- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Hepimizin insallahHayırlısı olsun canımbende 3 aydır takviye kullanıyorum. Allah gönlümüze göre versin. Umarım çıkan yumurtaların hepsi kaliteli olur inşallah
![]()

Sen basladin mi simdi tedaviye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin insallahHayırlısı olsun canımbende 3 aydır takviye kullanıyorum. Allah gönlümüze göre versin. Umarım çıkan yumurtaların hepsi kaliteli olur inşallah
![]()
Adet bekliyorum canım. Bir haftaya adet gelıcek inşallah başlayacağımHepimizin insallah
Sen basladin mi simdi tedaviye
Hadi bakalim, hersey guzel gecer insallahAdet bekliyorum canım. Bir haftaya adet gelıcek inşallah başlayacağım![]()
Evet çok şükür aldım evdeyiz :) Dinleniyorum arada dolaşıyorum evin içinde inşallah tutunmuştur kuzumCanım bebişi almışsındır diye düşünüyorumsımsıkı tutunsun inşallah
![]()
![]()
Ayy canim insallah sımsıkı tutunsun sana insallah guzel haberler verirsin bizlereEvet çok şükür aldım evdeyiz :) Dinleniyorum arada dolaşıyorum evin içinde inşallah tutunmuştur kuzum
Aynen öyle canim bende de 6 satılıyordu şimdiye kadar artik 4 ama onu da 2 si ilerliyorduRastlantı eseri amh'i düşük kadınlar grubu olmuş resmen. Bende de doktor 3 sayiyor. 4 5 tane yumurtaya razı geliyorum, inşallah çıkar diye dua ediyorum kızlar. Yaşım 27benim, bende ki zaman baskısı çok yoğun. Doktorda fazla oyalama deyip duruyor, zaten tabloda ortada![]()
Insallah canim bekliyoruz
Ayy Allahim ne guzel sayılar oyle masallah bebis olsunlar tatli tatli sanaGünaydın kızlar, bugün opu nun 3.günü doktorum aradı ve 16 yumurtamız var 3.güne gelen. çarşamba da 5.gün son sayı ve tedavinin planlaması için görüşeceğiz![]()
Amin canım hepimize insallahAyy Allahim ne guzel sayılar oyle masallah bebis olsunlar tatli tatli sanabizde 1 2
![]()
Ayni anda ordaymistik. Raporlu gunlerinde olur biter insallah.Kizlar çıktım doktordan 4 yumurtanın 2 si 13 mm olmus 1 tane 9 bir tane 8 mm onlar da iste büyürse bakacağız çarşambaya netleşecek biraz daha...
Okullar açıldı bizim için toplanti vardi bugun 5 günlük te raporumu aldim okul falan dusunmeyecegimcumartrsi opu olsa bari bir daha rapor falan ugrasmam
İnşallah canım isteyen herkese Rabbim nasip etsinAyy canim insallah sımsıkı tutunsun sana insallah guzel haberler verirsin bizlere![]()
İnşallah canım :)
İnşallah herşey gönlünce olsun stresten uzak durmayı unutmaKizlar çıktım doktordan 4 yumurtanın 2 si 13 mm olmus 1 tane 9 bir tane 8 mm onlar da iste büyürse bakacağız çarşambaya netleşecek biraz daha...
Okullar açıldı bizim için toplanti vardi bugun 5 günlük te raporumu aldim okul falan dusunmeyecegimcumartrsi opu olsa bari bir daha rapor falan ugrasmam
Hadi inşallah Çarşambaya büyümüş olur diğerleri deKizlar çıktım doktordan 4 yumurtanın 2 si 13 mm olmus 1 tane 9 bir tane 8 mm onlar da iste büyürse bakacağız çarşambaya netleşecek biraz daha...
Hadi bakalim, hersey guzel gecer insallah
Benim ceyregi bitti![]()
Maşallah maşallah canımGünaydın kızlar, bugün opu nun 3.günü doktorum aradı ve 16 yumurtamız var 3.güne gelen. çarşamba da 5.gün son sayı ve tedavinin planlaması için görüşeceğiz![]()
Hayırlısı olsun canımKizlar çıktım doktordan 4 yumurtanın 2 si 13 mm olmus 1 tane 9 bir tane 8 mm onlar da iste büyürse bakacağız çarşambaya netleşecek biraz daha...