• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kizlar araba satılmıyor bir turlu o kadar da temiz ve uygun ki fiyat olarakta...satmazdık borclari kapatamayiz ve ocakta gitmem de riske girer :(
Bu ara başka şeylere düşünemiyorum

İlk deneme olacak henüz yeri belirlemedik bahçeci olabilir gibi ama olumsuz yorumlar da okuyorum kafam çok karışık belli ki iş tamamen ticarete dönmüş 😔😔
Biz mecburuz canım aslında çokta ticaret değil bazı merkezler için öncesinde söylüyorlar maliyeti ek işlem olursa ona göre değişiyor

Bu arada yumurta toplsmada n sonra hemşire bana iğne yaptı ağrı kesici diklafon diye vururken acıdı baya bir an bağırdım bugün 10 gün oldu hala acıyor gece uyandıracak bir acı ve dokunuyorum hissi azalmış uyuşuk kalça kemiğimemi de k geldi siniremi anlamadım önceden de fıtıgım patlamıştı siyatik sinirim sıkışmıştı aynı bcakta zaten sorun vardı ayak parmaklarının uyuşuklugu yeni hafiflemişti ne yapsam bilemiyorum

Biz mecburuz canım aslında çokta ticaret değil bazı merkezler için öncesinde söylüyorlar maliyeti ek işlem olursa ona göre değişiyor
Tabiki orası öyle .. her yer aynı değil ben tek bir yer ile görüştüm.zaten tüp bebek teshisini de o Dr koymuştu nerdeyse beni apar topar vezneye göndereceklerdi. Hiç bilgi vermeden örneğin tüp bebek raporu diye bişey varmış burada öğrendimm kimse bişey söylemedi şimdi gidip rapor çıkartacağım indirim için ... İnşallah tez zmaanda bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🙏

Tabiki orası öyle .. her yer aynı değil ben tek bir yer ile görüştüm.zaten tüp bebek teshisini de o Dr koymuştu nerdeyse beni apar topar vezneye göndereceklerdi. Hiç bilgi vermeden örneğin tüp bebek raporu diye bişey varmış burada öğrendimm kimse bişey söylemedi şimdi gidip rapor çıkartacağım indirim için ... İnşallah tez zmaanda bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🙏
Ewet rapor alınıyor hatta devlette yapan var bir tanıdığım ilk denemede pozitifti

Amin canım inşallah raporun bazı şartları varmış onları karşılaşan tabiki alabilir sin rapor ozaman daha uygun oluyor

Back
X