• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Aa sinir oluyorum ben de böyle hasta tanımayan karıştıran doktorlara..için rahat etmeyecekse merkezi değiştir tabi canim..gorus bakalim yeni yerle de..
Ay sorma ya. Yeni tedavi için ortalama 20 bin TL vericem, üstüne beni tanımayacak. Acayip sinir oldum. Üstelik 2 ay sonra gelince anlatırız ne yapıcaz tedavide diyor. 2 ay boşu boşuna beklıcem. Paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek 😔

Ay sorma ya. Yeni tedavi için ortalama 20 bin TL vericem, üstüne beni tanımayacak. Acayip sinir oldum. Üstelik 2 ay sonra gelince anlatırız ne yapıcaz tedavide diyor. 2 ay boşu boşuna beklıcem. Paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek 😔
Bir de kapılarına gelen hasta zaten psikolojik olarak yorgun, hiç mi dikkate almazlar.

Ama ben den tedaviye gelmeden prolaktin ve tsh istedi cnm konuştun mu sen bunları
Öyle bir şey istemediler canım ben sadece ilk görüşme dedim başka birşey demediler .ama tsh ı Bugün ölçtürdüm .Prolaktin de isterse orda ölçtürürüm artık

Ben negatif olunca annemi ankaraya birakmaya gidecektik o ara da adetim başladı o yizden hemen randevu wldim yani hani denk geldi gibi oldu..on görüşmeye gittim aslinda adette 4.gun olunca muayene etmek istedi oyle iste..evet ben ocakta başlamayı düşünüyorum dedim tamam dedi..
Anladım canım bana başlar inşallah o zaman ya , ay çok heyecanlandım :anneadayı:

Kızlar fikrinizle ihtiyacım var. Özel klinikte çalışıp tük işlemleri bir tup bebek merkezinde yapan doktor mu yoksa tup bebek merkezinde çalışan doktor mu? Özel kliniği olan yer daha mı zor olur
Benim denemem 1.şık canım. Ama daha iyi olduğu düşüncesinden değil, doktor odaklı tedaviye başlayacağım için.

Öyle bir şey istemediler canım ben sadece ilk görüşme dedim başka birşey demediler .ama tsh ı Bugün ölçtürdüm .Prolaktin de isterse orda ölçtürürüm artık
Eger bir sıkıntı çıkarsa ki insallah çıkmaz normal değerlere ulaşmadan tedavi baslanmiyor ya cnm..aslında once yaptıysan daha iyi mi olur du

Kızlar fikrinizle ihtiyacım var. Özel klinikte çalışıp tük işlemleri bir tup bebek merkezinde yapan doktor mu yoksa tup bebek merkezinde çalışan doktor mu? Özel kliniği olan yer daha mı zor olur
Labratuvar ayni labratuvar cnm hangi dr daha cok içine siniyorsa onun sec..toplamayı falan merkezlerde yapiyor nasil olsa yani bence 2 senin de hic farkı yok onemli olan doktorun içine sinmesi

Eger bir sıkıntı çıkarsa ki insallah çıkmaz normal değerlere ulaşmadan tedavi baslanmiyor ya cnm..aslında once yaptıysan daha iyi mi olur du
Canım hiç öyle birşeyden bahsetmedi bana asistanı .Zannetmiyorum kötü olacağını prolaktin hep normal çıkıyor benim inşallah öyle olur

Back
X