- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
İnşallah olur bişeylerHayırlısı olsun canım. Herşeyi araştırsınlar, bosver daha iyi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olur bişeylerHayırlısı olsun canım. Herşeyi araştırsınlar, bosver daha iyi![]()
Geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız
Sağolun kızlar. InşallahCok gecmis olsun canim..insalalh cabucwk atlatirsiniz
Amin. Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin![]()
Ay sorma ya. Yeni tedavi için ortalama 20 bin TL vericem, üstüne beni tanımayacak. Acayip sinir oldum. Üstelik 2 ay sonra gelince anlatırız ne yapıcaz tedavide diyor. 2 ay boşu boşuna beklıcem. Paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerekAa sinir oluyorum ben de böyle hasta tanımayan karıştıran doktorlara..için rahat etmeyecekse merkezi değiştir tabi canim..gorus bakalim yeni yerle de..
Bir de kapılarına gelen hasta zaten psikolojik olarak yorgun, hiç mi dikkate almazlar.Ay sorma ya. Yeni tedavi için ortalama 20 bin TL vericem, üstüne beni tanımayacak. Acayip sinir oldum. Üstelik 2 ay sonra gelince anlatırız ne yapıcaz tedavide diyor. 2 ay boşu boşuna beklıcem. Paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek![]()
Sorma ya acayip sinir oldum, başıma ağrılar girdiHiç hastasından haberi yok olmazki
Evet evet bir de o var. Dile kolay 4.tedaviye başlıyorum. Artık en küçük şeye tahammülüm yok benim. Zaten yeterince gerilmisim, bir de beni tanımayan insan istemiyorum artıkBir de kapılarına gelen hasta zaten psikolojik olarak yorgun, hiç mi dikkate almazlar.
Öyle bir şey istemediler canım ben sadece ilk görüşme dedim başka birşey demediler .ama tsh ı Bugün ölçtürdüm .Prolaktin de isterse orda ölçtürürüm artıkAma ben den tedaviye gelmeden prolaktin ve tsh istedi cnm konuştun mu sen bunları
Anladım canım bana başlar inşallah o zaman ya , ay çok heyecanlandımBen negatif olunca annemi ankaraya birakmaya gidecektik o ara da adetim başladı o yizden hemen randevu wldim yani hani denk geldi gibi oldu..on görüşmeye gittim aslinda adette 4.gun olunca muayene etmek istedi oyle iste..evet ben ocakta başlamayı düşünüyorum dedim tamam dedi..
Benim denemem 1.şık canım. Ama daha iyi olduğu düşüncesinden değil, doktor odaklı tedaviye başlayacağım için.Kızlar fikrinizle ihtiyacım var. Özel klinikte çalışıp tük işlemleri bir tup bebek merkezinde yapan doktor mu yoksa tup bebek merkezinde çalışan doktor mu? Özel kliniği olan yer daha mı zor olur
Hakkında hayırlısı olsun canım. Çabucak bebeğine kavuşursun inşallahMerhaba kızlar.. Ben de ocakta tüp bebek yaptırcam kısmetse.. İlk olacak Zeynep kamilde deniycem bakalım.. Amh 0.808 ve yarım rahimim.. Üstüne bir de tsh yüksekliği var..
Ben de senin adına heyecanlıyım kuzum. Güzel gelişmeler olur umarımAnladım canım bana başlar inşallah o zaman ya , ay çok heyecanlandım![]()
İnşallah hepimiz tez zamanda kavusuruz canımHakkında hayırlısı olsun canım. Çabucak bebeğine kavuşursun inşallah![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlı olsunMerhaba kızlar.. Ben de ocakta tüp bebek yaptırcam kısmetse.. İlk olacak Zeynep kamilde deniycem bakalım.. Amh 0.808 ve yarım rahimim.. Üstüne bir de tsh yüksekliği var..
İnşallah canım benimBen de senin adına heyecanlıyım kuzum. Güzel gelişmeler olur umarım
Eger bir sıkıntı çıkarsa ki insallah çıkmaz normal değerlere ulaşmadan tedavi baslanmiyor ya cnm..aslında once yaptıysan daha iyi mi olur duÖyle bir şey istemediler canım ben sadece ilk görüşme dedim başka birşey demediler .ama tsh ı Bugün ölçtürdüm .Prolaktin de isterse orda ölçtürürüm artık
Labratuvar ayni labratuvar cnm hangi dr daha cok içine siniyorsa onun sec..toplamayı falan merkezlerde yapiyor nasil olsa yani bence 2 senin de hic farkı yok onemli olan doktorun içine sinmesiKızlar fikrinizle ihtiyacım var. Özel klinikte çalışıp tük işlemleri bir tup bebek merkezinde yapan doktor mu yoksa tup bebek merkezinde çalışan doktor mu? Özel kliniği olan yer daha mı zor olur
Canım hiç öyle birşeyden bahsetmedi bana asistanı .Zannetmiyorum kötü olacağını prolaktin hep normal çıkıyor benim inşallah öyle olurEger bir sıkıntı çıkarsa ki insallah çıkmaz normal değerlere ulaşmadan tedavi baslanmiyor ya cnm..aslında once yaptıysan daha iyi mi olur du