• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canım stres çok etkiliyor. Sen kafana takmamaya çalış. Bence bu bazen iyi bile oluyor mesela takviye ilaçlarını biraz daha kullanmış oluyorsun o da yumurta ve sperm kalitesine etki ediyor. Olumlu düşün 🥰
Evet canım haklısın. Allah korusun sorun olmasindan korkuyorum. Neyse olumlu düşüneyim olumlu olsun inşaallah. 🙏

Bak üstten ile alttan çok farklı oluyor.
Benm 2 aylıkken üstten gözüktü daha net şekilde..
Yani kanaman filan yoksa baksınlar üstten bakmak yeterli olmaz. Ultrason fotoğrafın varmı bı bakayim
Ultradon fotoğrafında içindeki şey gözükmüyor canımı kese küçük olduğu için herhalde.Ama biz gördk ekranda doktor da gösterdi içindeki beyaz şey dedi.Ama yolk sac mı embriyo mu anlamadım.Sormadım da artık düşünmüyorum ya yarın başka bir doktora kontrolüm var özellikle Alttan baktıracağım.Kesemin büyük olup embriyonun oluşması gerekiyor bence artık.Tek umudum embriyo önce kötü yerde oluştuğu için fazla büyüyemedi şimdi yeni yerleşiyor olduğu için biraz arkadan geliyor diye düşündüm Kendi kendime züğürt tesellisi işte

Hadi inşallah hayırlısı olsun .Evet ocakta zam gelecek malesef .Biz Şişli memorialle görüştük orası geçen ay 10.500 bu aY 12.000 olmuş
prof.dr.sevtap hamdemir kılıç ankara paragon towerda kliniği 8000 yapıyor ve çok başarılı.medicana ankarada yapıyor işlemlerini kesinlikle öneririm

Kuzumm çok sevindimmm maşallah minik kuşa annesine kalbinin sesini dinletmiş ❣️🥰 her şey yolunda değil mi endişelerini sil artık kafadan 😇
Şimdilik yolunda canım kalp atışları da iyiydi çok şükür.Diger kese de büyümüş ama içinde yolksac yok doktor belli olmaz haftaya bakmak lazım dedi ona

Back
X