- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
İnşallah güzel haber le gelirsin canım resmini Çektin mi silik çizgi falan yokmuyduSabah test yaptim 2.cizgi yok olmustu wiliklesmisti iyice cnm..gece yani...hic umudum yok ama kan testi verdim sonuc bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haber le gelirsin canım resmini Çektin mi silik çizgi falan yokmuyduSabah test yaptim 2.cizgi yok olmustu wiliklesmisti iyice cnm..gece yani...hic umudum yok ama kan testi verdim sonuc bekliyorum
Var işte benim de 15 çıkmıştı bugün senin 9. Gün mü
Eki Görüntüle 2829080
Canim böyle cikti ama iğneden mi degil mi dusukte biraz 5.gun embriyosuna gore inan bilmiyorum
ben de öyle dedim. Demek ki teki tutunmuş.Benim 8. Günde 15 dihayırlı olsun inşallah
Evet canim 9.gun senin kacinci gun 15 cikmiwtiVar işte benim de 15 çıkmıştı bugün senin 9. Gün mü
5.gun embriyosu ki ama benimBenim 8. Günde 15 dihayırlı olsun inşallah
Bende tek olabilir diye düşündüm ama belli olmaz belki oda süpriz olur keseye kadar onu net söyleyemiyorumben de öyle dedim. Demek ki teki tutunmuş.
Insallqh canimİki gün sonra sen tekrar kan ver ama gönlünü ferah tut canım Allahın izniyle inşallah tutunmuştur annesine
Son iki gün diyelim canım tekrar kan verdiğinde daha net olur herşey inşallah sevincin katlansın :)Insallqh canimNormalde çok cok sevinirdim de
1..catlatma ignesinden pozitif cikmistir diyenler oldu
2..dunki idrar testinin üstüne bugünkü siliklesti...
3..degerim dusuk cikti derken canim tümden sıkıldı...Ama insallah dediğin doğrudur![]()
Değerin çokta düşük değil iğneden mi bilmem amaInsallqh canimNormalde çok cok sevinirdim de
1..catlatma ignesinden pozitif cikmistir diyenler oldu
2..dunki idrar testinin üstüne bugünkü siliklesti...
3..degerim dusuk cikti derken canim tümden sıkıldı...Ama insallah dediğin doğrudur![]()
Eğer tutunduysa anca artiyordur ondan siliktit i birdaha ver eğer artarsa var inşallahEki Görüntüle 2829252 idrar testleri gittikçe koyulasmali gittikçe siliklesiyor alttaki mavi en son yaptığım...
Ah canim insallahcanımaysunayy
yaaa neler olmuş okuyamamıştım haftasonuuu
yaa bence var aysuncum
o iğnnin etkisi bukadar kalmaz bence
yarın mı yeniden vereceksin kan
ya da sabah test yapınca daha da koyu olacak bak göreceksin canımm içini ferah tut
Canım benim yaptığım testte senin bugünkü gibi çok sıkıntı çok polyanamıyım :) bence herşey çok güzel maşallahEki Görüntüle 2829252 idrar testleri gittikçe koyulasmali gittikçe siliklesiyor alttaki mavi en son yaptığım...
Vericem duramam kiEğer tutunduysa anca artiyordur ondan siliktit i birdaha ver eğer artarsa var inşallah
Ay canim ne kadar polyanasin hakkatenCanım benim yaptığım testte senin bugünkü gibi çok sıkıntı çok polyanamıyım :) bence herşey çok güzel maşallah