Hayırlısı olsun canım, inşallah bol bol yumurtan olurPazar günü toplama var kızlar, bakalım benim yumurtalar ne aşamaya kadar gelebileceklerdondurulanlar transfere kadar rahat şimdi stresli 1 hafta beni bekliyor..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım, inşallah bol bol yumurtan olurPazar günü toplama var kızlar, bakalım benim yumurtalar ne aşamaya kadar gelebileceklerdondurulanlar transfere kadar rahat şimdi stresli 1 hafta beni bekliyor..
Teşekkür ederim çok şükürAyy canim 2.haber mi oldu burda simdi
Masallah Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah, cok sevindim❤
evet canım 7 hücreli 3. Gün embriyosuydu çok şükür tek oldu Rabbim inşallah tamamına erdirirCanimm cok sevindim yaaa 3.gun ve tek embriyoydu degil mi![]()
Galiba :)Canım hakkında hayırlısı olsunBen tüp bebege başladığımdan beri hep bir bekleme süreci oluyor, sanırım bu tedavinin doğası bu
![]()
Biraz stresli oluyo gercekten beklemek. Insallah guzel yumurtalarin olur hergun arandiginda guzel seyler duyarsinPazar günü toplama var kızlar, bakalım benim yumurtalar ne aşamaya kadar gelebileceklerdondurulanlar transfere kadar rahat şimdi stresli 1 hafta beni bekliyor..
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırızBiraz stresli oluyo gercekten beklemek. Insallah guzel yumurtalarin olur hergun arandiginda guzel seyler duyarsin❤
Pazartesi gunune bulabildim en erken raAy inşallah canım. Bende tup bebekte çok yoruldum, Gerçekten süreç çok zor, daha çocuk doğmadan yoruluyoruz
Canım ne yaptın görüştün mübenim arkadaşta izmirden memorial gidiyor. Cok memnun kız
![]()
en erken pazartesi gunune bulabildim randevu gidecegim insaallah ilk gorusme ve muayne ucretsizmis ne kadar aydinlatici olur benim icin bilemiyorum ucretsiz her seye onyargiliyim artikAy inşallah canım. Bende tup bebekte çok yoruldum, Gerçekten süreç çok zor, daha çocuk doğmadan yoruluyoruz
Canım ne yaptın görüştün mübenim arkadaşta izmirden memorial gidiyor. Cok memnun kız
![]()
Merhabalar bende yıllarca uğraştım sadece bir tane 3. Gün embriyosu 7.5 hücreli b kalite çarşamba transfer oldum doktorum mucizeye ihtiyacım olduğunu söyledi sizi görünce bir an ümidim arttı dizinde mi tek embriyo idi allah tamamına erdirsinTeşekkür ederim çok şükür
evet canım 7 hücreli 3. Gün embriyosuydu çok şükür tek oldu Rabbim inşallah tamamına erdirir
Merhaba hosgeldin..insallah sımsıkı tutunur sana bebisinMerhabalar bende yıllarca uğraştım sadece bir tane 3. Gün embriyosu 7.5 hücreli b kalite çarşamba transfer oldum doktorum mucizeye ihtiyacım olduğunu söyledi sizi görünce bir an ümidim arttı dizinde mi tek embriyo idi allah tamamına erdirsin![]()
Merhabalar bende yıllarca uğraştım sadece bir tane 3. Gün embriyosu 7.5 hücreli b kalite çarşamba transfer oldum doktorum mucizeye ihtiyacım olduğunu söyledi sizi görünce bir an ümidim arttı dizinde mi tek embriyo idi allah tamamına erdirsin![]()
İnşallah allah razı olsun çalışıyorum beş gün rapor aldım keşke almasaydım evde beklemek çok daha zormuş bir de ilk oluncaMerhaba hosgeldin..insallah sımsıkı tutunur sana bebisin![]()
Evet benimde 7 hücreli tek di ama ben evdekileri falan yolladım kendi başıma film izleyip sakin geçirdim bu sefer transferde de sakince durdum hiç kendimi stres yapmadım ilk transferimde çok stres yasamıştım tutmamıştı biraz sal kendini rahim dingin olsun rahim stresle dalgalanıyormuş içerdeMerhabalar bende yıllarca uğraştım sadece bir tane 3. Gün embriyosu 7.5 hücreli b kalite çarşamba transfer oldum doktorum mucizeye ihtiyacım olduğunu söyledi sizi görünce bir an ümidim arttı dizinde mi tek embriyo idi allah tamamına erdirsin![]()
Bol bol dinlen ve şımar :) ben deniz kızlarının olduğu saçma bir dizi bile izliyorum :)İnşallah allah razı olsun çalışıyorum beş gün rapor aldım keşke almasaydım evde beklemek çok daha zormuş bir de ilk olunca![]()
Ben yarın 12 saat nöbetle göreve başlıyorum evdeki son günümBol bol dinlen ve şımar :) ben deniz kızlarının olduğu saçma bir dizi bile izliyorum :)
Hepsi kaliteli embriyo olsun inşallah canımSabah opu vardıı.. 7 olgun yumurta toplanmış, yarın kaç tanesi döllendi haber verecekmiş, dua edin kızlarBu hafta bekleyen herkes beklediği güzel haberi alır inşallah
![]()
Amin inşallahHepsi kaliteli embriyo olsun inşallah canım![]()
İnşallah hepsi döllenir ve kaliteli bir şekilde döllenirSabah opu vardıı.. 7 olgun yumurta toplanmış, yarın kaç tanesi döllendi haber verecekmiş, dua edin kızlarBu hafta bekleyen herkes beklediği güzel haberi alır inşallah
![]()
İnşallah kaliteli ve sağlıklı embriyoların olurSabah opu vardıı.. 7 olgun yumurta toplanmış, yarın kaç tanesi döllendi haber verecekmiş, dua edin kızlarBu hafta bekleyen herkes beklediği güzel haberi alır inşallah
![]()
Hepsi beşinci güne giysin inşalalhHepsi kaliteli embriyo olsun inşallah canım![]()
Canım inşallah hepsi döllensin 5. Güne gitsinSabah opu vardıı.. 7 olgun yumurta toplanmış, yarın kaç tanesi döllendi haber verecekmiş, dua edin kızlarBu hafta bekleyen herkes beklediği güzel haberi alır inşallah
![]()
İnşallahCanım inşallah hepsi döllensin 5. Güne gitsin![]()