- 22 Ağustos 2015
- 29.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.654
- 598
Güzel haberlerin olsun inşallahOpu oldum yatıyorum serum taktılar eşim ameliyatta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerin olsun inşallahOpu oldum yatıyorum serum taktılar eşim ameliyatta
Amin inşallah canım eşim sabah örnek vermişti 6 adet sperm çıkmış bendede 5 yumurta toplandı bakalım tese de ne çıkacakGüzel haberlerin olsun inşallah![]()
Bizede haber ver inşallah güzel şeyler olsunAmin inşallah canım eşim sabah örnek vermişti 6 adet sperm çıkmış bendede 5 yumurta toplandı bakalım tese de ne çıkacak
Amin saol canım 6 adet sperm çok az geldi bana daha önce 50 - 55 çıkmıştı bakalım tese ne olacakBizede haber ver inşallah güzel şeyler olsun![]()
Hiç öyle düşünme bak benim arkadaşımın eşinin Bülent trasta 2 tane çıktı 2 si dollendi ve koyuldu ikizi oldu.. nasip bu isler sen kalbini hiç bozma. Nasibimse ne varsa o olacakAmin saol canım 6 adet sperm çok az geldi bana daha önce 50 - 55 çıkmıştı bakalım tese ne olacak
Evet Rabbim bir adet spermle nasip ediyor önemli olan kaliteli olması rahim dinlendirme yapacaklarmış artık önümüzdeki ayı beklicez transfer için ama tabi öncelik döllenip döllenmemelerinin takibindeHiç öyle düşünme bak benim arkadaşımın eşinin Bülent trasta 2 tane çıktı 2 si dollendi ve koyuldu ikizi oldu.. nasip bu isler sen kalbini hiç bozma. Nasibimse ne varsa o olacak
Çikan spermle canlı sperm ise çok iyi neden olmasın Rabbim büyük. Bizde tese olduk daha 1 ay olmadı. Onun stresinin ne demek olduğunu bilirim. Allah'ım yardim etsin. Insaallah hayrlisyla pozitifi görürsünüzEvet Rabbim bir adet spermle nasip ediyor önemli olan kaliteli olması rahim dinlendirme yapacaklarmış artık önümüzdeki ayı beklicez transfer için ama tabi öncelik döllenip döllenmemelerinin takibinde
Min inşallahÇikan spermle canlı sperm ise çok iyi neden olmasın Rabbim büyük. Bizde tese olduk daha 1 ay olmadı. Onun stresinin ne demek olduğunu bilirim. Allah'ım yardim etsin. Insaallah hayrlisyla pozitifi görürsünüz
Canim benim insallah hepsi de güzelce döllenme ve 5.gu e giderler yarini iple çekiyoruz simdi ozamanAmin inşallah canım eşim sabah örnek vermişti 6 adet sperm çıkmış bendede 5 yumurta toplandı bakalım tese de ne çıkacak
Evet 12 ile 2 arası arıyorlarmış pııff zamanda geçmez şimdiCanim benim insallah hepsi de güzelce döllenme ve 5.gu e giderler yarini iple çekiyoruz simdi ozaman![]()
Kuzum Rabbim ol desin yeterki 1 yumurta, 1 sperm yetiyor . İnşallah güzel olacak.Amin saol canım 6 adet sperm çok az geldi bana daha önce 50 - 55 çıkmıştı bakalım tese ne olacak
Iste beklemek en zor olanı insallah gizel haberler alırız canim benim..Evet 12 ile 2 arası arıyorlarmış pııff zamanda geçmez şimdi
dna hasarı diyarbakır da yapılıyor mu canım? biz de 3 ayın sonunda kontrol amaçlı tekrar yaptıracağız.Bende Bugün kromozom analizi ve trombofoli paneli için kan verdim hastanede .2 aya çıkarmış .Eşimde yaptırmıştı zaten genetik testlerini birde eşime Sperm DNA hasarı testi yaptıracağız önümüzdeki ay .Kaç aydır o kadar çok takviye kullanıyor hala düşmediyse TESE ile Sperm alınabilir bakalım
Canım Ankara’ya gönderiliyor bir kaç hastane yapıyor .Açıkcası bizden istenmedi Ankara’daki Prof. Da o kadar takviye kullandığımız için gerek duymadı sanırım ama biz yaptırmak istiyoruz .Bir doktorun yazısını okudum tedaviye rağmen düzelmiyorsa hasar o zaman TESE yapılır düşmüşse TESE de de aynı yapıda sperm çıkar bir anlamı olmaz yazmış .Bizde yeni tedaviye başlarken bütün testler olsun öyle İstanbul’a gidelim istiyoruz .Doktor sonuca göre spermlerin nasıl alınacağını seçer herhalde .dna hasarı diyarbakır da yapılıyor mu canım? biz de 3 ayın sonunda kontrol amaçlı tekrar yaptıracağız.
biz Adanada yaptırdık ama o da Ankaraya gitti. Diyarbakır da örnek alıyorlarsa eşim adanaya gitmesin diye merak ettimCanım Ankara’ya gönderiliyor bir kaç hastane yapıyor .Açıkcası bizden istenmedi Ankara’daki Prof. Da o kadar takviye kullandığımız için gerek duymadı sanırım ama biz yaptırmak istiyoruz .Bir doktorun yazısını okudum tedaviye rağmen düzelmiyorsa hasar o zaman TESE yapılır düşmüşse TESE de de aynı yapıda sperm çıkar bir anlamı olmaz yazmış .Bizde yeni tedaviye başlarken bütün testler olsun öyle İstanbul’a gidelim istiyoruz .Doktor sonuca göre spermlerin nasıl alınacağını seçer herhalde .