• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Öyle kontrole gelmen çok iyi olacak .Bende yakın olsaydım belki bir kaç ay ertelerdim .Bu arada doktor Bugün bana da dhea verdi sanırım yumurtaları eşit büyütmek için.Yumurtası az olanlara birde yumurtaları kaliteli hale getirmek için veriyoruz dedi
Evet evet onu ben de kullanıyorum 1 ayi bitti bu ay uzun süreden beri ilk kez şeffaf akintim oldu belki de 2 yıldır olmuyordu...o ilaçtan sanirim büyüttü biseyler yapti :KK45:

Evet evet onu ben de kullanıyorum 1 ayi bitti bu ay uzun süreden beri ilk kez şeffaf akintim oldu belki de 2 yıldır olmuyordu...o ilaçtan sanirim büyüttü biseyler yapti :KK45:
Bana 10 günlüğüne verdi herhalde o süreçte etki eder mi bilmiyorum .Aynen Baya etkili bence de .Bu ay güzel şeyler duyarsın inşallah canım

Kizlar görüşme güzel geçti başladım bnde tedaviye. Doktor deninen kadar var, cok sicakti. Avantajim testlerimin tam olmasi oldu. Esime bi test istendi sadece. Simdi vitaminler verdi bunları kullan bi sonraki adette bakalim ne kadar fayda saglamis dedi. 1 ay bunlari kullanicam simdi bakalim

Kizlar görüşme güzel geçti başladım bnde tedaviye. Doktor deninen kadar var, cok sicakti. Avantajim testlerimin tam olmasi oldu. Esime bi test istendi sadece. Simdi vitaminler verdi bunları kullan bi sonraki adette bakalim ne kadar fayda saglamis dedi. 1 ay bunlari kullanicam simdi bakalim
Canim cok sevindim guzel geçmesine...sen de benim gibi bekleyeceksin demek bana da o vitaminleri verdi adeti bekliyorum iste..dünden beri bekliyorum gelmedi tum belirtileri var insallah yarin baslar da cumartesi giderim yoksa.pazartesiye kalicak

Çok sevindim canım senin adına 🙂Genelde fenomom veriyor sanada onu vermiştir herhalde .

Merhaba kızlar bu 4 gün önceki ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum ondan dolayı gerçekten yumurtlama mı diye kafam karıştı

Eklentiler

• 77FCE79E-084E-4062-AFDB-8EA24727D71B.webp
    77FCE79E-084E-4062-AFDB-8EA24727D71B.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 25
Canim cok sevindim guzel geçmesine...sen de benim gibi bekleyeceksin demek bana da o vitaminleri verdi adeti bekliyorum iste..dünden beri bekliyorum gelmedi tum belirtileri var insallah yarin baslar da cumartesi giderim yoksa.pazartesiye kalicak
Ben simdi adet oldugumdan bi ay beklemis olucam sanirim, soya ekstresini bulamadim demistin buldun mu. Orda bi eczaneden aldim da tum yazdiklari vardi. Aklima sen geldin :) Bide anlasmali eczane ariyodum. Tedavi baslayinca indirim olsun ilaclarda die. Onu sordum, biz indirim yapioruz dedi oraya devam ederim baslarsak insallah. Beklenen adet gelmez her zaman, yolu gozleniyo ya😊

Çok güzel haber canım. Hayırlı olsun ❤️

Back
X