• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Görüşme yaptık doktorla açıkçası çok memnun kaldım ilgisinden alakasından ama hem covid varken İstanbul’da hemde uzak olduğu için şu an orayı düşünmüyoruz canım ama İstanbul ve çevresinde olsayıdm kesin orayı tercih ederdim.Bu ayki adetimle Diyarbakır memoriale başlayacağız eğer bir sıkıntı olmazsa
Siz daha önce yaptırmıştınız sanki öyle hatırlıyorum ilk denemeniz nerdeydi ben de ilk denememi Diyarbakır bahçecide yaptırdım

Sağol canım Perşembe tekrardan kontrolüm var ama hala korkularım var kalp sesini iki gün arayla tekrar duydum ama yine de İçim rahat etmiyor
İçini ferah tutmaya çalış artık sonu düşünme ne olacağını Allah bilir canim inşallah güzel olsun herşey doğum olana kadar zaten bitmez kaygi

Kızlar sizin tedavi boyunca sürekli kan ölçümünuz yapıldı mi ? Ben c.tesi başladım bugün kontrol için geldim ve kan alınmadı sadece yumurta ölçümüne baktı hoca. Alınması gerekmiyor ya ?

Kızlar sizin tedavi boyunca sürekli kan ölçümünuz yapıldı mi ? Ben c.tesi başladım bugün kontrol için geldim ve kan alınmadı sadece yumurta ölçümüne baktı hoca. Alınması gerekmiyor ya ?
ben ilk tedavim devletteydik 2 günde 1 e2 ye bakılırdı bu sefer özelde yaptırdım hiç baktırmadı doktor sadece ultrasona bakıyor

sen tedaviye başladın mı canım? bugün yumurta toplama olucaktı ama 4 tane yumurtanın sadece 2si büyümüş 2 gün daha iğne kullandım belki onlarda büyür diye bugün kontrolüm var

Malesef b aslayamadik. Bugün gittim kist oluşmuş diğer aya kaldı . Hayırlısı

Malesef b aslayamadik. Bugün gittim kist oluşmuş diğer aya kaldı . Hayırlısı
Öyle canım hayırlısı tabiki herşerde vardır bir hayır bende 2 ay ilaç kullandım fsh düşsün diye düşmedi ama yumurta rezervim önceki aya göre daha iyiydi rabbim ne zaman başlamasını isterse bir vesile olur 🙏 doktoruna da güveniyormuşsun ne güzel kafan rahat olsun 😊

Yok canim taze yaparız nasipse dedi. Bakalım insaallahh hayrlisyla olsun da 🤲 Rabbim hepimize o duyguyu tattirir insaallahh ❤
Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏 yumurta toplama ne zaman belli mi belki sona doğru baktırır. Benim cuma yumurta toplama kan felan istemedi

Back
X