- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
Canım çok geçmiş olsun allah kolaylık versinKese gozukuyormu peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun allah kolaylık versinKese gozukuyormu peki
Müdahale edilmesi gerekiyor öğrenir öğrenmez. Çünkü ileri haftalarda embriyo büyüyüp tüpleri yırtıyor iç kanamaya neden oluyor. Ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi bu süreçte. Çok şükür ki erken öğrenmiş. Daha kolay atlatır.canım çok geçmiş olsundış gebelik çok erken öğrenilse bile hemen kürtaja mı alıyorlar ya? kendi düşmüyor mu
Efendim canimmm
Canim ben yasadim dis gebelik seni cok ii anliyorum neden kurtaj igne ile neden sonlandrmiyorlar kiKese gozukuyormu peki
Neye iyi geliyormuş ben kaçırdım sanırım :)Kızlar arı sütü bal poleni ayın 22 sinde a101 e geliyormuş ..daha önce duymuştum iyi geldiğini tambilmesem de haber vereyim dedim
Canim marketten alma bence aktardan ya da nurs lokman hekimden al daha iyi ol sabah bir kasik aksam bir kasik yiyebilirsin cok faydali.Kızlar arı sütü, bal, polen karışımını kullananlar var mı? Nasıl kullanılıyor bilmiyorum markette vardı alayım dedim.
Çok faydası varmış özellikle erkekler için ama ben tam ayrıntılı araştırmadım ..Neye iyi geliyormuş ben kaçırdım sanırım :)
Dün 274 çıktı canım çok şükür
İnşallah canım. En kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallahh.Maşallah, hayırlısıyla devamı gelir inşallah.
İnşallah canım. En kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallahh.
Tabiki ederim canımm.Inşallah dua et bana hamiş duası:))
Sayfayı çok takip edemiyorum bu ara ışlerim yogun, herkes ve bebisler iyidir inşallah. Herkese selam.
Insallah canim bir o gunleri gorsek artik.8 mart ı bekliyorum ben de.
İnsallah gebe kalacağız hepimiz saglıkla hayırlısıyla bebislerimizle uzuuuuun hayırlı sağlıklı ömürler yasayacağız.