Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E2 düşük benim biraz sadece. Yani yumurta az gelişiyor.
Çörekotu tekbaşına da işe yarıyormuş. zaten ölümden başka herşeye şifa diyor peygamberimiz. Forumda birinin yazısını okumuştum çörekotu atıyorum ağzıma iyice çiğneyip yutuyorum. Yumurtlama günüme kadar devam diyorum. Yumurtlayınca bırakıyorum demişti. O şekilde de kullanılabilir. Daha az meşakkatli :)

Canim bende pko var sadece tek etkisi yumurtam gelismiyo. Bende onun icin kullandim zaten. Tabiki sifa Allahtan istersen tam tarif atayim sana ona gore yap bebisim dur atiyim

Canim bende pko var sadece tek etkisi yumurtam gelismiyo. Bende onun icin kullandim zaten. Tabiki sifa Allahtan istersen tam tarif atayim sana ona gore yap bebisim dur atiyim
Tamam canım iyi olur. Bi de ne zaman başlayıp ne kadar süre yapcaz onu da yazabilirsen çok sevinirim

Agliyacak bi durum olmadiginin farkindayim ben zaten olmadi diye aglamadim anlatamamisim bende rutin o adetten once duygusallik oluyor film izlerken bile elimde degil sacma sapan sahnede aglarim mesela simdi anlatabildimmi canimcim ?
Anladim canim.bende tam tersiyim ağlamam öyle.hamile oldugum ay tv de sacma sapan seylere ağladigimi farkettim.acaba hamilemiyim dedim.
Gecen gün tv de gerçekten ağlanmasi gereken bi sahne vardi.iyi adam öldürülmüstü.acıkli bi konusma yapti.tövbe ağlamadım.bu sefer de ben hamile degilim baksana bu sahnede ağlamam gerekiyordu dedim

Ahahhaaa yok ona bakarsak benim her ay adete yakin aaa hamileyim demem gerek cunku ota cope aglarim. Esim bile halime guler cirkin oldun şuna bak hadi aglama der gene yaklasti diyor adamda anliyor artik napsin

Ahahhaaa yok ona bakarsak benim her ay adete yakin aaa hamileyim demem gerek cunku ota cope aglarim. Esim bile halime guler cirkin oldun şuna bak hadi aglama der gene yaklasti diyor adamda anliyor artik napsin
Adamlar da bezmiş elimizden.ben şuram ağriyot diyor.he tamam hamilesin diyor.dalga geciyor artik.
Bu arada forumda ücümüz yaısiyoruz bu saatte.baksana kimse yok.biz boş gezenin boź kalfaları:)

Adamlar da bezmiş elimizden.ben şuram ağriyot diyor.he tamam hamilesin diyor.dalga geciyor artik.
Bu arada forumda ücümüz yaısiyoruz bu saatte.baksana kimse yok.biz boş gezenin boź kalfaları:)
Ahaha süper yaa.
Ben işten geldim hakkımı yeme

Hepinize merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Aralık 9da adet oldum. Sonra 1gun arayla ilişki oldu. 3 4 gündür belim kasiķlarim ve göğüslerim ağrıyor şeffaf ta akıntı oluyor. Adete daha 10gun var bu belirtiler hamilelik olabilirmi ?

Valla 4 ay oldu isten ayrilali kendimi temizlige veriyorum agrim artiyo yapacak baska bisey yok anca pasta borek yapip burda takiliyoruz iste simdi yemek yapicam bende. Ben bisey dememde o junyir ahmet geliyo diye takilir napsin adamcagizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…