- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Çok teşekkür ederim canımMerhaba sonucunuza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahAnkara’da hangi merkez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımMerhaba sonucunuza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahAnkara’da hangi merkez
Yok bişey demediler. Ben gün aşırı yumurta takibine gidiyordum. Dün gittiğim de 2 gün sonraya opu yazmışlar yani yarın. Bilseydim zaten perhizi ben uygulatırdım. Hocamız ne kadar iyi ise ekibi o kadar vasat1 haftaya kadar normal deniliyo bisi olmaz. Soylemediler mi perhiz uygulayip gelin opu gunu die
Sıkma canını canım. Zaten spermlerin kalitelisini seçiyorlar. İnşallah sıkıntı çıkmazYok bişey demediler. Ben gün aşırı yumurta takibine gidiyordum. Dün gittiğim de 2 gün sonraya opu yazmışlar yani yarın. Bilseydim zaten perhizi ben uygulatırdım. Hocamız ne kadar iyi ise ekibi o kadar vasat
Opu ne zmn olur biz nerden bilelim ki, onlarin demesi lazim dogru. Gecen ay esime test verilceginde 1 haftaya kadar perhiz varsa simdi verin demislerdi. Ben 3 gun deil mi die sordugumda 1 haftaya kadar normal sayiyoruz dedi. O yuzden dusunme senYok bişey demediler. Ben gün aşırı yumurta takibine gidiyordum. Dün gittiğim de 2 gün sonraya opu yazmışlar yani yarın. Bilseydim zaten perhizi ben uygulatırdım. Hocamız ne kadar iyi ise ekibi o kadar vasat
İnternetten İstanbul tüp bebek sayfasındaki soru cevapları okudum. 7 güne kadar olabilir yazmışlar. Rabbim hepimizin kucağını doldursunOpu ne zmn olur biz nerden bilelim ki, onlarin demesi lazim dogru. Gecen ay esime test verilceginde 1 haftaya kadar perhiz varsa simdi verin demislerdi. Ben 3 gun deil mi die sordugumda 1 haftaya kadar normal sayiyoruz dedi. O yuzden dusunme sen
Amin İnşaAllahSıkma canını canım. Zaten spermlerin kalitelisini seçiyorlar. İnşallah sıkıntı çıkmaz![]()
Canım hangi doktora gittin bide fenomom kaça aldın yaÇok sevindim canım senin adınaGenelde fenomom veriyor sanada onu vermiştir herhalde .
Canım tüp bebeğe mi başladın kaç senedir evlisin yaşınız kaç acabaSoya ekstresi (en onemlisi buymus, bu gun ustune basa basa buna kesinlikle ara vermek yok dedi)
Biestron
Fenomom
D vitaminleri
Corasprin
Evet simdi ön asamadayim, onumuzdeki ay baslicam nasip olursa. 7 senelik evliyim. 5 bucuk sene olcak isteyeli. 29 oldumCanım tüp bebeğe mi başladın kaç senedir evlisin yaşınız kaç acaba![]()
Bende 27Evet simdi ön asamadayim, onumuzdeki ay baslicam nasip olursa. 7 senelik evliyim. 5 bucuk sene olcak isteyeli. 29 oldum
Ya sen?
Canım ilk denemen miydi daha evvel oldu mu deneme ve kaç yıllık evlisin acabaÇok teşekkür ederim canımAnkara memorial Aygül Demiroll
Canım hayır ilk denemem değil .Daha önce bir kere yumurta toplamam ve 2 kere dondurulmuş embriyo transfeirm oldu Diyarbakır bahçeci de .Ankara memorialde ilk denemem ama .2 yılım bitti canım evlilikte .Canım ilk denemen miydi daha evvel oldu mu deneme ve kaç yıllık evlisin acaba![]()
Aa sende yeni evlisinCanım hayır ilk denemem değil .Daha önce bir kere yumurta toplamam ve 2 kere dondurulmuş embriyo transfeirm oldu Diyarbakır bahçeci de .Ankara memorialde ilk denemem ama .2 yılım bitti canım evlilikte .![]()
Yok 3 ay klomen tedavisi oldum sadece. Aygul demirola gidiorum, memnunum tatli biri. Sen hangi sehirdesin, tup bebek icin arastirmadasin sanirimBende 27peki daha önce aşılama vs oldun muu? Doktorun kim memnun musun canım
Aynen canım klomen bende kullandım gelişmediYok 3 ay klomen tedavisi oldum sadece. Aygul demirola gidiorum, memnunum tatli biri. Sen hangi sehirdesin, tup bebek icin arastirmadasin sanirim
Kac yillik evlisin, yumurtalarin nie gelismedigini soylediler miAynen canım klomen bende kullandım gelişmedi![]()
Eşimde ciddi sperm sorunu var canım .Yani bazen sperm taneyle çıkıyor bazen yüzbinlerde .Hareket de çok az .Aa sende yeni evlisinPeki özel değilse problem neydi canım benim
Sen naptin canim, kese icin gittin miEşimde ciddi sperm sorunu var canım .Yani bazen sperm taneyle çıkıyor bazen yüzbinlerde .Hareket de çok az .
Bu hafta içi gideceğim canım sabırsızlıkla bekliyorumSen naptin canim, kese icin gittin mi
Kız ne yaptın tedavi için?buay başlıyordun degilmiBen kızıma İstanbul memorialde kavuştum cok güveniyorum oranin labratuvarina...icin rahat olsun kacinci tedavin