- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Yok canım aramadılar .Pazartesi arayacağız demişlerdiDenememis olmassin hiç olmassa canim
Dene bakalım. Haber varmı yumurtalardan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım aramadılar .Pazartesi arayacağız demişlerdiDenememis olmassin hiç olmassa canim
Dene bakalım. Haber varmı yumurtalardan![]()
Ne heycanlisindir şimdi inşallah güzel haberler alırsınYok canım aramadılar .Pazartesi arayacağız demişlerdi
Ben kullandım canimKızlar transfer öncesi prednol kullanan oldu mu ?Bağışıklık baskılayıcı galiba 5 gün boyunca kullanacağım .Daha önceki transferlerimde kullanmamıştım
Teşekkür ederim canım paylaşımın için peki amh sorunun var mı yoksa sadece embriyoların kaliteli sayısı az olduğu için mi verdi doktorun bunlarıEki Görüntüle 2738769 bunlari kullanıyorum canim bir de solgar soya ekstresi..bu gittiğimde 1 ilac daha yazdi ek olarak ama almadık daha adını hatırlamıyorum hic.
Amh degerim dusuk baya canim benim...0.5 olmus her yılda düşüyor demek ki...o yüzden verdi bir de onceki tedavimde 6 yumurta olmustu 1 tanesi ilerleyebildi 5.gune..o yizden kalitesi artsin diye verdiTeşekkür ederim canım paylaşımın için peki amh sorunun var mı yoksa sadece embriyoların kaliteli sayısı az olduğu için mi verdi doktorun bunları
Ben hiç duymadım bu ilacı. Her doktorun ne kadar farklı uygulamaları oluyor değil mi. Ne işe yaradığını açıkladı mı acabaKızlar transfer öncesi prednol kullanan oldu mu ?Bağışıklık baskılayıcı galiba 5 gün boyunca kullanacağım .Daha önceki transferlerimde kullanmamıştım
Hayır açıklanmadı ama bağışıklığı baskılamak için kullanılıyormuş .Kortizon ilacı .Sanırım vücüd embriyoyu yabancı madde sanıp atmasın diyeBen hiç duymadım bu ilacı. Her doktorun ne kadar farklı uygulamaları oluyor değil mi. Ne işe yaradığını açıkladı mı acaba
Aynen ya bnde baktim hemenDeme öyle şeyler kızzaten bekleyip duruyoruz
![]()
Hep ocagi beklioruz galiba, takvim de adetim yilbasi tatiline denk geldigini gosteriyoKısa bı şok yaşadım![]()
![]()
Ya acaba bizimkisi tatilmi ki acabaHep ocagi beklioruz galiba, takvim de adetim yilbasi tatiline denk geldigini gosteriyoinsallah oyle olmaz hayirlisi
Bilmem hic soylemediler. Ama birinin yumurta toplama o gun olmasi gerek mutlaka dielim o nolcak. Belkide acik olabilir, bu ihtimaller icinYa acaba bizimkisi tatilmi ki acababenmde başlara denk geliyor
ben hiç öyle birşey duymadım merkezimden
Sen gideceğin merkezi ara bende bı yarın arayayım. Öyle birşey için benm tedavimin ertelenmesi saçmaBilmem hic soylemediler. Ama birinin yumurta toplama o gun olmasi gerek mutlaka dielim o nolcak. Belkide acik olabilir, bu ihtimaller icin
Aynen, bi öğrenelim içimiz rahatlasınSen gideceğin merkezi ara bende bı yarın arayayım. Öyle birşey için benm tedavimin ertelenmesi saçma![]()
Zaten bekleue bekleue kuru dallara döndükAynen, bi öğrenelim içimiz rahatlasın
Benim 2bucuk senedir hep bişeyle erteleniyo yine öyle olursa bilemiorum yaniZaten bekleue bekleue kuru dallara döndük![]()
Güller acicak az kaldi, ben inaniyorum
Belirsizlik daha kotu bide biliyormusunBenim 2bucuk senedir hep bişeyle erteleniyo yine öyle olursa bilemiorum yanigitsem bi ay daha takviyeler devam dese tamam da, gidemeyip acaba baslicakmiydi die dusunmek istemiorum
![]()