- 22 Ağustos 2015
- 29.698
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.660
- 598
Gelirse haber ver belki benmkide etkilenip gelirBenim 7 gün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelirse haber ver belki benmkide etkilenip gelirBenim 7 gün![]()
Hadi hayırlısı olsun inşallah hep vakiit saat ama siskinlik vs var yemesemdeTamam canimm insaallahh![]()
Insaallah canım ya ara ara karın agrım var benim de insaallah bugün olurda başlayabilirim. Hayrlisi olsun insaallah. Ikimizde hemen olalımHadi hayırlısı olsun inşallah hep vakiit saat ama siskinlik vs var yemesemde
Yakındır olması sanirim sürpriz şekilde gelicek bu sefer biraz stres yaptım belkide
Basladikmi zaman su gibi akip geçer..Insaallah canım ya ara ara karın agrım var benim de insaallah bugün olurda başlayabilirim. Hayrlisi olsun insaallah. Ikimizde hemen olalım![]()
Kaç senelik evlisin neden istedi.merhaba hanımlar bende bu pazartesi doktora gittim tüp bebek dediler hsg istendi bir sonraki adet bekleniyor . ilk bi çok olduk çünkü ikimiz de de sorun yok doktor da söyledi açıklamasını yaptı . ama süreçten biraz korktum mu diyim ne diyim zor ve yorucu geldi bana hayırlısı bakalım ne olacak bende bilmiyorum .![]()
5 yıl olarak bu sene . tüplerim mi kapalı ona bakmak için istedi ama muayenede bana kapalı gibi gelicek sanmıyorum ama belli olmaz baştan temiz başlayalım herşeye dedi . eşim de sorun yok seninde yumurtaların iyi dedi . aşılama zaman kaybettirir başarısıda düşük anlamı yok sizin için dedi . öyle bakalım işte şimdi stresden adetim de gecikirKaç senelik evlisin neden istedi.
Korkma korkma hayırlısıyla ilerler
Sende benm gibi bende 5nci senemde başladım şuan 6ncidan gidiyorum.5 yıl olarak bu sene . tüplerim mi kapalı ona bakmak için istedi ama muayenede bana kapalı gibi gelicek sanmıyorum ama belli olmaz baştan temiz başlayalım herşeye dedi . eşim de sorun yok seninde yumurtaların iyi dedi . aşılama zaman kaybettirir başarısıda düşük anlamı yok sizin için dedi . öyle bakalım işte şimdi stresden adetim de gecikir![]()
hakkımız da hayırlısıSende benm gibi bende 5nci senemde başladım şuan 6ncidan gidiyorum.
Yok çektir anomali varmı rahimde tüplerde vs bakılsın olması gerek zaten. Stres yapma birşey olmayacak inşallah olsada çaresi olacak şeyler olsun![]()
Bencede asilama bizim icin zaman kaybi hic korkma. Bizim doktor 7 senelik evliyim 5bucuk senedir istioruz hic ona takilmadan 7 senedir defalarca yumurta ve sperm bi araya geldi ama dollenme olmuyo, asilama hic denemeyelim dedi. Sonucta yikanmis sperm enjekte ediliyo, tupte oyle mi bizde olusmayan sureci disarda halledicekler ve tutunmasini beklicez. Insallah guzel sonuclar aliriz5 yıl olarak bu sene . tüplerim mi kapalı ona bakmak için istedi ama muayenede bana kapalı gibi gelicek sanmıyorum ama belli olmaz baştan temiz başlayalım herşeye dedi . eşim de sorun yok seninde yumurtaların iyi dedi . aşılama zaman kaybettirir başarısıda düşük anlamı yok sizin için dedi . öyle bakalım işte şimdi stresden adetim de gecikir![]()
evet aynen öyle dedi aşılama için. folik asit başlattı direk netice elde edebileceğimiz bir yönteme gidelim hem maddi hem manevi zaman kaybına da gerek yok dedi . hemen olur geçer gider inşallah aşama aşama göreceğiz bakalım .Bencede asilama bizim icin zaman kaybi hic korkma. Bizim doktor 7 senelik evliyim 5bucuk senedir istioruz hic ona takilmadan 7 senedir defalarca yumurta ve sperm bi araya geldi ama dollenme olmuyo, asilama hic denemeyelim dedi. Sonucta yikanmis sperm enjekte ediliyo, tupte oyle mi bizde olusmayan sureci disarda halledicekler ve tutunmasini beklicez. Insallah guzel sonuclar aliriz
ben 2 aşılama yaptırmış biri olarak söyleyeyim, aşılama zaman kaybı canım. Şimdiki aklım olsa oyalanmazdım . Ama hemen olacak diye zannettiğim için oyalanmış oldumevet aynen öyle dedi aşılama için. folik asit başlattı direk netice elde edebileceğimiz bir yönteme gidelim hem maddi hem manevi zaman kaybına da gerek yok dedi . hemen olur geçer gider inşallah aşama aşama göreceğiz bakalım .![]()
Insallah hakkimizda hayirlisievet aynen öyle dedi aşılama için. folik asit başlattı direk netice elde edebileceğimiz bir yönteme gidelim hem maddi hem manevi zaman kaybına da gerek yok dedi . hemen olur geçer gider inşallah aşama aşama göreceğiz bakalım .![]()
Korkma canim benim de gecen ay 10 gun gecikti ya..ayni sen gibi korktum test yaptim falan hatta kan testine bile gittim sökücü verecekti en son dr...kan testine gittim 2 saat sonra geldi....Kızlar adetim 7 gün gecikti. Bu ay başlayacaktık tedaviye simdi bnde de bi sorun çıkarsaAllah korusun yaa. Sabah test yaptım negatif. Ara ara karnıma az bi ağrı giriyor ama olmuyor. Iyice korkmaya basladim
![]()
Yok canim hic bisey kullanmiyorum. 8 gun oldu hala gelen giden yok. Insaallah olurum ya. Ister istemez endişe yapıyorum. Seninle aynı anda olacaktik.Korkma canim benim de gecen ay 10 gun gecikti ya..ayni sen gibi korktum test yaptim falan hatta kan testine bile gittim sökücü verecekti en son dr...kan testine gittim 2 saat sonra geldi....
Ilaclardan oldu benimki takviye kullaniormusn
Ondada vardir bi hayirben 2 aşılama yaptırmış biri olarak söyleyeyim, aşılama zaman kaybı canım. Şimdiki aklım olsa oyalanmazdım . Ama hemen olacak diye zannettiğim için oyalanmış oldum
Canım stres çok etkiliyor. Sen kafana takmamaya çalış. Bence bu bazen iyi bile oluyor mesela takviye ilaçlarını biraz daha kullanmış oluyorsun o da yumurta ve sperm kalitesine etki ediyor. Olumlu düşünYok canim hic bisey kullanmiyorum. 8 gun oldu hala gelen giden yok. Insaallah olurum ya. Ister istemez endişe yapıyorum. Seninle aynı anda olacaktik.
aynen öyle. geçmişe vahlanmanın faydası yok maalesefOndada vardir bi hayir