- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Canim insallahsakın stres yapma biliyorsun tedavide sakinliğini korumak bolca dinlenmek ve her gün muz yemek önemli :)burada benim hikayemden umutlanan bir arkadaş vardı bir kaç ayda sadece bir yumurtası olusuyormuş benim hikayem ona umut vermiş ve şimdi onun mucizeside ona sıkıca tutunmuş maşallah :) çok sevindim ve sadece tevekkül etmek gerek stres gerçekten çok zararlı ben oğlumu 15 gün anneme göndermiştim onun yemek vs düşünmemek için yada tlf pc de çok kalmasın diye düşünmemek için ve sadece netfilixden dizi film izleyip yemek yedim ve sizlerle msj laştım senin hayatın nasıl bilmiyorum ama elinden geldiğince konforlu geçirmeni tavsiye ederim heleki son şansım diyorsun kafanı çok takma bi işmiş gibi düşün rutin hayatına dahil et onuda rabbimde inşallah koşarak sana gelmesini nasip etsin canım
senin içinde aynı şekilde :) stres yapma inşallah güzel haberlerinizi alırım sabırsızlıkla bekliyorum

Ben çalışıyorum zaten 8se devam edeceğim..onceki tedavimde evde yattım da be oldu diyorum normal hayatıma tabi daha ağır tempoda devam edeceğim...kiizm 1. Sinif o zaten yetiyor sakin kalmak ne mumkun