• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Pazar günü toplama var kızlar, bakalım benim yumurtalar ne aşamaya kadar gelebilecekler👀 dondurulanlar transfere kadar rahat şimdi stresli 1 hafta beni bekliyor..
Biraz stresli oluyo gercekten beklemek. Insallah guzel yumurtalarin olur hergun arandiginda guzel seyler duyarsin🤲🏻

Ay inşallah canım. Bende tup bebekte çok yoruldum, Gerçekten süreç çok zor, daha çocuk doğmadan yoruluyoruz 🤕

Canım ne yaptın görüştün mü 😊 benim arkadaşta izmirden memorial gidiyor. Cok memnun kız 😊
Pazartesi gunune bulabildim en erken ra
Ay inşallah canım. Bende tup bebekte çok yoruldum, Gerçekten süreç çok zor, daha çocuk doğmadan yoruluyoruz 🤕

Canım ne yaptın görüştün mü 😊 benim arkadaşta izmirden memorial gidiyor. Cok memnun kız 😊
en erken pazartesi gunune bulabildim randevu gidecegim insaallah ilk gorusme ve muayne ucretsizmis ne kadar aydinlatici olur benim icin bilemiyorum ucretsiz her seye onyargiliyim artik 😂😂

Teşekkür ederim çok şükür :KK36:

evet canım 7 hücreli 3. Gün embriyosuydu çok şükür tek oldu Rabbim inşallah tamamına erdirir
Merhabalar bende yıllarca uğraştım sadece bir tane 3. Gün embriyosu 7.5 hücreli b kalite çarşamba transfer oldum doktorum mucizeye ihtiyacım olduğunu söyledi sizi görünce bir an ümidim arttı dizinde mi tek embriyo idi allah tamamına erdirsin ❤️

Merhabalar bende yıllarca uğraştım sadece bir tane 3. Gün embriyosu 7.5 hücreli b kalite çarşamba transfer oldum doktorum mucizeye ihtiyacım olduğunu söyledi sizi görünce bir an ümidim arttı dizinde mi tek embriyo idi allah tamamına erdirsin ❤️
Merhaba hosgeldin..insallah sımsıkı tutunur sana bebisin🥰

Merhaba hosgeldin..insallah sımsıkı tutunur sana bebisin🥰
İnşallah allah razı olsun çalışıyorum beş gün rapor aldım keşke almasaydım evde beklemek çok daha zormuş bir de ilk olunca 😁

Evet benimde 7 hücreli tek di ama ben evdekileri falan yolladım kendi başıma film izleyip sakin geçirdim bu sefer transferde de sakince durdum hiç kendimi stres yapmadım ilk transferimde çok stres yasamıştım tutmamıştı biraz sal kendini rahim dingin olsun rahim stresle dalgalanıyormuş içerde

Bol bol dinlen ve şımar :) ben deniz kızlarının olduğu saçma bir dizi bile izliyorum :)
Ben yarın 12 saat nöbetle göreve başlıyorum evdeki son günüm 😁benim ailemin kimsenin haberi yok zaten 3 5 kişi ilk olduğu için arada aklıma takılıyor yoksa saldım da 😁😁çok teşekkür ederim cevap içinde

Back
X