimi temizlige veriyorum agrim artiyo yapacak baska bisey yok anca pasta borek yapip burda takiliyoruz isteAdamlar da bezmiş elimizden.ben şuram ağriyot diyor.he tamam hamilesin diyor.dalga geciyor artik.
Bu arada forumda ücümüz yaısiyoruz bu saatte.baksana kimse yok.biz boş gezenin boź kalfaları:)
Benimkine prezervatif takmıştı usg aletine jel de sürmüştü hiçte anlamadım adetliydim birdeBende de bişey sürmedi eldiven değil de kılıf gibi bişey taktı ne olduğunu sordum hijyen için dedi. O kadar.
Bata günler kala benimde öyle giriyor sonra iki güne adet oluyorumKızlarrrr karnımın alt tarafına küçük küçük kramplar girmeye başladı... Ay çok umutlandım şuan içim bi tuhaf
Adetlikten alttan muayene olur mu yaa. Allah Allah. İlk defa duydum.Benimkine prezervatif takmıştı usg aletine jel de sürmüştü hiçte anlamadım adetliydim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?