• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Amin canım inşallah , devamı gelir hayırlısyla .Rabbim hepimize nasip etsin 🥰
Yaa senin eski hesabın pasif olunca biz seni çok merak ettik ☺️ Acaba olumsuz bir durum mu oldu diye. Ama çok sevindim canım pozitifi görmene 🥰 en son ki embriyoların nasıldı kaç tane kaldı 5. Güne 🙈

B BBUSRA4192 canım ben memnunum şimdilik. Ama belki laboratuvar açısından daha iyi bir yere gidebilirdim. Ya da en başında ne yapabilirizi konuşmakta aceleye getirmeyen biriyle başlayabilirdim çünkü bir tane 5. Gün embriyosu kaldı elimde 7 tane den

B BBUSRA4192 canım ben memnunum şimdilik. Ama belki laboratuvar açısından daha iyi bir yere gidebilirdim. Ya da en başında ne yapabilirizi konuşmakta aceleye getirmeyen biriyle başlayabilirdim çünkü bir tane 5. Gün embriyosu kaldı elimde 7 tane den
Memoriale çok iyi diyorlar canım labaratuvar için oraya ne kadar ödedin

Dokuz bin tüp bebek artı 2 defa pcr test ücreti ayrıca oğu öncesi anestezi için de ücret aldılar. İlaçlara da 5 bine yakın gitti. Ayrıca dondurma ücreti De alıyorlar. Bu kadar para verip daha iyi bir yere gidebilirdim 🤷🏻‍♀️ Ama nasip tabi belki o birtanesi bana can olacak inşallah 🥰☺️❣️

Yaa senin eski hesabın pasif olunca biz seni çok merak ettik ☺️ Acaba olumsuz bir durum mu oldu diye. Ama çok sevindim canım pozitifi görmene 🥰 en son ki embriyoların nasıldı kaç tane kaldı 5. Güne 🙈
Çok teşekkür ederim canım 2 tane kaldı 5.ğüne ikisi de transfer edildi 🙂

Dokuz bin tüp bebek artı 2 defa pcr test ücreti ayrıca oğu öncesi anestezi için de ücret aldılar. İlaçlara da 5 bine yakın gitti. Ayrıca dondurma ücreti De alıyorlar. Bu kadar para verip daha iyi bir yere gidebilirdim 🤷🏻‍♀️ Ama nasip tabi belki o birtanesi bana can olacak inşallah 🥰☺️❣️
Ankaradaki memorialdemi oldunuz tedavinizi

Insallah canim 7 dedi 5 gordu en son ama insallah gene bi 6 falan olursa🥰🥰 İstanbul memorialden de ben çok memnun kalmıştım 6 da 4 5 e gitmisti..burda da 2 tane gider insallah en az..ayyy seni görünce simdi cok cok heyecan yaptim😍😍
Canım bende aygül hocaya gidicem memnun musun başarı oranı yüksek mi bide ilaçlar çok tutuyo mu ve süreç yıpratıyor mu toplam ne kadar sürüyo süreç

Back
X