• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Gonopepty de hcg yok canım. LaRisaCca LaRisaCca da kullanmıştı. Ve pozitifi.
Yaaaaa kizlar gercek mi yaaa :rolleyes: sabahtan beri yedim bitirdim kendimi 🤩🤩🤩 valla elimde 1 tane gebelik testi kaldi...yapacagim azcık ta olsa koyulasma olmasi lazim gebelik var ise🤩🤩 so ra da doğruca kana🙏🙏 Allahim ezanlar okunuyor yüzümüze gül yarabbim🙏🙏

Kuzucum hcg var fakat 2 güne etkisi geçecek kadar az aysunayy aysunayy ile konuştuk sabah 🤗 gebe olduğunu söyledim
Allah razı olsun canim.Sozleriniz o kadar rahatlatıyor ki beni...

Ama bir arkadasin doktoru igne etkisi olabilir deyince tum hevesim söndü ne gulebildim ne aglayabildim şiştim kaldim🥺🥺

Tabi herkes gibi benim de bu yolda cok fazla uğraşım ve negatif deneyimim var... O yuzden inanmak cok ama cok zor geliyor..Bu son denemem dedim çıktım yola..Ne maddi ne manevi gücüm kaldı ne de yumurtam kaldi hepiniz biliyorsunuz işte..Ne olur Rabbim yüzüme gülmüş olsun..Cok duygusallaştım ağlıyorum Allahim insallah gercekten pozitiftir sagliklidir🙏🙏🙏

Tabi herkes gibi benim de bu yolda cok fazla uğraşım ve negatif deneyimim var... O yuzden inanmak cok ama cok zor geliyor..Bu son denemem dedim çıktım yola..Ne maddi ne manevi gücüm kaldı ne de yumurtam kaldi hepiniz biliyorsunuz işte..Ne olur Rabbim yüzüme gülmüş olsun..Cok duygusallaştım ağlıyorum Allahim insallah gercekten pozitiftir sagliklidir🙏🙏🙏
Ağlama be canım ben biliyorum bebişin seninle 🤗

:rolleyes: :rolleyes: Ayyy karnıma ağrılar giriyor kizlar..Biri beni cimdiklesin..yok yok sabah olsun dur bi hele hemen sevinmeyeyim ben gene de:KK17::eek:
Yarın ola hayrola 🤗
C Capanin Gururu Teyom bizim muallimezzz de 5. Gün testiyle öğrenmişti o da gonapeptyl vurdu. Seço da. Yani hepimiz bu şekilde yaptık ve ben de 7. Gün öğrendim.

Yarın ola hayrola 🤗
C Capanin Gururu Teyom bizim muallimezzz de 5. Gün testiyle öğrenmişti o da gonapeptyl vurdu. Seço da. Yani hepimiz bu şekilde yaptık ve ben de 7. Gün öğrendim.
🙏🙏🙏 Allahim sabah artik iğnenin 5.gunu olmus oluyor hadi diyelim ki olsa bile hcg testinin artik siliklesmesi gerekir demi..🤩 Bana kizabilirsin ne anlamaz kiz diye ama iste gercekten zor benim için o pozitife inanmak :rolleyes: :eek:

.Ben bi daha yapayım sabah koyulasma var mi🙈🙈 Kana da gideyim..insalalh guzel haber veririm..

🙏🙏🙏 Allahim sabah artik iğnenin 5.gunu olmus oluyor hadi diyelim ki olsa bile hcg testinin artik siliklesmesi gerekir demi..🤩 Bana kizabilirsin ne anlamaz kiz diye ama iste gercekten zor benim için o pozitife inanmak :rolleyes: :eek:

.Ben bi daha yapayım sabah koyulasma var mi🙈🙈 Kana da gideyim..insalalh guzel haber veririm..
Aynen canım eğer bu iğne etkisiyse zaten daha silik olur değilse de hayırlı olsun 🤗

Canım ağlama rahim sakin kalsın annesi yeni alışıyor bebişin seni mutlu edip güldürecek şeylere odaklan stres yapmıyoruz :emir_bebek:

Back
X