• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşam saatlerinde çok şiddetli kasik agrım başladı durduk yere. Kusura bakma wc gidince peçeteye sari bi akıntı geldi. Ümitli değildim ama bi yapım test dedim hemen çıktı çizgi. Dün sabah yapmıştım koca negatif çıkmıştı.22 mart bat şimdiye göğüs agrım başlamış olması gerekiyodu gram agrım yok. Herkeste farklı oluyo sanırım.
Evet belirtiler herkeste farkli oluyor kaaik agrisi genellikle oluyor ama gogus mide bulantisi filan sonra oluyor kam sonucunu atarsin bakariz canim.

Heveslenmiyorum şuan sabah bi tekrar yapayım belki test bozuktur diyorum :) sabaha pozitif çıkarsa kan testimi atarim tabikide:)

Bu da sabahki testim biraz koyulaşma var sanki :dua:

Eklentiler

• 20180319_082540.webp
    20180319_082540.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 117
İdrarda belli olması adet gecikmesini bulur. bende bugun hem ovülasyon hem gebelik yaptım. ovülasyon silik çıktı gebelik benbeyaz :)
merhaba nasılsın ? bat a kac gün kaldı acaba hamilelik testi yaptın da ondan soruyorum :) benim son 3

Kızlar günaydın bugün 20. Gün ve ovülasyon testim de bugün,mavili dün yaptığım diğer az önce yaptığım 85ADDFD6-1598-4E0D-9FD8-D6D32BD819DA.webp
Akşam tekrarlamam gerekir mi sizce testi?

Kızlar beta adete bir hafta kalırken 0.1 çıkmış önceki aylarda hep 0 çıkmıştı-Acaba yükselecek mi . Sizce gebelik olabilir mi ? Yükselir mi daha progestron da 11.02 çıkmış sizce durum nedir.. progestron için gitmiştim girmişken betada verdim ama kafam karıştı şimdi

Eklentiler

• F551D0A7-EDC0-4794-99E4-92F710BB7AC7.webp
    F551D0A7-EDC0-4794-99E4-92F710BB7AC7.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Back
X