• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Icimden surekli nolur Allahim olmasin hamile olayim desemde gercekler aci :-) ama sordugum herkes adet belirtileriyle ayni belirtileri ona bakma diyor
Evet canım senin adet günün şaşar mı yoksa tam o zamanında mı gelir

naz2018 naz2018 canim benim ilk sayfada bulunan nickimi simdikiyle degistirirmisin?
Değiştiririm canım pcden daha rahat yapıyorum pc den girince değiştiririm okur mu
Bir geçemedi canım çıldırttı beni bu şikayetler. Terlemeler, mide bulantıları ağrı için morfin alıyorum neyseki o yok.ama yine de kafamı kaldıramıyorum.Normalde sakin geçer adet dönemlerim belki de ondan bu kadar zor geliyor, katlanamıyorum resmen :) yarın artık 3. Gün umarım rahatlarım.
Ahh kadın olmak ne zor.
İnşallah bu geceden rahatlarsın canım. Allah şifa versin inşallah
naz2018 naz2018 elinde test var bu kızin yapmiyor.:KK17:
Hemi de bugun bat günuydü.beni çatlatti.sabah yapicam diye.merakta etmiyor.kız bu ne sabirli:)
Bu topik böyle sabırlı insanlar sayesinde ayakta duruyor yoksa hepimiz bitmiştik şu an kuzummm... Keşke biz de sabırlı olabilsek :D

Hadi canimmm tobe tobenelere kaldik valla
Bunlar gerćek iste canim.cogu kisi bu sikayetlerle gitmis hastaneye.doktor hamile olabilirsin gec bi test yapalim dediginde ne alaka diyorlarmis.
Bana mantıkli geliyor.
Çunkü vücudumuzda hersey cereyan ediyor.yasadigimiz herseyi hamilelik belirtisi olarak görmek yanlıs.
Degisik bisey olur.baya farkedersin sikayet edersin.sırf onun icin doktora gidersin o zaman ben buna belirti derim.
Yoksa hersey belirti degil.

Değiştiririm canım pcden daha rahat yapıyorum pc den girince değiştiririm okur mu

Ahh kadın olmak ne zor.

Bu topik böyle sabırlı insanlar sayesinde ayakta duruyor yoksa hepimiz bitmiştik şu an kuzummm... Keşke biz de sabırlı olabilsek :KK70:
Olur canim.

Bunlar gerćek iste canim.cogu kisi bu sikayetlerle gitmis hastaneye.doktor hamile olabilirsin gec bi test yapalim dediginde ne alaka diyorlarmis.
Bana mantıkli geliyor.
Çunkü vücudumuzda hersey cereyan ediyor.yasadigimiz herseyi hamilelik belirtisi olarak görmek yanlıs.
Degisik bisey olur.baya farkedersin sikayet edersin.sırf onun icin doktora gidersin o zaman ben buna belirti derim.
Yoksa hersey belirti degil.
Ben ozaman bu burun kasintisina gidim

Evet.çok var.korkum şu ki saliyı bekleyemeden adet olmak.
Senin elinde test var ama yapmiyorsun:KK43:

Ins ise yarar şu film.o kadar aciya katlaniyorsun
Boşa gitmez ins canimmm.
Sali gunü baya kisi var bat bekleyen.bende bekliyoum saliyı.hadi ins hamile patlamasi olur o gün.
Canim film cok onemli cunku tupler acik degilse zaten yapilan tedavininde bi faydasi yok. Spermler tupten gectigi icin en onemli olan sey o yani canim. Ben varya inandim canim acimadi diyenlere yemin ediyorum ölüyodum yok oyle bi agri dogumu bilmiyorum ama ondanda beterdi emin ol. Rabbim o kadar aciyi bosa cikarmaz insallah dedigin gibi patlatiriz :-)

Ahh kadın olmak ne zor.

Bu topik böyle sabırlı insanlar sayesinde ayakta duruyor yoksa hepimiz bitmiştik şu an kuzummm... Keşke biz de sabırlı olabilsek :KK70:
☺️☺️

Ahh kadın olmak ne zor.

Hic sasmadi canim arada bi kac gun one yada arkaya atar tarihi ama belirtisi hep olur masallah diyim yani. Senin peki ?

kızlar araştırdım sordum soruşturdum
yvz13 yvz13 canim ne yaptin.test alacaktın.aldin mı?

canım alamadım nöbetçi eczane bayağı uzaktı şimdi normal test yaptım bembeyaz bir sayfa gibi :KK48:
yani ilişkiden beş gün sonra yapınca böyle oluyor
demekki
aslında iyi oldu en azından şimdi hevesimi kırdı birkaç gün idare eder beni bu

Hic sasmadi canim arada bi kac gun one yada arkaya atar tarihi ama belirtisi hep olur masallah diyim yani. Senin peki ?
Maşallah canım benim bir gün önce olduğu da oluyor bir gün sonra olduğu da oluyor 2 gün önce olduğu da oluyor bu düzensizlik demek mi yoksa 5 günü falan bulursa mı düzensizlik olur?

kızlar araştırdım sordum soruşturdum

canım alamadım nöbetçi eczane bayağı uzaktı şimdi normal test yaptım bembeyaz bir sayfa gibi :KK48:
yani ilişkiden beş gün sonra yapınca böyle oluyor
demekki
aslında iyi oldu en azından şimdi hevesimi kırdı birkaç gün idare eder beni bu
Ahahaha Sen bi alemsin ya.hevesini almışmış.kiz kim 5 gün sonra idrar testi yapar.Allah canini almasin senin:)

Maşallah canım benim bir gün önce olduğu da oluyor bir gün sonra olduğu da oluyor 2 gün önce olduğu da oluyor bu düzensizlik demek mi yoksa 5 günü falan bulursa mı düzensizlik olur?
Canim yok duzensiz olmuomus ben sormustum en gec 5gun geciktigi oluo stresten die oda duzensiz sayilmaz dedi

Yok ya o kadari duzensizlik olmazki atiyorum agri kesici alirsin o geciktirir atiyorum antibiyotik alirsin o geciktirir. Stres yaparsin gecikir o kadarina takilma o kadari bendede oluyor gulum

Back
X