- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
- 323
Amin canım hepimizin güzel embriyoları olsun. onlardanda güzel kuzucuklar olsunMaşallah maşallah canımsayın çok iyi. Güzel embriyolarin olsun inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hepimizin güzel embriyoları olsun. onlardanda güzel kuzucuklar olsunMaşallah maşallah canımsayın çok iyi. Güzel embriyolarin olsun inşallah
![]()
Aynen darisi basina insallahAy darısı başınaadet gelsin diye dört gözle bekliyorum
![]()
Canim cumartesi olduğunu düşünürsek kacinci gunun oluyor..ozaman benim pazartesi olur..cumartesi olabilir dedi hemşire ama sanmam senden gerideyim ben..Ayni anda ordaymistik. Raporlu gunlerinde olur biter insallah.
Bende az once ciktim boylarina guzel dedi cuma en gec cumartesi opuya hazirlan cok az kaldi dedi. Sali carsamba deilmis yani ztn hemsire onu tahmini söylemişti, erken oldugu belliydi.
9.gunum bugun canim..insallah onlar da cevap verirlerHadi inşallah Çarşambaya büyümüş olur diğerleri deKaçıncı gününüzdü bugün? Ben de erken adet oldum, yarın gidiceğim doktora, bakalım kaç çıkacak çok heyecanlı gerçekten..
Aynen canim bu hafta osler bitmezse haftaya da rapor isi çıkacak bana :))Hayırlısı olsun canımrapor isi harika olmuş, bu kafayla bi de işle uğraşmak zor olurdu
Bugun 9.igneyi oldum. Cuma cumartesi 13 14.gun oluyo adetin. Gecen sefer bana hemsire demisti, bu sefer doktor dedi az kaldi cumaya olcak muhtemelen die. Herkesin bir olmaz ki belki senin yumurta daha hizli buyuyup ayni anda gidicez, belli olmuoCanim cumartesi olduğunu düşünürsek kacinci gunun oluyor..ozaman benim pazartesi olur..cumartesi olabilir dedi hemşire ama sanmam senden gerideyim ben..
Bu hafta rapor aldım pazartesi olursa en gec benim için iyi olacak yoksa yandim![]()
Boyutu ile ilgili birdey dedi mi en büyüğü kacBugun 9.igneyi oldum. Cuma cumartesi 13 14.gun oluyo adetin. Gecen sefer bana hemsire demisti, bu sefer doktor dedi az kaldi cumaya olcak muhtemelen die. Herkesin bir olmaz ki belki senin yumurta daha hizli buyuyup ayni anda gidicez, belli olmuo
15bucuk en büyüğü, en kucukte 11 bucuktu galibaBoyutu ile ilgili birdey dedi mi en büyüğü kac
Ben adetin ilk gunu basladim sen 3.gunu belkide aramizda fark olmaz. E2 hormonuna bakmaya basladilar mi. Istedikleri seviyeyle bida igne ekleniyo. Bana bugun yine baktilar guzel katlanmis hormon degeri die aradilarCumartesi benim de 14.gunum ayy ozaman carsamba der bana da ne olacagini
Baktilar canim..2 kez bakmis oldular..aradi hemsire guzel dedi..dogru sen benden fazla ignr kullanmış oldun...benim en büyüğü 12.5 idi 2 gun var aramızda yani benim pazartesi ozaman..Ben adetin ilk gunu basladim sen 3.gunu belkide aramizda fark olmaz. E2 hormonuna bakmaya basladilar mi. Istedikleri seviyeyle bida igne ekleniyo. Bana bugun yine baktilar guzel katlanmis hormon degeri die aradilar
Ben de oyle umuyorum insallah buyur ve toplanirlarBu ayni boy olmayisi etkiliyomu dedim de kimsede yumurtalarin hepsi ayni boyda ilerlemez ztn dedi. Catlamasin die igne vuruluyoruz ya o kucuklerde toplanana kadar buyur heralde
Adet cumartesi olsa bile gel diisi avantaj oldu bana. Pazar basladik hemen igneye. Banada 2 defa bakildiBaktilar canim..2 kez bakmis oldular..aradi hemsire guzel dedi..dogru sen benden fazla ignr kullanmış oldun...benim en büyüğü 12.5 idi 2 gun var aramızda yani benim pazartesi ozaman..
benim perşembe opu var adetin 11.günü oluyo ilk defa bu kadar erken oldu öncekiler 13.gün oluyodu bu sefer adetin 2.günü başladım ondan sanırım son e2 değerimde 2000falanAdet cumartesi olsa bile gel diisi avantaj oldu bana. Pazar basladik hemen igneye. Banada 2 defa bakildi
Ayy cok az kalmış canim..guzel haberler alırsın insallahbenim perşembe opu var adetin 11.günü oluyo ilk defa bu kadar erken oldu öncekiler 13.gün oluyodu bu sefer adetin 2.günü başladım ondan sanırım son e2 değerimde 2000falan
Ilac dozundan vucudunun cevap verisinden degismistir belki. Ne guzel az kalmis guzel haberlerini alalim insallah, yumurtan cok sanirim e2 o zmn yuksek oluyo diolar.benim perşembe opu var adetin 11.günü oluyo ilk defa bu kadar erken oldu öncekiler 13.gün oluyodu bu sefer adetin 2.günü başladım ondan sanırım son e2 değerimde 2000falan
11yumurta var inşallah içleri dolu olur hepimiz güzel haberler alırız inşallahIlac dozundan vucudunun cevap verisinden degismistir belki. Ne guzel az kalmis guzel haberlerini alalim insallah, yumurtan cok sanirim e2 o zmn yuksek oluyo diolar.
Amin hepimiz insallah11yumurta var inşallah içleri dolu olur hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Nasil gecti görüşmeHadi inşallah Çarşambaya büyümüş olur diğerleri deKaçıncı gününüzdü bugün? Ben de erken adet oldum, yarın gidiceğim doktora, bakalım kaç çıkacak çok heyecanlı gerçekten..