Insaallah çok güzel şeyler olur canım. Hayrlisyla nasip olurOlabilir canım en iyisini yapmaya çalışıyorum dedi doktor .Cumartesi günü çok önemli dedi ama bakalım ne olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaallah çok güzel şeyler olur canım. Hayrlisyla nasip olurOlabilir canım en iyisini yapmaya çalışıyorum dedi doktor .Cumartesi günü çok önemli dedi ama bakalım ne olacak![]()
Canım sen hiç stres yapma doktor da emin ol en iyisini yapmak ister ama onların sadece hücreleri birleştirmekten öte gidemeyeceğini biliyoruz stres olmamak gerekiyormuş tutunması içinOlabilir canım en iyisini yapmaya çalışıyorum dedi doktor .Cumartesi günü çok önemli dedi ama bakalım ne olacak![]()
Zamanla doğruysa yanılmaz pek ama belki idrar konusunda yanlislik oluyordurYa kizlar birsey soracağım..ovulasyon testi yapiyorum ya 5 ve 6 gun once kıpkırmızı 2 cizgi vardi sonrasında 1 kez daha test yaptim tek cizgi vardi...bugun gene yaptim koyu 2 cizgi cikmis adet gunum aslinda bugun cok vitamin kullanıyorum onların etkisi olabilir mi ki yoksa gene mi yumurta çatlıyor ama adet gunum anlamadim birsey
Çok sağol canım çok haklısın .Canım sen hiç stres yapma doktor da emin ol en iyisini yapmak ister ama onların sadece hücreleri birleştirmekten öte gidemeyeceğini biliyoruz stres olmamak gerekiyormuş tutunması için
Bilmiyorum ki yarin sabahtan bir daha yapacagim merak ettimZamanla doğruysa yanılmaz pek ama belki idrar konusunda yanlislik oluyordur
Varya insanda alışkanlık yapıyor sürekli yapmak istiyorsunBilmiyorum ki yarin sabahtan bir daha yapacagim merak ettim![]()
Bence cok arastirma, kendini once Allaha sonra doktora teslim ettim de rahatlamaya calis. Kafan karisir oncesiyle yada bildiklerinle kiyaslama.Yaa doktor foliküller arası eşitsizlik bilmem neden bahsedince moralim bozulduSıkıntı olsa ben başlamam zaten dert etme dedi ama bilemedim Ya acaba bende pko felan mı var
Aynen canım haklısın doktor da öyle dedi .Aygül hoca çok tatlı , her ihtimali düşünen bir kadına benziyor sende memnun kalırsın inşallahBence cok arastirma, kendini once Allaha sonra doktora teslim ettim de rahatlamaya calis. Kafan karisir oncesiyle yada bildiklerinle kiyaslama.
InsallahAynen canım haklısın doktor da öyle dedi .Aygül hoca çok tatlı , her ihtimali düşünen bir kadına benziyor sende memnun kalırsın inşallah![]()
Büyürken hepsi eşit buyumezki bende pko var hafif derece ama mesela aynı günde 29 yumurtadan 26 si olgun çıktıYaa doktor foliküller arası eşitsizlik bilmem neden bahsedince moralim bozulduSıkıntı olsa ben başlamam zaten dert etme dedi ama bilemedim Ya acaba bende pko felan mı var
Güzel haberlerini bekliyorum . Bugün baya kalabalıktı , çok hastası var doktorun .Ama bir düzen var ona göre alıyorlar içeri .Bakalıö benim cumartesi ne olacakInsallah
Yarin ben neler duycam bakalim![]()
Hersey güzel gider insallah hepimiz icin, devletten umidini kesenler solugu ozellerde almaya basladi sanirim, biride benGüzel haberlerini bekliyorum . Bugün baya kalabalıktı , çok hastası var doktorun .Ama bir düzen var ona göre alıyorlar içeri .Bakalıö benim cumartesi ne olacak![]()
Aynen canım doktor her aşamayı düşünüyor gibi geldi .İçimde bir kuşku oluştu ama , bekleyeceğim artıkBüyürken hepsi eşit buyumezki bende pko var hafif derece ama mesela aynı günde 29 yumurtadan 26 si olgun çıktı
Bekle bakalım doktor bilir isini
Meraklq takip ediyorum canim insallah hersey cok guzel olacak...Bende adeti bekliyorum bu ay bi kontrol edecekti dünden beri belim karnim ağrıyor hala gelmedi ama her an olabilir...artik gece baslarsa cuma giderimGüzel haberlerini bekliyorum . Bugün baya kalabalıktı , çok hastası var doktorun .Ama bir düzen var ona göre alıyorlar içeri .Bakalıö benim cumartesi ne olacak![]()
Bu süreçte özele gitmekle çok iyi yapmışsın Yoksa çok uzardı canım .Hersey güzel gider insallah hepimiz icin, devletten umidini kesenler solugu ozellerde almaya basladi sanirim, biride ben![]()
Bu adetinle mi başlayacaksın canim hadi insallah guzelxhaberler sira sira gelsinHersey güzel gider insallah hepimiz icin, devletten umidini kesenler solugu ozellerde almaya basladi sanirim, biride ben![]()
Ilk defa gidicem on gorusme olucak, ztn simdi adetin 3. Gunundeyim baslamak istesede gec kalmis oldumBu adetinle mi başlayacaksın canim hadi insallah guzelxhaberler sira sira gelsin![]()
Öyle kontrole gelmen çok iyi olacak .Bende yakın olsaydım belki bir kaç ay ertelerdim .Bu arada doktor Bugün bana da dhea verdi sanırım yumurtaları eşit büyütmek için.Yumurtası az olanlara birde yumurtaları kaliteli hale getirmek için veriyoruz dediMeraklq takip ediyorum canim insallah hersey cok guzel olacak...Bende adeti bekliyorum bu ay bi kontrol edecekti dünden beri belim karnim ağrıyor hala gelmedi ama her an olabilir...artik gece baslarsa cuma giderim
Ankaradaysan böyle olması çok iyi olmuş , daha emin bir şekilde tedaviye başlarsın canım .Ilk defa gidicem on gorusme olucak, ztn simdi adetin 3. Gunundeyim baslamak istesede gec kalmis oldum
Sekreter onden 1bucuk 2 ay vucudu hazirlioruz diince tarihi onemsememistim.
Yani öyleyim böyleyim diye düşünmeAynen canım doktor her aşamayı düşünüyor gibi geldi .İçimde bir kuşku oluştu ama , bekleyeceğim artık