- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
Maalesef açıklama yok hiç bir zaman garantisi olmuyor dendi 5 AA bile olsatutmamasının nedenını acıkladılar mı sıkıntı neyden kaynaklanıyormus acaba. malesef bu surecler yoruyor ınsanı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef açıklama yok hiç bir zaman garantisi olmuyor dendi 5 AA bile olsatutmamasının nedenını acıkladılar mı sıkıntı neyden kaynaklanıyormus acaba. malesef bu surecler yoruyor ınsanı.
Aynen rabbim isterse olur garantisi yokMaalesef açıklama yok hiç bir zaman garantisi olmuyor dendi 5 AA bile olsa
Yok canım ya, doktorların ki de tahmin bence. Öyle kilolular hamile kalıyor ki kolaylıklaKilo problemi bendede var 78 kiloyum transferimi etkilermi
İnşallah bitanecik embriyom bana tutunurYok canım ya, doktorların ki de tahmin bence. Öyle kilolular hamile kalıyor ki kolaylıkla
İnşallah canımİnşallah bitanecik embriyom bana tutunur
Ben varımEvet canlar Kimler ocak şubat tup bebeğe baslayacak hadi gelin :)
İnşallah güzel sonuçlanır nerede tedavi oluyorsunBen varım![]()
Merhaba hosgeldin :)Ben varım![]()
Piyasa yüksek sanırım canım. Milletin gücü yetmiyorKizlar araba satılmıyor bir turlu o kadar da temiz ve uygun ki fiyat olarakta...satmazdık borclari kapatamayiz ve ocakta gitmem de riske girer
Bu ara başka şeylere düşünemiyorum
Teşekkür ederim insallah bakalım. Daha yer belirlemedik birkaç yer araştırıyoruz inşallah en kısa zamanda bulur başlarizİnşallah güzel sonuçlanır nerede tedavi oluyorsun
İlk deneme olacak henüz yeri belirlemedik bahçeci olabilir gibi ama olumsuz yorumlar da okuyorum kafam çok karışık belli ki iş tamamen ticarete dönmüşMerhaba hosgeldin :)
Nerede.tedavi olacaksın kacinci denemen
Şans bir yerde de aslında nasipse olacakİlk deneme olacak henüz yeri belirlemedik bahçeci olabilir gibi ama olumsuz yorumlar da okuyorum kafam çok karışık belli ki iş tamamen ticarete dönmüş![]()
Biz mecburuz canım aslında çokta ticaret değil bazı merkezler için öncesinde söylüyorlar maliyeti ek işlem olursa ona göre değişiyorİlk deneme olacak henüz yeri belirlemedik bahçeci olabilir gibi ama olumsuz yorumlar da okuyorum kafam çok karışık belli ki iş tamamen ticarete dönmüş![]()
Tabiki orası öyle .. her yer aynı değil ben tek bir yer ile görüştüm.zaten tüp bebek teshisini de o Dr koymuştu nerdeyse beni apar topar vezneye göndereceklerdi. Hiç bilgi vermeden örneğin tüp bebek raporu diye bişey varmış burada öğrendimm kimse bişey söylemedi şimdi gidip rapor çıkartacağım indirim için ... İnşallah tez zmaanda bebeklerimizi kucağımıza alırızBiz mecburuz canım aslında çokta ticaret değil bazı merkezler için öncesinde söylüyorlar maliyeti ek işlem olursa ona göre değişiyor
Fiyatlar pahalı yasaklar başlıyor insanlar tedirgin işsiz parasız kalnaktanKizlar araba satılmıyor bir turlu o kadar da temiz ve uygun ki fiyat olarakta...satmazdık borclari kapatamayiz ve ocakta gitmem de riske girer
Bu ara başka şeylere düşünemiyorum
Ewet rapor alınıyor hatta devlette yapan var bir tanıdığım ilk denemede pozitiftiTabiki orası öyle .. her yer aynı değil ben tek bir yer ile görüştüm.zaten tüp bebek teshisini de o Dr koymuştu nerdeyse beni apar topar vezneye göndereceklerdi. Hiç bilgi vermeden örneğin tüp bebek raporu diye bişey varmış burada öğrendimm kimse bişey söylemedi şimdi gidip rapor çıkartacağım indirim için ... İnşallah tez zmaanda bebeklerimizi kucağımıza alırız![]()
Amin canım inşallah raporun bazı şartları varmış onları karşılaşan tabiki alabilir sin rapor ozaman daha uygun oluyorTabiki orası öyle .. her yer aynı değil ben tek bir yer ile görüştüm.zaten tüp bebek teshisini de o Dr koymuştu nerdeyse beni apar topar vezneye göndereceklerdi. Hiç bilgi vermeden örneğin tüp bebek raporu diye bişey varmış burada öğrendimm kimse bişey söylemedi şimdi gidip rapor çıkartacağım indirim için ... İnşallah tez zmaanda bebeklerimizi kucağımıza alırız![]()