- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Insallah canimAmin canım inşallah hepimiz için dua ediyorum inşallah güzel sonuçlar alalim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimAmin canım inşallah hepimiz için dua ediyorum inşallah güzel sonuçlar alalim![]()
Hayirli olsun tedaviniz.Merhaba. Benim ilk denemem. Muhtemelen sonda. Eşim bir daha yapmak istemiyor çünkü. 4. İğne gününde 3 tane 10 milim yumurtam var. Yaşım 40. Yumurtaların gelişimi sizde nasıldı? Sayı olarak deüil de milim olarak?
İnşallah herkesin dilekleri gerçek olsun.Hayirli olsun tedaviniz.
Normal gibi sanki, bende yeni yeni ogreniorum :)
Adetin 3.gunu 8 le 9 milimlerdi benim, Guzel dedi. Ona bakarsak 10 iyi bence
Kalinlasmiyo mu yani. Nar suyu cok fayda ediyo bu konuda. Bi bak istersen. Gunluk bi bardak icebilirsin. Doktoruna da sor da yinedeBen de yarın doktora gidecem eğer rahim kalınlığım normal boyutlardaysa transfer tarihimi söyleyecek doktor. Benim rahim kalınlaşmasında sorunum var bu ikinci denemem olacak .
Evet kalınlaşma problemi vardı ilk transferimde üç ay bekledim . Nar suyu içtim bant kullandım şükür kalınlaştı bakalım bu defa nasıl olacakKalinlasmiyo mu yani. Nar suyu cok fayda ediyo bu konuda. Bi bak istersen. Gunluk bi bardak icebilirsin. Doktoruna da sor da yinede
Doktor istenilen kalinliga gelmeden transfer etmio ztn, yine hallederler :)Evet kalınlaşma problemi vardı ilk transferimde üç ay bekledim . Nar suyu içtim bant kullandım şükür kalınlaştı bakalım bu defa nasıl olacak
Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın senin adına sevindimEstrofem de tedavi başlayınca kullanılıyor cnm..demek ki bu kez yazmayacak sana
Canim benim cok teşekkür ederimCanım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın senin adına sevindim
Hayırlısı olsun canım, opu çok heyecanlı bir işlem yaKizlar doktordan ciktim simdi. Bi igne daha yazdi, corasprini kesti. Ek olarak kan verdim, sonuc icin aricaklar.
Buyuk ihtimalle sali yada carsamba yumurta toplamani yapabiliriz dedi. Cok heyecanlandim bu kadar cabuk mu dedim
Cumartesi yine kontrol var, daha da netlesir gunu dedi.
Canım nasılsın ne alemdesinCanım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın senin adına sevindim
Ayy ne çabuk toplama oluyor..daha yeni baslamadin mi sen bu 3.gidisin degil mi..Kizlar doktordan ciktim simdi. Bi igne daha yazdi, corasprini kesti. Ek olarak kan verdim, sonuc icin aricaklar.
Buyuk ihtimalle sali yada carsamba yumurta toplamani yapabiliriz dedi. Cok heyecanlandim bu kadar cabuk mu dedim
Cumartesi yine kontrol var, daha da netlesir gunu dedi.
Amin insallahHayırlısı olsun canım, opu çok heyecanlı bir işlem yaemeklerinin karşılığını alıcaksin inşallah
taze transfer mi olucak canım senin
InsallahHepinizin tedavisi hayrlarla sonuçlansın inşaallah canlar. Ben transfer oldum. Arkamdan gelin hepimiz pozitifleri görürürüz inşaallah![]()
Bugun 5.ignemi oldum, adetin 6. Gunundeyim. Yumurta boyutuna gore tahmini sali carsamba dedi. Ztn bastada 10 15 gun senin tedaviye cvp verisine gore belirlenicek bu sure demislerdiAyy ne çabuk toplama oluyor..daha yeni baslamadin mi sen bu 3.gidisin degil mi..
Ben de 3.ignemi oldum senden 2 gun gerideyim adetin 5.gunu..ayy bilemedim erken gibi geldi bana..Bugun 5.ignemi oldum, adetin 6. Gunundeyim. Yumurta boyutuna gore tahmini sali carsamba dedi. Ztn bastada 10 15 gun senin tedaviye cvp verisine gore belirlenicek bu sure demislerdi
Dedikleri tarih olursa adetin 11 12.gunu oluyo. Pazartesi tekrar cagirirlar o zmn kesinlesir sankiBen de 3.ignemi oldum senden 2 gun gerideyim adetin 5.gunu..ayy bilemedim erken gibi geldi bana..![]()
Simdi yoldayım gidiyorum vakalim ne diyeceklerDedikleri tarih olursa adetin 11 12.gunu oluyo. Pazartesi tekrar cagirirlar o zmn kesinlesir sanki![]()