• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

1 haftaya kadar normal deniliyo bisi olmaz. Soylemediler mi perhiz uygulayip gelin opu gunu die
Yok bişey demediler. Ben gün aşırı yumurta takibine gidiyordum. Dün gittiğim de 2 gün sonraya opu yazmışlar yani yarın. Bilseydim zaten perhizi ben uygulatırdım. Hocamız ne kadar iyi ise ekibi o kadar vasat

Yok bişey demediler. Ben gün aşırı yumurta takibine gidiyordum. Dün gittiğim de 2 gün sonraya opu yazmışlar yani yarın. Bilseydim zaten perhizi ben uygulatırdım. Hocamız ne kadar iyi ise ekibi o kadar vasat
Sıkma canını canım. Zaten spermlerin kalitelisini seçiyorlar. İnşallah sıkıntı çıkmaz ❤️

Opu ne zmn olur biz nerden bilelim ki, onlarin demesi lazim dogru. Gecen ay esime test verilceginde 1 haftaya kadar perhiz varsa simdi verin demislerdi. Ben 3 gun deil mi die sordugumda 1 haftaya kadar normal sayiyoruz dedi. O yuzden dusunme sen

Opu ne zmn olur biz nerden bilelim ki, onlarin demesi lazim dogru. Gecen ay esime test verilceginde 1 haftaya kadar perhiz varsa simdi verin demislerdi. Ben 3 gun deil mi die sordugumda 1 haftaya kadar normal sayiyoruz dedi. O yuzden dusunme sen
İnternetten İstanbul tüp bebek sayfasındaki soru cevapları okudum. 7 güne kadar olabilir yazmışlar. Rabbim hepimizin kucağını doldursun

Canım ilk denemen miydi daha evvel oldu mu deneme ve kaç yıllık evlisin acaba 😍
Canım hayır ilk denemem değil .Daha önce bir kere yumurta toplamam ve 2 kere dondurulmuş embriyo transfeirm oldu Diyarbakır bahçeci de .Ankara memorialde ilk denemem ama .2 yılım bitti canım evlilikte .🙂

Canım hayır ilk denemem değil .Daha önce bir kere yumurta toplamam ve 2 kere dondurulmuş embriyo transfeirm oldu Diyarbakır bahçeci de .Ankara memorialde ilk denemem ama .2 yılım bitti canım evlilikte .🙂
Aa sende yeni evlisin ❤️ Peki özel değilse problem neydi canım benim

Back
X