• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben adet bitiminin 2.gunu rahim filmine gittim bu ay doktorum oncesinde muayene etti sen gecmi kaldin adetten sonra dedi yoo daha 2.gun dedim. Rahimin ici kalinligi falan cok guzel gelisme bile var dedi sasirdi. Ben Allahin izniyle ona bagladim birazda corek otu bal evet peygamber tavsiyesi sonucta sifa niyetine de Allaha sigin biseycik olmaz insallah. Zaten bi ay 12 gun yapicaksin
Eşime de yaptım onunkine tarcın koymadim bal çörek otu fındık koydum internette erkeklere de iyi geldiği yazıyordu.

Canim corek otu bal tarcin kürü o adetin 2.gunu baslayip 12 gun falan sabahlari ac karnina 1 yemek kasigi yiyosun yumurta gelisimi icin o kür. Istersen tarifini atabilirim sende ne sorun var ?
Canım aktara mı yaptırıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz o kürü.

Acitmiyor ama sadece ilk an bir irkilme oluyor. Tabi kendini rahat tutman lazım ama kendini sıksan bile acımaz yani..
Adet günü bu muayene için uygun olmaz. Ama adetin 3.günü hormon tahlilleri yaptırmak icin gitmen gerekir
@aayynnuurr
Benim adetliyken 3. Gunu tatlillerimle birlikte usg yapmıştı bir sıkıntı olmadı benim acımdan bakmıyor zaten

Canım ben de dün senin gibiydim adet olmadan önce kadınlar vücudunu tanıdığı için hissedebiliyor anlıyor benim bu aya kadar hep öyle oldu adetime 10 gün varken olacağımı anlıyorum sinyal veriyor vücudum çünkü. Ama üzülme hayatımızın merkezinden çıkartalım şu konuyu zor ama ben bu ay deneyeceğim elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış.
Aklindan cikartacagini sanmiyorum canim benimki bide duygusallik ondan elimde degil adete bi kac gun kala oluyor boyle. Ama insan biseyi istedigi zmaan ne kadar dusunmem desede aklinin hep bi kosesinde o yuzden sende dusunmicem diye kendini yipratma hayirlisi olsun :)

Bomba gibi geliyorum kızlaaaar. Bu sefer işi sağlama aldım. (Abarttım demek istedim) :KK71:
IMG_9374.webp

Canım aktara mı yaptırıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz o kürü.
Ben kendim yaptim evde canim corek otunu kendin taze ogutecekmissin zaten ben sarimsak doveceginde baya zorladim ama pek ezilmedi bende sifa Allahtan oldugu kadar dedim karistirdim sadece iyice karistirip macun haline getiriyosun zaten karisinca kendiliginden oluyor. Ama hormon testlerinde falan sorunun yok demi sonra bi yeri yapalim derken digerini yikmayalim :(

16 sinda olmuştu yumurtlama o zaman bugun gelme ihtimali yüksek canim
Olabilir canim.ama ins gelmez de hamiş çıkarsın.

Kızlar :KK43: bu ay olmamış belli ki olsa ince bir çizgi çıkardı. Diğerinde kaç gün önceden çıkmıştı
Ama canim senin daha 3 günün var.belki geç döllendi.ben döllenmeden 16 gün sonra kanda öğrenmistim.o da yüksek bile degildi.123 tü.
Umudunu kaybetme.
Hem olmazsa da üzülme.bu bizim hayrımiza olur belki.rahmimiz iyice toparlanir.
Sonraki ay hergün çalışırız.olur ins.

Bana hic olacakmis gibi gelmiyor bugun cok duygusalim asiri sacmaliyorum sanki hic olmicak gibi. Bazen cok rahatken bazen boyle cok umutsuz oluyorum valla elimde degil suan bile istemsiz gozlerimden akiyo yas. Kotu hissediyorum kendimi :-(
Allah aşkına ağlayacak ne var.değer mi yani.esimizle yuvamizla mutluyuz.Rabbim kötü dertler vermesin.bu ay olmaz baska zaman olur.sağlıkli olsun da.yıpratma kendini.esini de kendini de üzme.

ben eşime arı sütü bal poeln karışımı yediriyorum ama isyan etmek üzere kaşıntı yapıyor çok fazla sanırım ağır geldi :)))
Adamları ordan oraya sürükleye sürükleye bir ettik.:KK4:
Benim adete üç gün kala şu gibi bir akintim oluyor canım işemişim gibi adet oldum sanıyorum geliyor gibi oluyor :oops:
Ya ben çok korkuyorum.ne oldu ki bana.afedersin benim dün sümüksü bi akıntım geldi.koyu baya.
Bide hastalik mi kaptim.puuuffff:KK43:

Olabilir canim.ama ins gelmez de hamiş çıkarsın.

Ama canim senin daha 3 günün var.belki geç döllendi.ben döllenmeden 16 gün sonra kanda öğrenmistim.o da yüksek bile degildi.123 tü.
Umudunu kaybetme.
Hem olmazsa da üzülme.bu bizim hayrımiza olur belki.rahmimiz iyice toparlanir.
Sonraki ay hergün çalışırız.olur ins.

Allah aşkına ağlayacak ne var.değer mi yani.esimizle yuvamizla mutluyuz.Rabbim kötü dertler vermesin.bu ay olmaz baska zaman olur.sağlıkli olsun da.yıpratma kendini.esini de kendini de üzme.

Adamları ordan oraya sürükleye sürükleye bir ettik.:KK4:

Ya ben çok korkuyorum.ne oldu ki bana.afedersin benim dün sümüksü bi akıntım geldi.koyu baya.
Bide hastalik mi kaptim.puuuffff:KK43:
Agliyacak bi durum olmadiginin farkindayim ben zaten olmadi diye aglamadim anlatamamisim bende rutin o adetten once duygusallik oluyor film izlerken bile elimde degil sacma sapan sahnede aglarim mesela :-) simdi anlatabildimmi canimcim ?

Back
X