• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

İstanbul düşünüyorum kendim sakaryadayım
Acıbadem Bülent trasmi?benden tavsiye labaratuvar iyi olsun doktora çok takilma seni dinleyen cevap veren yol gösteren doktor olsun yeter işini iyi yapmasında onemli tabi ama embriyolog ve labaratuvar doktordan daha önemli bence

Acıbadem Bülent trasmi?benden tavsiye labaratuvar iyi olsun doktora çok takilma seni dinleyen cevap veren yol gösteren doktor olsun yeter işini iyi yapmasında onemli tabi ama embriyolog ve labaratuvar doktordan daha önemli bence
Bu yüzden bahçeci. Diye düşündüm eğer Acıbadem olursa Bülent beye giderim ama olmazsa bahçeci de bir Cem beyi duydum bir de Mehmet Reşit bey.

Ayy ne guzel sayılar oype ise cok cok guze canim :KK9: :nazar:
Artılar ney hiç anlamadım canım ama 🤷‍♀️ama eşitsizlik var biraz foliküller arasında dedi biraz moralimi bozmuştu sonra da gayet güzel sen merak etme dedi bilemedim 🤷‍♀️Kocamda sorun var diye gidiyoruz bende de mi sorun çıkacak diye Korktum bir an🤣Biraz fazla takıntılıyım ben🤷‍♀️

Bu yüzden bahçeci. Diye düşündüm eğer Acıbadem olursa Bülent beye giderim ama olmazsa bahçeci de bir Cem beyi duydum bir de Mehmet Reşit bey.
Valla seni etkilemek istemem bu araştırma işi çok zor biliyorum ama çok meşhur doktor tercih etme egoları yüksek oluyo seni doğru düzgün dinlemiyorlar

Artılar ney hiç anlamadım canım ama 🤷‍♀️ama eşitsizlik var biraz foliküller arasında dedi biraz moralimi bozmuştu sonra da gayet güzel sen merak etme dedi bilemedim 🤷‍♀️Kocamda sorun var diye gidiyoruz bende de mi sorun çıkacak diye Korktum bir an🤣Biraz fazla takıntılıyım ben🤷‍♀️
E ama zaten 1 er tane önden giden oluyor gerisi arkadan geliyor hep bende de bak 6 yumurta oluyor hep toplanırken de esitleniyor hepsi de toplanıyor sen takılma ona zaten oyle oluyor

E ama zaten 1 er tane önden giden oluyor gerisi arkadan geliyor hep bende de bak 6 yumurta oluyor hep toplanırken de esitleniyor hepsi de toplanıyor sen takılma ona zaten oyle oluyor
Bende öyle biliyorum kuzum aman artık ne olacaksa göreceğiz zaten illa ki büyüyecekler , bana can olsun bir tanesi yeter başka birşey istemiyorum 🤰🏻

HaZiranda ilk tedavime başladım , temmuzda ilk transferim oldu , ekimde 2.transferim oldu şimdi de yeni bir tedavi sil baştan .Bu kadar kısa zamanda biraz yoruldum ama denemekten de vazgeçemiyorum 🤷‍♀️
Ekimde beraber negatifi görmüştük inşallah bu teda vimizde kucagımız dolsun :)

Merhaba hanımlar geçen yıl ocak ayında tüp bebeğe başlayacaklar diye konu açmıştım şimdi bu başlığı görünce duygulandım inşallah hepiniz bebişleriniz ile bitirirsiniz bu zorlu süreci.💞

Erkek faktörü ile uğraşan varsa umut olması açısından da şuraya bir not düşeyim.🤗
Bizde sayı, hız, ve morfoloji sorunu vardı ilk denemede çok şükür tuttu darısı sizlere de kısmet olsun.💐

