• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

İnşallah kuzum .Benimde hislerim güzel şeyler olacağı yönünde.Rabbime çok dua ettim doğru karar vermem için .Oraya karar vermemle birlikte içim çok rahat .Uçuşlar kapanabilir belki canım artık o zaman nasıl gideriz bilmiyorum , otobüsle gideriz herhalde 🤷‍♀️iYi şeyler düşünmek istiyorum ya , güzel düşünelim güzel olsun 😍
Canim takviye vitamin vs kullqniyormusun ocağa kadar

Canim insallah hersey cok guzel olacak bu kez..ocak ayı heyecanli..
Ben ankarada bi daha deneyeceğim iste bakalim merkez de değiştirdim korkuyorum ama yapacak birsey yok.Aygul hocayı begendim seven de cok instagram bana da iyi gelir insallah
Bende inatagramdan inceledim canım o doktoru , başarılı bir doktor .Ben kararımı baştan verdiğim için eşimde dedi artık oraya gidelim diye .Karar değiştirmek istemedik tekrardan , içimde çok rahat .Rabbim nasip eder inşallah hepimize 😊

Kızlar açıkçası ben Bahçeciden çok soğudum .Hem burda yazılanlardan hemde kendi yaşadıklarımdan dolayı .Ama memnun olanda çok var... Ama ben birdaha yanından geçmem bunu biliyorum .Para odaklı bir merkez , resmen sırf para almak için gerekmese bile rahim dinlendirme yaptırıyorlar
Evet daha embriyonun gelişimi olup olmadığı belli değilken rahim dinlendirme dediler yine ilkinde acemiydik anlamadım ama şimdi bakıyorum gıcık oluyorum memnun kalanlarda çok ciddi problem olmayanlardır mesela benim embriomun transferini isteyip istememe hakkım yokmu sormadan gebelik vaad ediyor deyip transfer ediyorlar çünki parayı peşin aldılar bişey vermeleri lazım

Canim takviye vitamin vs kullqniyormusun ocağa kadar
Canım açıkçası bende bir sorun yok ama Daha önce doktorun verdiği multivitamin vardı çok az kaldı .Onu da yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum .Ama bu sefer prowomen aldım yanında da omega 3 kullanacağım .Belki daha güzel yumurtalarım olur .Eşim zaten baya bir takviye kullanıyor

Bende inatagramdan inceledim canım o doktoru , başarılı bir doktor .Ben kararımı baştan verdiğim için eşimde dedi artık oraya gidelim diye .Karar değiştirmek istemedik tekrardan , içimde çok rahat .Rabbim nasip eder inşallah hepimize 😊
Tabiki istanbula gidebildiğin sobra orası en iyi merkez canim valla.hiiic düşünme bile baska yeri..
Ben kendim için dedimdi Ankarada merkez merkez geziyorum insallah bu son olur

Evet daha embriyonun gelişimi olup olmadığı belli değilken rahim dinlendirme dediler yine ilkinde acemiydik anlamadım ama şimdi bakıyorum gıcık oluyorum memnun kalanlarda çok ciddi problem olmayanlardır mesela benim embriomun transferini isteyip istememe hakkım yokmu sormadan gebelik vaad ediyor deyip transfer ediyorlar çünki parayı peşin aldılar bişey vermeleri lazım
Aynen canım aynen öyle .Bence sana rahiM dinlendirme yapmasalardı olurdu yani .Aynen onu da sormaları lazımdı .Belki sen transfer ettirmek istemeyeceksin .

Aynen canım aynen öyle .Bence sana rahiM dinlendirme yapmasalardı olurdu yani .Aynen onu da sormaları lazımdı .Belki sen transfer ettirmek istemeyeceksin .
Yok ille de o rahim dinlendirme yapılacak 1600 tl cunku :(
Kizimda bana taze transfer yapmislardi gayette tuttu yani..ne bileyim neden ille de dinlendirme yapiyorlwr

Yok ille de o rahim dinlendirme yapılacak 1600 tl cunku :KK43:
Kizimda bana taze transfer yapmislardi gayette tuttu yani..ne bileyim neden ille de dinlendirme yapiyorlwr
Para için başka bir açıklaması yok .Eğer ohss riski yoksa ve başka bir işlem yapılmayacaksa ne gerek var .Ha çok yumurta toplanır veya histereskopi felan yapılması gerekir anlarım da

Canım açıkçası bende bir sorun yok ama Daha önce doktorun verdiği multivitamin vardı çok az kaldı .Onu da yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum .Ama bu sefer prowomen aldım yanında da omega 3 kullanacağım .Belki daha güzel yumurtalarım olur .Eşim zaten baya bir takviye kullanıyor
Olsun olsun kalite için iyidir...bend e de esimde problem kalmamis ta artık bende var...
6 ayri vitamin kullanıyorum bende gunde insallah kaliteyi artırır.

Para için başka bir açıklaması yok .Eğer ohss riski yoksa ve başka bir işlem yapılmayacaksa ne gerek var .Ha çok yumurta toplanır veya histereskopi felan yapılması gerekir anlarım da
Yok canim cok yumurta nerde bizde..bilmiyorum bahceciden aklımda cok soru işareti kaldi

Bizim sorunumuz aynı ve 3. Günden sonra spermlerin kalitesi konuşuyormuş

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-16-11-52-23.webp
    Screenshot_2020-11-16-11-52-23.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 25
Bizim sorunumuz aynı ve 3. Günden sonra spermlerin kalitesi konuşuyormuş
Aynen Canım öyle .Ama sperm kalitesi için elimizden geleni yaptık .?Benim 3.gün 4 iyi 3 orta kaliteli embriyomdan biri donduruldu .Geri kalan 6 taneden 2 tanesi 5.güne gitti ama 6.güne beklettiler ve 1 tanesi 5bb kalitesinde 6.gün blast oldu .Ama Şişli memorialde aşırı sperm sorunu olup embriyoları 5.güne giden çok var , lab. Kalitesi de çok önemli

Olsun olsun kalite için iyidir...bend e de esimde problem kalmamis ta artık bende var...
6 ayri vitamin kullanıyorum bende gunde insallah kaliteyi artırır.
Artırır canım , inşallah .Bende o yüzden kullanıyorum açıkçası doktor birşey demedi ama ben kendim kullanmak istedim z

Aynen Canım öyle .Ama sperm kalitesi için elimizden geleni yaptık .?Benim 3.gün 4 iyi 3 orta kaliteli embriyomdan biri donduruldu .Geri kalan 6 taneden 2 tanesi 5.güne gitti ama 6.güne beklettiler ve 1 tanesi 5bb kalitesinde 6.gün blast oldu .Ama Şişli memorialde aşırı sperm sorunu olup embriyoları 5.güne giden çok var , lab. Kalitesi de çok önemli
Bende de aynisi oldu 3.gun 3 embriyom vardi hepside iyi dendi..5.gune 1 kaldi 6.gu e götüreceğiz dendi 6. Gun 1 5bb oldu dediler dondurdular..

Memorialde de 6 toplanmisti 1 tane 6aa 1 tane 5aa 2 tane de 5ba olmustu kesinlikle labratuvar yaa

Back
X