- 26 Mart 2018
- 28.478
- 128.090
- 598
canım benimmmm, Allahın izniyle kesin var. Kendim kadar sevindim ya. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimmmm, Allahın izniyle kesin var. Kendim kadar sevindim ya. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Amin canım inşallah , devamı gelir hayırlısyla .Rabbim hepimize nasip etsincanım benimmmm, Allahın izniyle kesin var. Kendim kadar sevindim ya. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Yaa senin eski hesabın pasif olunca biz seni çok merak ettikAmin canım inşallah , devamı gelir hayırlısyla .Rabbim hepimize nasip etsin![]()
Oyy kıyamam hadi sağlıkla ilerlesin inşallah
Memoriale çok iyi diyorlar canım labaratuvar için oraya ne kadar ödedinB BBUSRA4192 canım ben memnunum şimdilik. Ama belki laboratuvar açısından daha iyi bir yere gidebilirdim. Ya da en başında ne yapabilirizi konuşmakta aceleye getirmeyen biriyle başlayabilirdim çünkü bir tane 5. Gün embriyosu kaldı elimde 7 tane den
Çok teşekkür ederim canım 2 tane kaldı 5.ğüne ikisi de transfer edildiYaa senin eski hesabın pasif olunca biz seni çok merak ettikAcaba olumsuz bir durum mu oldu diye. Ama çok sevindim canım pozitifi görmene
en son ki embriyoların nasıldı kaç tane kaldı 5. Güne
![]()
Ankaradaki memorialdemi oldunuz tedaviniziDokuz bin tüp bebek artı 2 defa pcr test ücreti ayrıca oğu öncesi anestezi için de ücret aldılar. İlaçlara da 5 bine yakın gitti. Ayrıca dondurma ücreti De alıyorlar. Bu kadar para verip daha iyi bir yere gidebilirdimAma nasip tabi belki o birtanesi bana can olacak inşallah
![]()
Gozunuz aydin olsun saglikcakla kavusun insallah
Hayır İstanbul medicalpark BahçelievlerAnkaradaki memorialdemi oldunuz tedavinizi
Cok tesekkurlerHayır İstanbul medicalpark Bahçelievler
Canım daha kan vermedim , günümü bekleyeceğim herhalde . İdrar testiyle takip ediyorum@karrtanesiii canım verdin mi kan, ne alemdesin merak ettim![]()
Canım bende aygül hocaya gidicem memnun musun başarı oranı yüksek mi bide ilaçlar çok tutuyo mu ve süreç yıpratıyor mu toplam ne kadar sürüyo süreçInsallah canim 7 dedi 5 gordu en son ama insallah gene bi 6 falan olursaİstanbul memorialden de ben çok memnun kalmıştım 6 da 4 5 e gitmisti..burda da 2 tane gider insallah en az..ayyy seni görünce simdi cok cok heyecan yaptim
![]()
Hadi hayırlısı olsun canımCanım daha kan vermedim , günümü bekleyeceğim herhalde . İdrar testiyle takip ediyorum![]()
Kac gundur hem bu konuyu ariyorum, hem seni merak ediyorum. Meger takip etmiyomusum konuyu. Nasi sevindim yaa
İnşallah canım benim .Bugün test günüm 2 saate kan vereceğimKac gundur hem bu konuyu ariyorum, hem seni merak ediyorum. Meger takip etmiyomusum konuyu. Nasi sevindim yaailk pozitifimiz geldi dielim o zmn
![]()