Bahçeci tüp bebek merkezinde canım doktorum Cem Çelik ile tedavi oldum.💚

Rabbim dileyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏
Merhaba ben de bu ay bu doktora gitmeyi düşünüyorum eşinizin değerleri nasıldı ve sizde herhangi bir sorun varmıydı ben de amh yüksekliği dışında sorun yok ama eşimin ileri hareket 2m. Toplam sayı 23 m morfoloji 2

Peki ne kadar tuttu ücretler ben çok soru soruyorum size ama deneyimli biri ile görüşmek çok önemli Cem bey biraz soğuk biriymiş galiba oyüzden tedirginim ama Mehmet bey çok iyi biri fakat o fulyada bize baya uzak
Tüp bebek Aralık sonuna kadar 10.500 rahim dinlendirme 1.750 dondurma 2.200 cem bey muayene 750 TL ngs embriyo başı 325 Euro. Başka işlemler olursa onlara ayrı ücret çıkıyor tüp bebek için bu fiyatlar Aralık sonunda zam gelecekmiş elini çabuk tut sana ondan dedim ya çok meşhur secme diye kendinden emin olduğu için fazla soru sorma şansın yok sorularına fazla cevap bulamıyorsun yumurta takibinde muayene 1dk sürüyor ben kaç follikul gorunuyo dedim çok dedi sadece açıklama yapmıyor ben daha önce sadece soru sormak için remzi abaliya mesaj atmıştım geri döndü 10 dk konuştu hiçbir ücret ödemeden sadece tlfda bu çok önemli.

Peki ne kadar tuttu ücretler ben çok soru soruyorum size ama deneyimli biri ile görüşmek çok önemli Cem bey biraz soğuk biriymiş galiba oyüzden tedirginim ama Mehmet bey çok iyi biri fakat o fulyada bize baya uzak
Ha birde içine nere dönüyorsa ora git uzaklık bahane değil ben o bir dakikalik muayene için 4 kere 850 km yol gittim sırf herşey güzel olsun diye.

Tüp bebek Aralık sonuna kadar 10.500 rahim dinlendirme 1.750 dondurma 2.200 cem bey muayene 750 TL ngs embriyo başı 325 Euro. Başka işlemler olursa onlara ayrı ücret çıkıyor tüp bebek için bu fiyatlar Aralık sonunda zam gelecekmiş elini çabuk tut sana ondan dedim ya çok meşhur secme diye kendinden emin olduğu için fazla soru sorma şansın yok sorularına fazla cevap bulamıyorsun yumurta takibinde muayene 1dk sürüyor ben kaç follikul gorunuyo dedim çok dedi sadece açıklama yapmıyor ben daha önce sadece soru sormak için remzi abaliya mesaj atmıştım geri döndü 10 dk konuştu hiçbir ücret ödemeden sadece tlfda bu çok önemli.
Sanırım Cem beye gitmeme kararı verdim Mehmet bey instegramdan yazdım ona bile cevap verdi. Ben Mehmet beye gideyim en iyisi çok teşekkür ederim son bir sorum olacak bu ngs ne oluyor yaptırmasak. Olmuyor mu

Sanırım Cem beye gitmeme kararı verdim Mehmet bey instegramdan yazdım ona bile cevap verdi. Ben Mehmet beye gideyim en iyisi çok teşekkür ederim son bir sorum olacak bu ngs ne oluyor yaptırmasak. Olmuyor mu
Seni etkilemek istemem canım işinde profesyonel olabilir ama bizlerde 2dklik açıklamayı hakediyoruz sanırsam zaten labaratuvar aynı Mehmet beyde çok cana yakın görünüyor Instagram'da tabu yinede bilemem ngs embriyo da genetik bakılıyor sağlıklı ise transfer yapılıyor tutma şansı artıyormus sağlıksız bir transfer yapmaktansa ama yinede hiç birşey garanti degil aklımızda kalmasın diye yaptırdık bakalim sonuç inşallah sağlıklı gelir.instagramdan bak remzi beyde çok yakın insana

Back
X