• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Eki Görüntüle 2738769 bunlari kullanıyorum canim bir de solgar soya ekstresi..bu gittiğimde 1 ilac daha yazdi ek olarak ama almadık daha adını hatırlamıyorum hic.
Teşekkür ederim canım paylaşımın için peki amh sorunun var mı yoksa sadece embriyoların kaliteli sayısı az olduğu için mi verdi doktorun bunları

Teşekkür ederim canım paylaşımın için peki amh sorunun var mı yoksa sadece embriyoların kaliteli sayısı az olduğu için mi verdi doktorun bunları
Amh degerim dusuk baya canim benim...0.5 olmus her yılda düşüyor demek ki...o yüzden verdi bir de onceki tedavimde 6 yumurta olmustu 1 tanesi ilerleyebildi 5.gune..o yizden kalitesi artsin diye verdi

Kızlar transfer öncesi prednol kullanan oldu mu ?Bağışıklık baskılayıcı galiba 5 gün boyunca kullanacağım .Daha önceki transferlerimde kullanmamıştım
Ben hiç duymadım bu ilacı. Her doktorun ne kadar farklı uygulamaları oluyor değil mi. Ne işe yaradığını açıkladı mı acaba

Ben hiç duymadım bu ilacı. Her doktorun ne kadar farklı uygulamaları oluyor değil mi. Ne işe yaradığını açıkladı mı acaba
Hayır açıklanmadı ama bağışıklığı baskılamak için kullanılıyormuş .Kortizon ilacı .Sanırım vücüd embriyoyu yabancı madde sanıp atmasın diye

Ya acaba bizimkisi tatilmi ki acaba 🙄 benmde başlara denk geliyor 🙈 ben hiç öyle birşey duymadım merkezimden
Bilmem hic soylemediler. Ama birinin yumurta toplama o gun olmasi gerek mutlaka dielim o nolcak. Belkide acik olabilir, bu ihtimaller icin

Zaten bekleue bekleue kuru dallara döndük :KK70:
Benim 2bucuk senedir hep bişeyle erteleniyo yine öyle olursa bilemiorum yani🙃 gitsem bi ay daha takviyeler devam dese tamam da, gidemeyip acaba baslicakmiydi die dusunmek istemiorum🤣

Benim 2bucuk senedir hep bişeyle erteleniyo yine öyle olursa bilemiorum yani🙃 gitsem bi ay daha takviyeler devam dese tamam da, gidemeyip acaba baslicakmiydi die dusunmek istemiorum🤣
Belirsizlik daha kotu bide biliyormusun
Yıllarca tedavi görmüyorsun ama başlamak isteyince de sabırsızlanıyorsun seninde o misal. İnşallah başlarsın hayırlısıyla canim benm

Back
X